Další články

Ronaldo s Manchesterem United podepsal dvouletou smlouvu

Portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo po návratu do Manchesteru United podepsal s klubem dvouletou smlouvu. Anglický celek o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Útočník PSG Kean je nejmladším italským střelcem v Lize mistrů

Ve věku dvacet let a 243 dnů se útočník PSG Moise Kean stal historicky nejmladším italským hráčem, který v Lize mistrů skóroval při debutu v základní sestavě. Povedlo se mu to díky dvěma zásahům ve středečním zápase na hřišti Basaksehiru Istanbul, kterými zařídil finalistovi posledního ročníku soutěže výhru 2:0.

Útočník Kean bude hostovat v Paris St. Germain

Italský útočník Moise Kean odchází z Evertonu na hostování do konce sezony do Paris Saint-Germain. Do anglického klubu přestoupil loni v létě z Juventusu za 27,5 milionu eur, ale pod manažerem Carlem Ancelottim nezískal stále místo v sestavě. V 37 zápasech dal čtyři góly.

Útočník Evertonu Kean porušil nařízení pořádáním večírku

Italskému fotbalistovi Moisi Keanovi hrozí od vedení Evertonu disciplinární trest kvůli porušení karanténních opatření v době koronavirové pandemie. Dvacetiletý reprezentant totiž doma uspořádal večírek s přáteli. Záběry pak zveřejnil na sociálních sítích.

Udělal jsem chybu, uvědomuje si útočník Kean

Co napravovat má Moise Kean. Mladý italský útočník před sezonou přestoupil z Juventusu do Evertonu a v liverpoolském celku se zatím nedokázal prosadit. Devatenáctiletý fotbalista se ještě neadaptoval na nové prostředí a nedávno se navíc provinil proti klubovým pravidlům...

Everton znovu posiloval, z Juventusu přichází útočník Kean

Everton předevčírem koupil Jeana-Philippa Gbamina a nyní získal dalšího mladého hráče. V Liverpoolu bude svůj talent rozvíjet Moise Kean, teprve devatenáctiletý útočník přichází na přestup z turínského Juventusu...

Kean zareagoval na rasismus provokativním gestem

Devatenáctiletý útočník Juventusu Turín Moise Kean se během zápasu 30. kola italské ligy na hřišti Cagliari musel vyrovnat s opičími skřeky od domácích příznivců. Podle trenéra Massimiliana Allegriho i spoluhráče Leonarda Bonucciho se ale poté, co vstřelil druhý gól svého týmu, měl zdržet oslavného gesta, kterým fanoušky Cagliari ještě vyprovokoval. Takový postoj ale pohoršil řadu dalších fotbalistů a na sociálních sítích se dnes Keana zastali.

Mladík Kean má velkou motivaci, hodlá překonávat rekordy

Vítězně vstoupila do kvalifikace o postup na mistrovství Evropy 2020 italská reprezentace, v Udine včera přehrála Finsko a svůj podíl na tom měl i Moise Kean. Talentovaný útočník Juventusu nastoupil v základní sestavě a v 74. minutě pečetil výhru na konečných 2:0, stal se tak druhým nejmladším střelcem italského národního týmu v historii...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele