Ronaldo s Manchesterem United podepsal dvouletou smlouvu

31.08.2021, 13:22
Aktuality
Cristiano Ronaldo (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (499)

Přidat komentář
vceradnesazitra

15 + 8, tak to už se ted zaplatilo na dresech

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Hned po oznameni stupla cena akcii o 9% co znamena okolo 300M

Reagovat
Busby babes

to nic neznamena. za mesic to bude zase zpatky dole.

Reagovat
Csaplárova past

No jo, ale furt za ten měsíc vydělají víc ...

Reagovat
Mike Litoris

...

Kdo?

Reagovat
stuff

Reagovat
nakaza

Vydělají leda v případě, že prodejí akcie a předpokládám, že nechceš aby insideři prodávali akcie tvého klubu.. :D

Reagovat
smazaný uživatel

To, že vzroste hodnota tvého majetku, neznamená, že máš víc peněz. To je přesně ten obecný náhled lidí, že majitelé korporátů a miliardových firem jsou těžce za vodou a mají na účtech hory peněz. Omyl. Nemají. Dokud majetek nezpeněžíš, "nemáš nic". Pro tebe je zásadní cash flow.

Reagovat
Busby babes

tak zas bych se uplne nebal, ze nemaji hromady penez... ale jasne, nemaji ty milardy na uctech

Reagovat
smazaný uživatel

Však jasně, ale rozumíme si.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Arbiter

Pokud mají majetek v akciích (ne jen svých firem), což asi většina miliardářů má, pak se to dá pokládat za to, že jsou těžce za vodou a mají ihned přístup k hoře peněz. Akcie jsou jen peníze v jiné podobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale akciemi neplatíš a neznamenají pro tebe zisk, pokud je nezpeněžíš, neprodáš, nebo si nedojdeš do banky pro úvěr. Tak či onak v dlouhodobém horizontu to nic extrémního neznamená, protože ty trhy kolísají, jak podotýká Busby babes níž.

Reagovat
kilobyte

Ještě může dostat dividendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, akcionář. A zase, dívej se na to v horizontu let, ne měsíců, nedej bože týdnů či dnů.

Reagovat
Hlahart

A navíc dividenda nebude nutně odvislá od hodnoty akcií..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

já tohle nezpochybňuju, jen nesouhlasím s tvým tvrzením, že miliardáři nejsou těžce za vodou a nemají na účtech hory peněz. Mají je jen v jiné podobě, ale v podstatě k dispozici stejně rychle jako jakékoliv peníze na účtu...

Reagovat
Boban

Chtěl bych vidět jak rychle jde prodat vetsi pocet akcii za aktualni nabidku, jakmile prodavas vetsi pocet akcii nastava previs nabidky nad poptavkou a cena leti dolu.. pokud mas par milionu kc v akciich, tak to neresis, ale vetsi pocty uz jsou z pohledu likvidity problem. Doporucuju divat se krome ceny akcii i na volume (objemy transakci)..

Ne nejsou to chudaci, penez maji hromadu, ale pokud chteji prodat vetsi trzni podil ve vetsi firme obchodovane na burze, tak to trva..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas. Navíc výkonný management firmy musí veškeré prodeje akcií předem oznamovat SEC, aby se omezil insider trading. A už vidím, jak by zůstalo bez reakce trhu, kdyby takový Musk oznámil prodej většiny svých akcií Tesly.

Reagovat
Boban

Insider akcie jsou samostatna kapitola. Znamej co delal v jedny mezinarodni firme a jako bonus meli i opce na akcie, tak mesic, kdy se delali vysledky meli zakazano nakupovat/prodavat firemni akcie.. o vynaseni informaci nemluvim..

Neni to nijak slozity, ale ma to svoje jasne dany pravidla, ktery se dost hlidaj, hlavne v usa jsou na to dost haklivy..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Arbiter

Nikdo neříká, že musí prodávat portfolio jedné firmy. Předpokládám, že mají nějakého správce majetku a tomu jen řeknou a mají případnou hotovost k dispozici.

Reagovat
Boban

Zrovna miliardari umi fungovat s cashflow a tedy i planovat hotovost... prodej narychlo byva vetsinou drazsi zalezitost.. i z pohledu dani je nekdy lepsi si penize pujcit a pozdeji vratit (pokud mas likviditu a aktualni nizke urokove sazby).. jak jsem psal vyse vetsi transakce se planuji, jak prodej, tak nakup..

Reagovat
Arbiter

Však jasně. Pořád ale platí, že pokud jsi miliardář a máš prachy v akciích, tak jsi v balíku a jsi schopen behem chvíle koupit téměř vše, co uznáš za vhodné (potřebné pro různé životní situace)...

Reagovat
vodka

oni si hlavně v klidu vyřídí půjčku s tím, že to těma akciema založí...

Reagovat
blade115

Tak jestli tu chceš tvrdit, že cenné papíry jsou stejně likvidní jako peníze na účtu, tak se nezlob, ale v takovém případě nemáš nejmenší potuchy o tom, jak fungují finanční trhy.

Reagovat
Arbiter

To ale nikde netvrdím

Reagovat
blade115

"Mají je jen v jiné podobě, ale v podstatě k dispozici stejně rychle jako jakékoliv peníze na účtu"

Reagovat
Arbiter

A co na tom není pravdy?

Reagovat
blade115

Zkus hádat, kluci ti tu už dali pár nápověd. Jestli si představuješ, že své miliardové akciové portfolio můžeš do pěti minut prodat a peníze mít na účtu, tak prostě nemáš páru o tom, jak tohle funguje. Ale kluci ti to už nahoře popsali, tak nevidím smysl tu debatu vést znovu.

Reagovat
Arbiter

Nemluvím nikde o rozprodání portfolia, boha jeho. Mluvím o tom, že mají téměř okamžitě přístup k hromadě peněz. Pro mě je třeba milion hromada peněz. A věřím tomu, že miliardáři kdykoliv k milionů přístup mají.

Reagovat
j_mrazik

Tohle je hodně velkej omyl.

Reagovat
mistr129

No ale když nějaký velký akcionář velké firmy bude chtít všechny své akcie prodat, tak ta jejich hodnota dost výrazně klesne a rozhodne je neprodá za to, jakou hodnotu mají teď

Reagovat
kilobyte

Kdyby chtěli tak mají. Stačí jim zajít do banky a tam jim půjčí kolik budou chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ano, ale to samo o sobě už znamená to zpeněžení. Samotný růst akcií pro tebe ještě nic neznamená, dokud právě nejdeš, nevyužiješ toho.

Reagovat
Csaplárova past

Když jdou akcie navrch, přijdou noví investoři, sponzoři .... Já prostě na příchodu Ronalda vidím jen samé $ € £ ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že značka United je z dlouhodobého hlediska silnější než značka Ronaldo. Krátkodobé úseky 2-3 roky mě moc nezajímají. Bavme se výhledově v horizontu 5-10 let, kdy potřebuješ nastavit nějakou udržitelnost. Ti noví investoři a sponzoři se osvědčí až v momentě, kdy bude Ronaldo opět mimo United a uplyne delší doba, ideálně 5+ let, abys mohl říct, že se to vyplatilo. Rychlý krátkodobý zisk nic moc neřeší, potřebuješ dlouhodobé partnery. United jsou samy o sobě jednou z největších značek na světě vůbec a odchod/příchod Ronalda nic neřeší. Udělá to hezkou křivku na pár dnů, ale na delší časové ose to je "nic".

Reagovat
Csaplárova past

U sponzorů tohle nemůžeš myslet vážně co jsi napsal. Teď přišel Ronaldo, teď jsou United vnímání více, teď sponzor zaplatí a teď chce být za to někde viděn. Nebo jak konkrétně se má sponzor osvědčit? Sponzor solí prachy, na tom se moc prodělat nedá. Mj. můžeš získat nové finanční partnery, kteří poskytnou taky peníze hned ...

Reagovat
smazaný uživatel

United jsou vnímání více kvůli Ronaldovi teď, na pár měsíců, pak to budou pořád stejní United. Ta značka je tak velká, že ji odchod/příchod Ronalda zásadně nemůže ovlivnit.

No to je ten rozdíl, jak na to koukáš ty, a jak já. Neříkám, že jedno nebo druhé je špatně.

Nejsem příznivce "rychlokvašek". To je super pro start-upy, kterým teď a tady někdo nasype, aby to rozjely nebo pro společnosti na menších trzích. U tradiční značky na velkém trhu to vnímám úplně jinak. O to víc je to znát, když se budeme bavit o Premier League. To je největší fotbalový trh. U Juventusu to ten krátkodobý rychlý efekt mít mohlo, že přišel ten a ten a nasypal tolik a tolik. United jsou pro mě už na úrovni, kde tihle sponzoři, co se honem rychle přiženou, nemají se svými penězi na fungování klubu velký vliv.

Reagovat
Csaplárova past

Ale vždyť to tady nikdo nikdy nezpochybňoval, že jsou United MEGA značka a CR7 proti tomu drobek. Já nechápu, proč to tady už podruhé srovnáváš. Bavíme se o současnosti, o tom, že tento přestup United prospěje ve všech ohledech. A je přece úplně jedno,m jestli to bude 300mio nebo 20mio. Na tom zisku se to musí jednoznačně projevit, to mi neříkej, že ne ...i krátkodobě i dlouhodobě ....

A to nebudu zmiňovat to, že United můžou třeba něco vyhrát nebo dojít v Evropě daleko. To je ještě větší přísun peněz ....

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávám to, protože na začátku bylo řečeno, že akci stouply o 9 %, resp. 300m díky Ronaldovi. Proto říkám, že v dlouhodobé horizontu tento výkyv vůbec nic neznamená, jak doložil níže Busby babes. Podobný výkyv byl u Coca Coly taky kvůli Ronaldovi na Euru, ačkoliv to není úplně rovnocenný příměr. No a mezi 300m a 20m nějaký rozdíl přece jen vidím.

Jen jsem chtěl podotknout, že ten okamžitý přísun peněz může být v dalších letech na škodu, pokud se ty peníze nevyužijí dobře, což snad u United nehrozí. Hlavně aby to klubu prospělo sportovně, přece jen to je úplný základ toho celého byznysu.

Jasně, sportovní úspěch ale není zaručený. Ale i tak budou United v pohodě, na rozdíl od Juve. V celkovém měřítku to jsou pro ten United kolos "drobné".

Reagovat
fenixLFC

len detail, ta coca cola nesuvisela s ronaldom

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, moje chyba. Jde spíš o ten princip, že jeden výkyv ti nerozhodí dlouhodobou bilanci.

Reagovat
DelPiero137

To mi chces povedat ze teraz pridu sponsozy s ktorymi bezei niekolko rocna zmluva a povedia MU dame vam o 20M za rok viac lebo ste podpisali Ronalda? Alebo si to bude MU narokovat sam? Pripadne budu mat viac hlavnych sponzorov? Na drese Team Viewer + co ja viem Adidas?

Reagovat
Csaplárova past

Tak to ti rozhodně povedať nechcem

Je ti ale doufám jasné, že hlavní sponzor se podepisuje na několik let dopředu, ale že tady současně existují i finanční partneři nebo lokální sponzoři? Není to jen o Adidas a Team Viewer

Reagovat
fenixLFC

ked chcu mat ti mali partneri zmluvu tak to podpisu s ronaldom samotnym a nie s united. a aj keby to podpisu s united tak su to proste len drobky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Preve preto nie som optimista ze MU ma okamzity prinos na sponzorskych zmluvach. Mozno tak tych bezvyznamnych alebo zrovna keby sa teraz najblizsie dva roky predlzovali/podpisovali nove-klucove zmluvy.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

to bol point mojho komentu...

Reagovat
PP

o tom bych mohl přednášet.. Milionová firma a během roku a půl krach a 1,5 mega dluh pod exekucema..

Reagovat
protiproudu

To, že vzroste hodnota tvého majetku, znamená, že máš víc peněz.

Reagovat
PP

jenže je to víceznačné.. Cash-flow je opravdu více vypovídající než nominální hodnota majetku. Je to totiž stále jen odhad a navíc skutečnou hodnotu odráží např. nabídka / poptávka, konkurence a další faktory. Spousty peněz můžeš mít v nekvantifikovatelných věcech, je to prostě složitější. Najdeš např. diamant v hodnotě 1 mil. dolarů, ale nabídnou ti za něj jen 500tis. vlivem x-faktorů.. co uděláš?

Reagovat
protiproudu

Počkám až vzroste cena.

A jestli vzroste hodnota majetku tak ho prostě můžu prodat za víc.

Reagovat
PP

jenže máš tam inflaci, riziko dalších podobných nálezů tudíž ztrátu hodnoty, nemusejí být diamanty v kurzu, atd. atd.. Tím chci říct, že hodnota majetku je sice hezká věc, ale má smysl ji řešit až v případě prodeje. Do té doby to jsou hypotetická čísla.

Reagovat
protiproudu

Chápu co chceš říct. Jen my se tady asi bavíme o růstu hodnoty majetku, a to navzdory všem možným úskalím. Přispěvatel výše tohle určitě neměl a nebral v potaz.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Moje maličkost

Reagovat
Csaplárova past

Máš i nějaké argumenty nebo komunikuješ jen pomocí smajlíků?

Reagovat
Moje maličkost

Argumenty jsi již dostal výše od jiných. Já už se jen bavím.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/E93CO0vXEAEz5Th?format=jpg&name=large

a jeste koukni na delsi casovej rozestup. porad ty akcie za posledni pulrok jsou niz nez byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Islo mi skor o efekt, po postcovidovej ere minimalne na sponzoring bude mat tento podpis velmi pozitivny efekt kedze United a Ronaldo su globalne znacky a ich spojenie je velke lakadlo pre sponzorov. Necudoval by som sa keby podpiseme kopu novych a drahych sponzorov. Ronaldo sa nezaplati z dresov ani sponzorov ale jeho podpis ma pozitivny vplyv aj na bussines United

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím ťa, aký zisk je zo zvýšenia ceny akcií, vysvetli nám to prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

A pak prijdou korekce

Reagovat
jk

A platit ho budou z prodeje hrníčků. Neuvěřitelný deal

Reagovat
wyqinac

*platit ho budou v hrniccich

Reagovat
inferno08

Šmejdi

Reagovat
smazaný uživatel

s retizkem (zlatym)

Reagovat
smazaný uživatel

Babička se mu uz omluvila?

Reagovat
wyqinac

nene, s dusickama, jako v jak utopit doktora mracka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

A ještě to budeme platit pět let

Reagovat
Miguel19

Aby ne.

Socky z Itálie to takhle dělají snad u všech přestupů.

Reagovat
Neri04

Velice chytry byl ten tah oznamit, ze Ronaldo jde do City. Fans United pak zacli palit stare dresy Ronalda, takze ted si budou kupovat nove. Stonks!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Univerzál

Ta cena je pro United super, ale jinak si myslím, že jim tento přestup totálně rozhodí koncepci.

Reagovat
Csaplárova past

A jakou má United koncepci? Pověz nám to.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz nebude hrat ronaldo 3500 minut za sezonu na hrotu, tak ne. Od nej se muzou martial, greenwood, radhford ucit co je to byt profesional, potrebuji to jak pes drbani

Reagovat
Rezan

Hlavně Greenwood, ten má nějaký problémy s morálkou ne?

Reagovat
bbbauch

Byly nejaky zpravy ohledne zivotospravy, ze sedel noci u playstationu a podobne tusim, ale dlpuho jsem nic nezachytil uz

Reagovat
Rezan

To nebyl on jak s Fodenem (myslím, že s ním) chlastali na repre srazu a měli pokoj plnej kurev?

Reagovat
bbbauch

Jo to taky na to jsem nejak zapomnel

Reagovat
PP

Máme tady kluby, které dlouhodobě fungují obchodně skvěle.. Pak máme tady velkou většinu klubů, které to mají jako na houpačce. A pak tady jsou kluby Barceona, Arsenal a Juventus, které to dělají roky úplně, ale úplně nahovno.

Reagovat
oli9

Juventus? Vždyť za posledních 10 sezon 9x titul.. Ok taky chci ať to děláme tak nahovno

Reagovat
popltak

V serii A slabá konkurence, v Anglii by hráli sotva o LM.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to říkám, ale v rámci své ligy to dělali skvěle a zatímco ty se oháníš "kdyby", 9 titulů v řadě je holý fakt.

Reagovat
Csaplárova past

Jen pár těch titulů mělo nějakou váhu. Na Juve se dalo dívat jen v dobách, kdy byli 2x ve finále LM, což je asi tak 6 let zpátky? Od té doby se nakupují jen předražení hráči, které jinde nechtěli a zrovna teď nejsou v nejlepší situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Průšvih nastal, když to vzal do rukou Paratici. A spíš než předražení, bych použil kurevsky přeplácení. Pak jsme tam, kde jsme.

Reagovat
Rybinho85

Když mluvíš o Paraticim, co od něho můžeme výhledově čekat u Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

Nový tým, nové prostředí. Prostředí Spurs neznám, takže bych ti nechtěl lhát nebo tě strašit. Pravdou je, že Anglie je více otevřená jeho mezinárodnímu smýšlení a obchodům. V PL jeho strategie fungovat můžou, možná bych i věřil, že budou, zvlášť s tím, jak máte poskládaný tým. V Juventusu s tím nemohl uspět z historického hlediska. Bez italské kostry ten tým nemůže ničeho velkého dosáhnout. V multikulturní Premier League, kde jakákoliv unikátní identita klubu neexistuje, může uspět. Záleží, jak moc půjde Levy na ruku.

Reagovat
Rybinho85

Díky. Když teď vypustíš, to že to v Juve moc nefungovalo. Je to dobrý sportovní ředitel? Dle těch přestupů zatím nevím, jaký si mám udělat obrázek. Gollini, Romero a Sarr za mě dobrý přestupy, ale třeba toho Emersona nechápu moc. Doplatek za Gila mi přijde trochu přestřelený.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě je to vynikající skaut, tak začínal pod Marottou v Sampdorii, přehled o hráčích má výborný. Býval pravou rukou Marotty a po té sportovní stránce mu dělal super servis. Když ho bude Levy držet na uzdě a nenechá ho utrácet hory peněz, bude to dobrý. Čistě sportovní stránka dobrá, ale další aspekty jako skladba/chemie týmu, smlouvy, finance, tam je schopný hodně uletět, na což Juve dojelo v posledních 3-4 letech. Podle mě mu chybí pochopení kontextu, v čemž je třeba za Marottou o parník daleko. Za mě jste ale udělali dobrý přestupák. Teď je to na Santovi, jak to zmákne ukočírovat.

Reagovat
Rybinho85

Díky moc Rozhodně mají Spurs lepší kádr než loni. Uvidíme. Třeba ještě někdo dorazí tam i k mému oblíbenému AC.

Reagovat
Eichel

Reagovat
PP

obchodně.. Kdo se vám za poslední 3-4 roky povedl? Že šel za adekvátní peníze a je skutečnou posilou? Napadá mě De Ligt, Chiesa, teď Loccateli.Navíc jste byli roky prakticky bez konkurence, Milani i Řimani měli svoje trable, ale loni a letos už to jde znát. Oni šli nahoru, vy dolů..

Reagovat
svkmd

Príde mi až veeeelmi veľké znehodnocovanie kvality niektorých tímov Serie A. Neapol pod Sarrim hrala krásny futbal. Takisto Rím dokázal vyradiť aj Barcelonu. Juventus bol jedným z najlepších tímov v Európe to sa nedá zapierat. Až príchodom Ronalda to začalo klesať ale tam bolo veľmi veľa faktorov prečo to tak bolo naozaj posledné 3-4 roky boli práve to obdobie kedy Juventus začal pomaličky stagnovať a neposuvat sa vpred. Ale tak žiaden tím nieje na vrchole Stále a bola by to nuda keby to bolo tak. Každopádne tím sa prebuduje a znova budeme bojovať s najlepšími na svete

Reagovat
pistacik11

Už príchodom Higuaina, keď odišiel Marota nastúpilo súčasné vedenie

Reagovat
PP

já vesměs souhlasím, snad jen jak píše pistacik - příchodem Higuaina začali ty úlety a stupňovalo se to až do lonského roku. Já mám Juve spojené do roku 2015 či 2016 jako tým s jednou z nejlepších přestupových politik vůbec.. Proto jsem ho napsal, protože ten propad je enormní.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší úlet byl Ronaldo v momentě, kdy Marotta ruku v ruce s Allegrim chtěli v létě 2018 přivést posily do zálohy, ale Paratici do toho hodil vidle příchodem Cristiana. Tím se spotřeboval de facto většinový rozpočet na přestupy jen na jednoho hráče. Všichni věřili, že se podaří vymáčknout z posledních sil toho týmu cosi, co ho dovede k výhře v LM. Jediný, kdo tomu nevěřil a byl odejit, byl Marotta (říjen 2018) a o 3/4 roku později ho následoval Allegri. V momentě, když už bylo 5 minut po 12, nepřivedli zálohu, ale De Ligta a zase nebylo z čeho brát. A na základě těchto dvou přestupů a výplaty Ronalda šel klub svou politikou a (ne)koncepcí do kopru, což korunoval příchody, které byly "zadarmo" drahé. Rozklad týmu zevnitř začal příchodem Alvese v létě 2016 a byl to signál, že je potřeba něco změnit, dynamku v týmu. Po sezóně 2016/17 s tím šlo udělat dost, začít s přestavbou, ale přišel Cristiano. Tam započal začátek konce nadvlády v Itálii a ústup z Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá Juventus "roky úplně, ale úplně nahovno"? Když to vezmu z toho tvého hlediska "obchodně". Od návratu Agnelliho a vedení klubu Marottou klub fungoval skvěle. Juventus si nasral do bot, když přivedl Ronalda a zkomplikoval si koncepci svým hladem po vstupu na další trhy a využití Ronalda jako vábničky, což klubu z dlouhodobého hlediska nijak pomoct nemohlo a ani nepomohlo.

Reagovat
PP

víceméně sis odpověděl sám.. Říkám obchodně a mám na mysli posledních pár let.. Ronaldo, Ramsey, Rabiot, povedených prodejů máte taky jako šafránu. Právě z tvých a 10 komentářů, jak jste nadávali na duo Paratici-Nedvěd.. Nekoncepční, předražené nákupy, zbavování se nepotřebných hráčů.. O Arsenalu a Barce se bavit nemusíme, tak je to evidentní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, poslední 4 roky. To není dlouhodobé hledisko a neodpovídá to tvému "roky úplně, ale úplně nahovno". Ale asi to vnímáme jinak. Klubu, který to dělá 5-10 let špatně, bych to vyčítal a souhlasil bych. Opravdu bych v tomhle nestrkal Juventus do stejné škatulky s Arsenalem.

Reagovat
PP

tak Arsenal je taky mimo od roku 2015, Barca až poslední 3-4 roky, stejně jako vy.

Navíc jak píšu výš, vás jsem měl za tým s jednou z nejlepších obchodních politik na světě a během pár let jste na chvostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady se asi neshodneme. Arsenal z mého pohledu šlape vodu delší dobu. Každopádně s tou obchodní politikou máš pravdu. Vše šlo skvěle do roku 2017, kdy nastal zlom na více úrovních v klubu. Bohužel, i tyhle chyby si musíme vyžrat. Snad to bude pro vedení poučení, že nekompetentní lidé nepatří do vedoucích pozic. Jeden je pryč, druhý snad bude víc v čestné než výkonné funkci.

Reagovat
PP

jo, poslední 2 roky přesluhování Wengera to začalo, vaz nám zlomila Emeryho nepovedená éra a teď za Artety už je to jen kopání do chladnoucí mrtvoly.. Na jednu povedenou věc máme 3 špatné a to ta povedená věc je za takovou raketu, že před 5ti lety by si všichni klepali na čelo.. U vás už to začalo, u nás jsme doufám na dně a začneme se odrážet.

Reagovat
stuff

Reagovat
Eichel

a čo prosím ťa robí nahovno Barcelona od príchodu Laportu? ten káder sa od príchodu Koemana značne prečistil a kopec mladých ukázalo kvalitu, pracuje sa v rámci finančných možností ktoré vďaka bývalému vedeniu sú aké sú, ale pracuje sa dobre

Reagovat
Cobra

Psal dlouhodobě. V tomto ohledu je u Barcelony na hovno snad úplně všechno.

Reagovat
janinho

no, "znacne"...

coutinho, dembele, pjanic a umtiti tam stale beru velke peniaze. precitstili sa od najlepsieho hraca v klubovej historii, tak neviem ci k tomu treba nejaku specialnu gratulaciu.

nie je to laportova vina, ale zatial tam podla mna nic svetoborne neukazal. to ze par hracov pristupilo na nizsie platy je sice pekne, ale pre riesenie ich problemov je to kvapka v mori.

Reagovat
PP

do puntíku. Snad jen bych přihodil Grieze, který za tu částku je taky prozatím provar jak blázen a odchod Suareze, kde odchod byl OK, ale nechat jej odejít ke přímé konkurenci, které výrazně dopomohl k titulu je taky majstrštyk..

Reagovat
janinho

vidis, toho hlavneho som zabudol

Reagovat
Eichel

áno značne, odišli: Firpo, Todibo, Alena, Matheus, Trincao, Semedo, Rafinha, Vidal, Suarez, Rakitic, Turan či Peréz

a áno, trebalo by sa zbaviť ešte kludne Griezmanna, Coutinha, Pjanica, či Umtitiho. Podľa informácií sa o to snažia, stále prestupák nie je uzavretý. V rámci možnosti s akými financiami a situáciou operuje tak si vedie dobre. Nehovorím svetoborne, hovorím len dobre, takže zbytočne to prezentuješ štýlom, že som si z neho cvrkol. Logiku za jeho krokmi je ale badať, treba tomu nechať ešte čas. Zároveň dnes vychádzajú informácie, že si plánujú znížiť platy aj ten Pjanić a Umtiti ak ostanú.

Reagovat
janinho

sorry, ale k tomu "predaju' (darovaniu) suareza atletom mam akoze niekomu zablahozelat??? malo naramny zmysel zbavit sa suareza a teraz podpisat o rok mladsieho aguera, ktory viac casu nez na ihrisku stravi uz zial u kluboveho lekara.

laporta pri volbach deklaroval, ze jeho hlavnym cielom je udrzat messiho a pokial sa dobre pozeram tak to mu nevyslo.

pokym sa laporta nezbavi aspon 2 z tej patice griezmann, coutinho, dembele, pjanic, umtiti tak to za mna nie je ziadny uspech. sorry, ale predat tych hracov co si menoval sa dalo cakat a ziadne terno to nebolo. boli to dobre kroky, ale nic z coho by som mal pred nim padnut na rit. a ten suarez tam, to bol dufam len tvoj pokus zistit ci davam pozor.

Reagovat
Eichel

rozdiel v plate Aguera a Suareza ako nič? príde ti źe Suarez má rovnaký workrate ako Aguero? príde ti, že suarez bol ochotný ísť inam než do Atlética? plus vďaka tomu sa nemuselo doplácať za Griezamanna... ja hovorím, že sa káder značne prečistil, ty si sa tu z toho smial, ja som ti napísal 12 mien ćo odišlo a ty zrazu hovoríš o tom, že suarez śiel do atlética a nemal Griezamann je už out, Pjanic podla infa hlada klub Turecku a Rusku, kde je stále otvorený market... obaja s umtitim majú chcieť ísť s platom navyše dole. Dembele je rok pred koncom kontraktu a so zranením, takže ten je nepredajný. Klub sa v rámci možnosti zbavuje finančnej záťaže plus deadwoodu. Suarez bral tak monštruózny plat, že bol dobrý krok, že odišiel. Naviac pravidelne po lete prichádzal s nadváhou a jeho workrate bol tiež nahovno. Na jeseň už mával po polke zápasu ruky v kolenách a v LM sa netrafil ani nepamatám. Áno, ideálne by ho bolo poslat mimo Španielsko ale očividne on nikam inam ísť proste nechcel.

Reagovat
janinho

tvl, ty si musis robit srandu, to inak nie je mozne suarez odisiel zadarmo a v 1.sezone vystrielal atletom titul a ty tu bluznis o workrate aguera ked este nevies kolko vobec toho za barcu odohra, kedze: 1. minulu sezonu celu premarodil a 2. pisalo sa ze chcel dokonca zrusit zmluvu s barcou, lebo on tam siel s nizsim platom hlavne kvoli tomu aby si zahral s leosom.

ku griezmannovi som pisal pod clankom o jeho prestupe, ze to bol dobry tah, takze specialne kvoli tebe sa opakovat asi nebudem. k odchode pjanica alebo umtitiho budem laportovi blahozelat ked sa to realne udeje a nie ked o tom budes ty spekulovat

zatial je jedina fakt velka zmena k lepsiemu odchod griezmanna, ale keby to urobili na zaciatku leta, tak by mozno vedeli udrzat messiho.

Reagovat
Eichel

https://www.sport.es/en/news/barca/real-cost-of-luis-suarez-revealed-atletico-paid-barca-5m-before-add-ons-11530064

nie neodišiel zadarmo.. trepeš..

nezranený Aguero určite pre tím odvedie viac práce ako Suaréz...

to, že chcel zrušiť zmluvu sám dementoval, podľa podobných zdrojov je Messi dávno podpísaný a Pjanić v Juve

a inak odohral 21 zápasov... to asi "celú sezónu" nemarodil...

ono ty fakt ideš bomby aspoň sme si vyjasnili, že k tomu značnému prečisteniu predsa len došlo, že... myslím, že je zbytočné ďalej pokračovať v konverzácií, očividne sa skutočne nezhodneme

Reagovat
janinho

a ani v tom kto z nas dvoch tu ide bomby.

tak teda gratulujem k zisku 5m + bonusy v tom pripade to pre barcu uz bol vyhodny predaj neviem ci atleti nenadavaju ako zle nakupili

a na toho nezraneneho aguera si teda rad pockam. minulu sezonu som ho teda casto nevidel a ked uz city s takou lahkostou pustia hraca ktory je ich historicky najlepsim strelcom a idu mu stavat sochy tak na tom asi nieco bude.

Reagovat
Eichel

Takže nešiel zadarmo čo ?

Reagovat
janinho

nie, hrac ktory bol najlepsim strelcom majstra odisiel za famoznych 5m + nejake bonusy

btw, aguero odohral minulu sezonu 20 zapasov, spolu 729 minut z toho 560m v lige a 152 v LM. na tomto chces stavat utok barcelony? to ti potom gratulujem. ten aguero bol dohodnuty aj s tym znizenym platom ako bonus pre messiho aby predlzil zmluvu. snad mi nechces tvrdit, ze keby aguero vedel ze messi odide tak by podpisal za 5m rocne (ci kolko to ma) barcelone

Reagovat
iamek

Edinson Cavani | Manchester United player ‘offered to Barcelona’ – Deal ‘complicated’, but nothing can be ‘ruled out’

Bulvár

Reagovat
mithro

keby nam poslali nejake DM na vymenu, hm

Reagovat
smazaný uživatel

Camavinga do Realu. Proč si zase nenechat utéct takový talent a radši za stejný nebo větší prachy přitáhnout nějakýho hráče za zenitem.

Reagovat
r.mrazik

protoze chtel bud PSG nebo spanelsko

Reagovat
Losinho

Business ala Juve

Reagovat
JuventusFC1897

Ten sa vyplatil za tých 300 mega. Díky Palko&Fabio.

Reagovat
martin.b

marketingově určitě, otázka jestli budou schopni z toho dál těžit nebo to byla jen dočasná záležitost...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že tam ta udržitelnost je. Bude jen malé procento fanoušků, kteří zůstanou u Juventusu i v době po Ronaldovi. Víc než jednotky procent z celkového objemu bych nečekal. Ronaldo byl "jednorázovka". Něco jiného to je u značek jako Real a United. Real je nejslavnější klub fotbalové historie a United jsou nejbohatší fotbalovou značkou na světě, zejména díky jednomu z největších sportovních trhů (Premier League), a to už hezkou dobu. Na to se Juventus nechytá.

Reagovat
JuventusFC1897

Amen.

Reagovat
Likan7

V jaký sezoně jsme s Ronaldem vyhráli tu druhou LM?

Reagovat
Jandak

druhou? Vsak on vyhral s MU jednou LM ne? a to v Moskve 2008

Reagovat
kiwwi

vsak to je pointa

Reagovat
kiwwi

mozno mysleli 2 finale...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak se mu bude dařit. United to poskládali celkem slušně, je to sice úplně jiný hráč než odcházel, ale těch 20 gólů by dát mohl.

Jak byste zhodnotili ty tři roky v Juve? Pro něj osobně asi dobrý, 2x titul, nejlepší střelec..za tím tam asi šel, aby mohl říct, že byl "král" i v Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej tak 10-15 minut a vsechno ti bude vysvetleno

Reagovat
stuff

myslim, ze na tuto debatu tu uz nikto nema sil

Reagovat
smazaný uživatel

2 roční hostování Moraty celkem 20 milionů euro, Keanovo 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je prece bestie

Reagovat
janinho

fede valverde si s nim poradil

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem brzo dopoledne jsme ho oznámili, sem čekal až tak večer kolem 8 hodiny, možná přece jen si dělají prostor pro další posilu..

Reagovat
vceradnesazitra

Ještě se chystá návrat Fletchera na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než Fred

Reagovat
r.mrazik

jsem na dedka fakt zvedavy, jak mu to v PL pujde...

navic az se vrati rash,tak na to leve kridlo bude ronaldo,rash,martial a pogba...

neverim,ze ronaldo bude hrat stredniho utocnika,kdyz se porad mrda na ten levy kraj

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Pogba je z křídla o třídu lepší než ve středu vedle Freda. Upřímně mě to za něj sere, že ho cpou do té středové dvojice. Otázkou je, jestli to příští rok nedají s Mbappém dohromady v Realu.

Reagovat
r.mrazik

to je...ale proste bohuzel tam nemame toho defenzivniho,ktery by to udrzel s nim a brunem pred sebou...

proto jsme chteli Rice,ktery by to zvladl,ale bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

ono pri tom Kantém v double pivote je to okej, keď to za neho Kanté celé odbehá... ale v Utd tam bude zabitý

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně jako v případě v přestupu z realu do juve se to dá shrnout jednou větou:

Zlo ze zle ke směšnému zlu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

To zní jak nějaká shit hláška ze SW

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona are in advanced negotiations with Edinson Cavani and are working with #mufc. It is not a simple operation and there is still a lot of work to do #mulive [@gerardromero]

Reagovat
oli9

Jako bez prdele bych ho tam chtěl vidět, by si to tam mazal na chleba všechno a všechny

Reagovat
Busby babes

ja bych teda spis chtel videt, kde na nej vezmou penize.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mithro

Reagovat
Kluivert9

Přišel by zadarmo a z prodeje hráčů je 80 mega...

Reagovat
Busby babes

a yadarmo by i hral?

Reagovat
Kluivert9

Pokud by bral něco rozumnýho... do 100k týdně, tak by se měl vejít.

Reagovat
FUnk

utok cavani-aguero fajn, skoda ze k tomu nedoslo pred 5 leti

Reagovat
zasranej malíř

@FabrizioRomano

Manchester United are on the same position since days. Edinson Cavani is part of the project and if nothing crazy happens, he’s expected to stay.

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda je ze i kdyz ma Ole konecne poradny tym stejne lepsi nez 3: misto neuhraje a pokud urve nejaky pohar bude to nejaky mene vyznamny v UK nicmene necekam ze se to v tehle sezone podari

Reagovat
Jandak

te uz to tam bude koucovat Ronaldo ..

Reagovat
Jandak

Vítej konečně doma..

Reagovat
Zark

PL liga důchodců

Reagovat
kissak

nezáviď

Reagovat
Zark

však to jsou vaše řeči

Reagovat
lofin9

napíše fanúšik tímu, ktorý má na stopéroch rovesníkov Zdenky Studenkovej

Reagovat
svkmd

na Eure ukazali že sú stalé najlepší na svete

Reagovat
lofin9

to nepopieram, narážal som čisto len na vek

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné je, že za 10 let budou stále výrazně lepší než současní stopeři Arsenalu

Reagovat
Busby babes

After his move to Everton was blocked, Ainsley Maitland-Niles has been told he won’t be training with the Arsenal first team.

John Cross.

Jo, to by davalo smysl. Nepustime te, protoze te nechcem nechat trenovat.

Reagovat
Busby babes

This is like a toddler suddenly caring about a toy they never play with once someone takes it.

Reagovat
SunFells

So acc to @David_Ornstein Everton's offer is 2 year loan + option to buy, Niles contract ends in 2023.

Že co?

Reagovat
Mastný Chobot

masterminds

Reagovat
krisa

koumáci

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

a toto by niektori akceptovali lebo AMN vyplakava na instagrame

Reagovat
bbbauch

Skoro

Reagovat
J0EL

Tak 1 rok do konca zmluvy by na tom nic nemenilo, kedze je to najhorsia pozicia pre klub.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
havrys99

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Ornstein says that Everton made a one-year loan offer with option to buy, and article had an error that said two years.

tak vyjasněno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Exclusive: Arsenal working on deal to sign Takehiro Tomiyasu from Bologna - talks under way but depends on other movements. 22yo Japan int’l can play right-back + centre-back. Has been on #AFC radar all summer.

Hm, nie je on primárne CB? To nám na čo bude?

Reagovat
jk

CB/RB

Reagovat
Mastný Chobot

gook Chambers?

Reagovat
SunFells

Si tipnu, že Bologna hrála na 3 vzadu a on byl RCB, abychom se Salibou a Whitem neměli málo hráčů, kteří mají pouze takovou zkušenost.

Reagovat
jk

Jo přesně. Občas nastupoval i jako pravý bek. Ale spíš defenzivní typ.

Reagovat
SunFells

Viděl jsem teď nějaký taktický profil Bologni a zmiňuje, že při bránění hrál RB a když byli na míči, tak se stahoval k dvou stoperům, aby levý bek mohl být zapojen co nejvíc do ofenzívy ...tak to mě děsí ještě víc, že Arteta chce pokračovat v té omezující sračce přes jednoho beka a spoléhat na Tierneyho, který třetinu sezóny ani nebude k dispozici.

Reagovat
oddy

To pěkně dekuju, zní to strašně.

Reagovat
SunFells

Jn, snad po Artetově odchodu napravo bude hrát radši Mighty Whitey.

Reagovat
jk

Tak on ten systém není úplná blbost. Galtier s Lille to tak dělal taky kdy Çelik hrál na úrovni křídla a LB (někdy CM) se stáhl při rozehrávce. Ke stoperům. Ale musí ten systém hráči chápat a správně hrát. Navíc si myslím, že na to nemáte zálohu, i když toho mladého nového neznám.

Reagovat
SunFells

Mně to teda přijde dost limitující nonsens, aby sis odpravil jednu stranu na úkor druhé.

Reagovat
jk

Tak záleží na taktice. Lille s tímhle taktickým prvkem vyhráli titul a Atalanta je taky docela kladně hodnocená

Reagovat
Ondiis

Další Chambers?

Reagovat
smazaný uživatel

Bude váš nejlepší obránce.

Reagovat
SunFells

Aneb další borec, kterého znáš jen z youtube, ale nabyl jsi toho dojmu, protože si měsíc žil v tom, že jde do Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je pravda, že se o něm v souvislosti s Tottenhamem spekulovalo, nicméně nevím, co na tom bylo pravdy. Celé to může být novinářský výmysl. Přece jen by bylo zvláštní, kdyby první a poslední tým PL měl stejné přestupové cíle.

Reagovat
SunFells

Od věci.

Reagovat
Svatej

ty jseš šílenej had

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
oddy

Reagovat
Mastný Chobot

qqtqo

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
krisa

jako dobré

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dray

Reagovat
bayern987

Reagovat
pingla

geniální stěr

Reagovat
Unai

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
stuff

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
caapone

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Edgewalker

tvl

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Cobra

Reagovat
PP

3 zápasy a jaké vám narostly ramena.. Přitom donedávna jsme se tísnili v jednom kanále..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ADM

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Le Gunner

Wtf, to fakt schytal tolik smajlíků? Jako owny umí do Arsenalu kopnout dost trefně, ale toto je přece slabota...

Reagovat
kiwwi

naopak, konecne sa mu podarilo nieco vtipne

Reagovat
Front hell

Ale toto se mu zrovna docela dost povedlo. Nech ho ať si to užije. I minulou sezonu byli první a všichni víme kde skončili

Reagovat
Le Gunner

Ale vždyť já to neberu vztahovačně, jsem nad věcí, umím střelit i do vlastních řad, když jde o dobrý vtípek. Toto mi zkrátka přijde dost povrchní a svého způsobu ohrané.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scholes18

Reagovat
king23

Reagovat
Infi

Reagovat
LAM

Za tu cenu to vypadá,že se ho Juve chtělo zbavit za každou cenu.60 mega hrubýho bylo asi příliš i pro ně.

Reagovat
wyqinac

tak podle toho, co se psalo, chtel odejit hlavne Ronaldo a v tu chvili jim asi stacilo tak nejak cokoliv za ten prestup, ve chvili kdy se zbavi i toho platu

Reagovat
r.mrazik

https://twitter.com/hospitalpass101/status/1432098390762995713?s=21

Tohle byl taky od Varu hrozný úlet...spíš než faul na Nevese byla tohle mnohem větší chyba to neodpiskat

Reagovat
Greny

Reagovat
Dawon

Ani se ho nedotkl, vo co de?!

Reagovat
r.mrazik

presne...tihle skokani do vzduchu

Reagovat
SunFells

To se tu neřešilo?

Reagovat
Busby babes

ne. ja celkem cekal, kdy to prijde, protoze tu situaci opakovali nekolikrat v kazdem sestrihu a tak...

Reagovat
Svatej

doufals, že se to přečká, že jo?!

Reagovat
Busby babes

presne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

nevim, ja to zahledl az ted...

Reagovat
Busby babes

mimo hriste.

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

celkem jasna no

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře ho nabral

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si taky hned říkal, že to neodpískal. Myslim, že do něj zajel James a hned si to i uvědomil jak natáhnul ty ruce

Reagovat
avicii

sa tesim ked zase mufani vytiahnu LiVARpool, ved ten zapas im vyhrali rozhodcovia

Reagovat
r.mrazik

zapas nam vyhralo hlavne to,ze byli wolves v zakonceni tragicky,protoze sanci meli mraky

VAR to ale evidentne taky posral

Reagovat
nani92

CR7 srdciar <3

Reagovat
Hachim Mastour

Takehiro Tomiyasu to Arsenal, agreement reached and here we go! Personal terms agreed and Bologna will receive €20m plus €3m add ons. White circleRed circleFlag of Japan #AFC #DeadlineDay

Medical during the afternoon and then official announcement. Here-we-go.

Reagovat
Taiger

Konecně nějakej Asiat, miluju je

Reagovat
Golasso

Hlavně Japonsko. Japonci jsou super (když zrovna nemají babičku z Moravy a nese*ou se do politiky v ČR).

A v Jižní Koreji točej dobrý filmy

Reagovat
Taiger

Já byl v Seoulu a je to tam neskutečný, Covid mi ale loni zhatil cestu do Tokya.

Každopádně mám nespočet asijských kámošů a jsou to týpci, dá se na ně spolehnout než na většinu Čechů.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Staenly10

V Tokiu sem rok žil, tak kdyby tě pak něco zajmalo, klidně nějakej ten dotaz rád zodpovím.

Reagovat
Taiger

Super, moc dík za info! Tebe moc neznám, tak si tě někde uložim Ale cenově je to tam pro turisty celkem horší než v Koreji co

Reagovat
Staenly10

V Korei sem nebyl, tak nemůžu úplně soudit, ale bude to tam podle mýho úsudku buď stejně drahý nebo spíš o něco levnější než v Japonsku. Každopádně Japonsko určitě levná turistika není, no...

Reagovat
Taiger

A tys tam byl na Erasmu?

Reagovat
Staenly10

Nebyl to Erasmus, ale na meziuniverzitní výměně (studoval sem japonská studia, takže hlavně japonštinu jakoby). Je to něco podobnýho jako Erasmus, ale finančně o dost štědřejší. Takže jakoby jo, no

Reagovat
Taiger

Takže cenově si byl v cajku koukám Jakože chtěl jsem tam tak na tejden no

Reagovat
Staenly10

No na tejden se do Japonska většinou nelítá. Většina lidí tam jede tak na 3-4 týdny, a v rychlosti projede většinu Japonska. Ale jako na tejden bys jen v Tokiu vyžití určitě našel, to jo.

Reagovat
Taiger

Kolik je tak budget ideálně na ty 4 týdny, tušíš?

Reagovat
Staenly10

Nooo, dost záleží. Každopádně zpáteční letenky mezi 10-15K, Rail pass (neomezená jízdenka na vlaky po celý zemi, včetně šinkansenů, zaručeně nejlepší způsob dopravy po Japonsku) na 3 týdny kolem 15K, a pak jídlo (cenově o něco levnější než třeba v Neměcku) a ubytko (to se dá hodně nízko nákladově v různejch guset housech nebo těch buňkách - kde máš jen postel, celkem zážitek) Takže odhadem byl dohromady řekl tak 60-70K asi.

Reagovat
Svatej

Boží.

Jací jsou vůbec k turistům? Je něco, na co si má člověk dávat pozor, či se tomu vyhnout? Ať už určitý (pro nás běžný) chování, oblékání, nebo nějaký konkrétní no go místa, cokoliv jinýho?

Reagovat
Staenly10

Ty jooo...ať už si o turistech myslej cokoliv, tak jsou v drtivý většine dost vstřícní a i když se třeba nemůžete nijak domluvit, tak pomoct (ale zažil jsem i případy, kdy uviděj bílej ksicht a radši zdrhaj - styděj se nebo se bojej, že nebudou rozumět). Jinak no go místa mě žádný nenapadaj (ještě 20 let zpátky třeba existovaly restaurace, kam ne-Japonci měli zákaz vstupu, ale to se už téměř nevidí). Pak akorát není dobrý bejt hlučnej v dopravních prostředcích, to je považovaný za dost neslušný (maj tam i zákaz telefonování třeba), jinak mě teď z fleku asi nic zásadního nenapadá...A to tetování.

Reagovat
Svatej

Super, díky!

Reagovat
Golasso

Díky moc za info . Já bych se určitě taky na něco zeptal, ale kluci už se do tebe pustili a našel jsem tady snad všechno, na co bych se zeptal i já . Takže jenom píšu, abych poděkoval

Reagovat
Taiger

Lidi by neměli pičovat, je to celkem klidná země, takže ty bys měl celkem problém

Reagovat
Svatej

Já jsem mimo sportovní prostředí nefalšovanej good boi, bezproblémovej řízek.

Reagovat
Taiger

Šikanuješ určitě spoluhráče ve esportu ale

Reagovat
Svatej

Jen ty, kteří fandí Arsenalu, ti jsou od pohledu k ničemu a nemají hlad po výhře

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
iamek

Já teda v Japonsku byl na 3 týdny a vyšlo mne to cele na 80k. Dražší země, než Švýcarsko a to jsem myslel, ze žádnou takovou už nenajdu

Reagovat
Staenly10

Dokonce Tak ono taky záleží, jak moc si člověk dopřává

Reagovat
Taiger

To je slušný, dík za info, jako jídlo je za mě key, na tom vždy utratím nejvíc Ale vstupy na památky taky asi nejsou úplně joke co?

Reagovat
Staenly10

Ty nejsou vůbec drahý. Svatyně a kláštery jsou často zadarmo nebo za symbolickou částku, hrady a tak jsou málokdy za víc než 500 jenů (100 jenů = 20 kč). Nejdražší jsou asi muzea a podobně.

Reagovat
Taiger

A jídlo je asi ok?

Reagovat
Hlahart

Jak je to v Tokiu s tetováním? Jsou na to Japonci ještě stále citliví? Někde jsem četl, že to na některých veřejně dostupných místech je nutné skrývat..

Reagovat
Staenly10

Je to tak. Tetování je v Japonsku znak yakuzi, dost se toho bojej. V Japonsku tetování žádnej "normální" Japonec nikdy mít nebude. U zápaďanů to tolerujou, ale faktem je, že třeba do onsenů (lázní) a tak tě s ním nemusej pustit...

Reagovat
Hlahart

ok, tak nějak jsem to bohužel slyšel, tak díky za potvrzení

Reagovat
Svatej

hezky, to jsem nevěděl

Reagovat
Staenly10

Japonci jsou dost zvláštní národ...

Reagovat
Hlahart

jop, četl jsem, že i fitka jsou no go zony pro tetovaný často

Reagovat
Staenly10

hezky, to sem zas nevěděl já...nikdy sem tam v gymu nebyl

Reagovat
FUnk

Reagovat
Salfovic

Japonci U nás bylo tetování taky znakem kriminálníků a šlapek ... a lidi se toho teda nebojej

Reagovat
madridcan

Interview napríklad

Reagovat
Golasso

Ten zrovna neznám

Reagovat
SunFells

První musí odejít Bellerín si myslím ....a Arsenal bez Bellého mi přijde čudný

Reagovat
Taiger

London swag zmizel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Studni

12:52 Bellerín míří na prohlídku do Betisu

Héctor Bellerín každou chvílí dorazí do Sevilly a podrobí se zdravotní prohlídce v Betisu. Španělský obránce je na odchodu z Arsenalu. (football365.com)

Jako na zavolanou. Víme přibližnou cenu?

Reagovat
Mastný Chobot

Áno.

Hosťovanie bez opcie

Reagovat
Studni

To je k pláči. Jsme fakt k smíchu a ani zbavení se Williana tomu nepomůže. Osobně bych se radši zbavil Cedrica a Chamberse a nechal tam Belleho na backup a někoho novýho na jedničku. Jestli je ten japonec spíš CB než RB, tak zase kupujeme kočkopsa...

Reagovat
Mastný Chobot

posledná veta dosť rasistická bro

Reagovat
Studni

jestli jí tak vnímáš

Reagovat
smazaný uživatel

hosťovanie bez opcie

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Už se to pár dní zmiňuje. Hostování by to mělo být akorát, s naší schopností prodávat a situací na trhu asi ani nic jiného není možné.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Unai

Reagovat
Miguel19

Reagovat
stuff

Reagovat
icefish

Reagovat
Swarley

Reagovat
FUnk

Reagovat
PP

Reagovat
monkej

no dopici

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Trand

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
krisa

Ty voe, takový Roy Keane by mu ukončil kariéru jen za tu fotku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišty

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
gocii

Takehiro Tomiyasu to Arsenal, agreement reached and here we go! Personal terms agreed and Bologna will receive €20m plus €3m add ons. #AFC #DeadlineDay to by bylo rychly

Reagovat
Mastný Chobot

Nelson do Feyenoordu na hosťovanie. Ten tiež dopadol. 3 roky dozadu hosťoval v Hoffenheime a bol tam jeden z najlepších hráčov. Progres jak vínko.

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, že vinu nesie aj on, ale man-management v jeho prípade je zasa krásna vizitka neschopnosti Arsenalu.

Reagovat
Nikikrew

Takehiro Tomiyasu to Arsenal, agreement reached and here we go! Personal terms agreed and Bologna will receive €20m plus €3m add ons. Biely kruhČervený kruhVlajka Japonska #AFC #DeadlineDay

Medical during the afternoon and then official announcement. Here-we-go.

Nemame tych obrancov vela?

Reagovat
Hachim Mastour

AMN a Bellerin idu prec a potrebujeme praveho obrancu.

Reagovat
Error

Takze vam 1,88m vysoky stoper bude hrat RB a spokojenost, jo?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Snad fakt bude dobrej, protože jestli ne, tak už si neumim představit, jak dlouho se toho budete zbavovat....

Reagovat
krisa

většina musí ven tak jako tak, strašná bída. Vůbec ho neznám, snad se chytne hned, podle yt vypadá dobře hlavně defenzivně a rychlostně...ovšem šikula by udělal slušné video i o Willianovi v Arsenalu

Reagovat
Golasso

Na pozici RB žádného obránce nemáme.

Reagovat
SunFells

Tak teď nebudem mít na pozici RB ani žádné RB.

Reagovat
J0EL

Tak ten Japonec je snad RB nie?

Reagovat
Taiger

CB hlavně

Reagovat
J0EL

Takze White na RB? Inak to fakt nedava ziaden zmysel.

Reagovat
Taiger

Tak většina našich přestupů nedává smysl že jo, podle mě tam budeme stuck s Chambersem/Cedricem

Reagovat
Taiger

A má jméno btw

Reagovat
Mastný Chobot

Ani ne, no

Reagovat
SunFells

Spíš ne, poslední dvě sezóny je tam jen převychován do takového pofi systému, kde nemá ofenzivní RB úlohy.

Reagovat
J0EL

Super. RB, co mozno ani nie je RB a ktory nevie podporovat ofenzivu nam chybal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Ale ten Japonec je skor CB nie? Jedine ze by Mikel zacal hravat 3-4-3 ale to som mal prave pocit, ze tam by hral White...

Reagovat
Golasso

Já ho neznám, ale co jsem četl reference, tak zahraje CB i RB. V klubu prý hraje spíš RB, v repre CB.

Žádná velká podpora útoku u něj asi nebude, spíš si myslím, že to bude takový lepší (snad) Chambers. 3-4-3 bych viděl rád, ale na to nám zas chybí kvalitní wingback . Leda by tam hrál Tavares přes nohu nebo Cedric. Já si spíš myslím, že to bude naše klasika, takové to asymetrické rozestavení, kdy levá strana se při útočení vysouvá výš než pravá. Blbé je, že je to pro soupeře hrozně průhledné a můj sen o dvou ofenzivně aktivních becích se nesplní, ale snad budeme s Japoncem aspoň jistější vzadu.

Reagovat
Nikikrew

Ja ti neviem. RB vysoký 188cm mi príde do PL mimo. Beci by mali byť atleticki. No uvidíme cotz neho bude ale celkovo ten prestupak bol bieda z našej strany

Reagovat
Golasso
Reagovat
fenixLFC

mate ale vsetkych uplne neschopnych

Reagovat
Svatej

Chelsea fans get Twitter to remove the verification of Sevilla FC

- Their verification is actually removed. https://twitter.com/SevillaFC?s=09

Reagovat
Taiger

No, není?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

36 minut starý info už, mají to zjevně zpátky

Reagovat
Taiger

Reflexy jak ve Warzone

Reagovat
Svatej

kolik máš KD ty jeden vejtaho?!

Reagovat
Taiger

Už to nehraju, ale dvojciferný

Reagovat
Svatej

to dává smysl, to mají jen chateři, kteří by na to jinak neměli

Reagovat
Svatej

tak už zas asi ne, i tak je to legrační

Reagovat
Taiger

Unlucky, málem si měl biggriny

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, není?

Reagovat
Hachim Mastour

To bude hrozne amaterske nepredat Nketiaha aspon za 10, 12 milionov libier, ale pustit ho o rok zadarmo

Reagovat
Mastný Chobot

totálna amatérčina no. 6145

Reagovat
gocii

Nekde se spekulovalo že kluby se dohodly, ale Eddie měl velky naroky a tim to padlo, ale tak jsko tak je to nahovno.

Reagovat
Hachim Mastour

toto som sa tiez medzicasom dozvedel. chamtivec eddie

Reagovat
Taiger

Tak už i Hugh Wizzy má dost, tak přestoupil do Brightonu

https://twitter.com/OfficialBHAFC/status/1432651880576864262

Reagovat
SunFells

Kks, jsem myslel, že to je ten talent z Barcelony o kterém jsem x-krát slyšel a on je to přitom nějaký sedmatřicetiletý kolumbijský pasáček

Reagovat
Spalovač šancí

A jaký dostane plat?

Reagovat
VersaceChain

450k/w

Reagovat
J0EL

To znie ako bargain

Reagovat
Busby babes

tak Messi ma dvojnasobnej.

Reagovat
patas92

Taky je dvakrát lepší

Reagovat
valloire

Reagovat
xjert02

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pingla

Reagovat
Svatej

Reagovat
Dody10

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

tpč

Reagovat
VersaceChain

Vsak Lukaku ma 420k/w ne?

Zdroje se teda asi muzou lisit, ale to odkud sem bral ten ronalduv daval lukakovi taky nejakej tech 400+

Reagovat
Svatej

Wat?! Já četl nejvyšší variantu 325k + možnost navýšení skrz bonusy, jinde zas daleko menší, ale z pofiderních zdrojů. Každopádně už tahle částka mi přijde právě dost uchylná

Reagovat
VersaceChain

No mozna by to tak nejak sedelo, ze tady to co sem psal je s bonusy, jak u Ronalda tak u Lukaka. Takze pokud ma Ronaldo jak pise iamek nize 385 na dva roky a Lukaku 325 na pet, tak mi to prijde v klidu. Ja byl teda tim platem u Lukaka dost prekvapenej, prijde mi to trosku ulet jako u nas drive Alexis/DDG - i kdzy nepochybuju, ze Lukaku bude aspon dva roky top, trosku bych se bal, zda udrzi vykonnost. Co se tyce Ronalda tak hlavne ta delka smlouvy me nechava klidnym, kdyz to vezmes kolem a kolem tak jeho plat pobira napr. trojice Jones + Lingard + Martial, nebo kombinace DDG + Jones, v zasade nepotrebni hraci, takze to beru v pohode

Reagovat
VersaceChain

Jinak teda DDG zatim tuhle sezonu chyta dobre a pokud si udrzi formu tak super, nicmene s formou za posledni dva roky nepotrebny byl a nikdo by se nedivil, kdyby odesel, akorat ho nikdo nechtel s tim platem.

Reagovat
PP

to není zas taková hrůza..

Reagovat
VersaceChain

Taky mi to neprijde strasny, hlavne to je na dva roky a tak teda snad nebude problem s nejakym offloadem.. kdzy se koukneme na DDG nebo Alexise...

Reagovat
SunFells

Dražší než White říkali ...

Reagovat
SunFells

*levnější, shit

Reagovat
iamek

385 bez bonusu.

Reagovat
iamek

Mendes se snaží prodat Martiala do PSG. Pome

Reagovat
PP

Jsem na něj fakt zvědavý.. Mufany nemusím, Ronalda už vůbec ne, ale jestli se jim podaří skloubit servis Pogby a Bruna s ním, tak to bude nepříjemné pro špičku PL.. která se nás netýká..

Reagovat
FUnk

za ten konec

Reagovat
PP

tak zklamání už proběhlo, nasranost taky, zbylo nám jen nevěřícné kroucení hlavou a legrace ze sebe samých, jací nás vedou tragédi..

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

OT: To čo urobil u nás Žilinka za jeden deň? To sa snáď ani v Rusku takto okato nedeje

Reagovat
J0EL

Dobroslav Trnka likes this post.

Reagovat
scholes18

Reagovat
Greny

co udelal? diky za objasneni

Reagovat
J0EL

Zrusil obvinenie sefa SIS Pcolinskeho (za korupciu a zneuzitie pravomoci), ked najvyssi sud aj senat potvrdili dovodnost vazby (dokopy asi 9 roznych sudcov) a specialny prokurator uz pisal obzalobu.

Bananistan fakt.

Reagovat
Nikikrew

ty vole...

Reagovat
J0EL

Ha tak teraz az som si vsimol ze este okrem zrusenia obvinenia Zoroslava Kollara, zrusil obvinenie aj Hascakovi. Dpc nove dno GP. Trnka bol oproti tomuto este svatec

Reagovat
Greny

pome Žilinka

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Za 1 den zrusil stihanie Hascaka, Zoroslava Kollara, Pcolinskeho a Arpasa. Vsetko nezavisle trestne ciny. To si ani v bananovej republike nikto nedovoli takto vsetko v jeden den.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to Zilinka v priebehu jedneho dna zrusil takmer cely uz jediny Matovicov pilier, a vlastne aj celej tejto vlady, vlastne to jedine kvoli comu sa este drzia pokope...neuveritelne ale, ako pocas celeho trvania tejto vlady, z toho vzdy najlepsie vyjde Kollar, vsetko mu prejde, vsetko vykseftuje a este aj Pcolinskeho ochrani...ale co vlastne cakat od vlady, kde sa vyznamne posty v state dali do ruk ludom od cloveka ako je Kollar? cele to bolo mimoriadne naivne..

Reagovat
smazaný uživatel

ako by navyse niekto mohol vzniest obvinenie voci Pellemu? a ak by aj vzniesol, tak to dopadne podobne, navyse je Pelle do buducna pre Kollara velka sanca ako byt dalej pri moci, my sme isli cistit stat s Kollarom a jeho ludmi vo funkciach, ach jaj to bude tazke prebudenie pre ludi v celej krajine..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

a pritom to tak pekne zacinalo

Reagovat
KnoxXx

vsak Zilinka je ich clovek, co je na tom take prekvapive (Gucik/TA3/Kmotrik/SNS/SmeRodina), pricom velmi napomocny (v blizkej alebo daleje buducnosti) aj pre Smer (a jeho klony), resp. Igora (a jeho pseudohnutia)

Reagovat
Hachim Mastour

A nezabudni na Riska, ktory sa stretol s Kucikom aj Zilinkom a dolozil hlasy

Reagovat
vodka

těším se na šašovu plačovku

Reagovat
vodka

predpokladam, ze se nic nestane a boris zustane bff

Reagovat
mithro

obv. to je aj skoda pozerat

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Samozrejme. Boris je lasocka, za vsetko moze hnusny sulik lebo nenakupil testy.

Reagovat
fenixLFC

ten teraz bude zalezeny pretoze nie je predsa premier.

Reagovat
mithro

rodina je rodina

Reagovat
kiwwi

Padni komu padni, ale odtial potial

Reagovat
Free_player

Na jednu stranu divný přestup. Ten tým s příchodem Sancha a Varana vypadal už tak dost hotově možná i předimenzovaně ... A teď do toho ještě příde někdo jako Ronaldo

Reagovat
VersaceChain

[Albert Rogé]: Barça proposes to Atletico a Joao Felix - Griezmann exchange. Simeone, delighted. Cerezo, reluctant.

Reagovat
iamek

Nedává pro Atletico smysl

Reagovat
PP

Hmmm, Barca by Felixovi sedla jak prdel na hrnec..

Reagovat
smazaný uživatel

Spis by tam Felix sedl jak hrnec do prdele

Reagovat
SunFells

Dobře naivní

Reagovat
VersaceChain

[Laurie Whitwell] - Manchester United not planning to entertain offers for Edinson Cavani or Anthony Martial. Ole Gunnar Solskjaer wants both forwards in his squad. #MUFC @TheAthleticUK

Reagovat
martin.b

6 hráčů na 3 posty, s Martialem se teď asi počítá spíš jako backup nalevo, Ole potřebuje konečně úspěch i v CL a logicky tak zdvojený posty. Míň logický je útok na trofeje s tím středem zálohy no..

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Největší klub světa tvl, divím se, že tam není zdvojený i Ole, když mu zjevně rupne v bedně s taktikou.

Reagovat
VersaceChain

9 hracu na tri posty

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten swap Kane/Bale je pry otazka hodin

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
iamek

Saul v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě špatné, máme nejhorší střed z top 4, s tím budeme rádi za LM

Reagovat
mithro

keby len z top4

Reagovat
iamek

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nás ten Saul do Chelsea ještě vybičuje k nakupu DM, ale spíš jen zbožné přání

Reagovat
Trand

Vážně kupujeme na RB dalšího borce co není RB? Za 20 mega? Klobouk dolů před těmi, kdo u nás rozhodují, to je trolling nejvyššího kalibru. Proč koupit jednoho pořádnýho hráče, když tam můžeš střídat 5 průměráků, a z toho 3 co hrají primárně jinou pozici.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Bakary3

Uplna sracka.

A Hector byl po zraneni horsi, ale Arsenal z tech kluku dela bezcenny zbozi.

Klidne bych mu dal jeste rok, verim, ze by sel zase o neco nahoru a zdaleka nebyl tak spatnej, jak se th z nej dela.

Tak spatnej, aby misto nej hral cedric, mozna i chambers, a uz vubec ne, aby se za nej kupoval borec za 20 mega a on se poslal na bezcennou hostovacku do betisu.

Minimalne za jeho loajalitu v dobe, kdy mel vic nez na Arsenal, si tenhle pristup nezaslouzi.

Chovame se jak kdejakej crystal-west-villa-random neco, ktery kupujou / kupovali hrace za velky penize bez ladu a skladu.

Ramsdale proste ustrel ... white ustrel, za ty prachy mohl dorazit stoper, kterej by byl ihned posilou. Tady se za 50 koupil hrac, u kteryho stejne nikdo nevi.

Je mi špatně.

Reagovat
Studni

Reiss Nelson hostovačka ve Feyenoordu. Jsem zvědavej, jestli u nás někdy bude hrát. Mám ho docela rád, ale nikdy podle mě nedostal dost prostoru

Reagovat
SunFells

Reiss ještě o rok prodloužil smlouvu, to je blázen

Reagovat
oli9

To si dělá Barcelona prdel s tím Olmem? Kde na to vezme... To se všichni vzdaji platu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to je ftip. Musí bejt. Hlavně, že ho v Barce x let vychovavali.

V co verim je swap Grizi-Felix. To by byla pecka. Moribu máme z krku, Emerson snad taky odejde. Zatím budiž, jeste bych si pral nekoho misto Miralema, ale ten, zda se, zustava.

Prestupak zatim jak ma bejt. Popcornu hafo…

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo v united, cas vyndat pera

Reagovat
Salfovic

Mertesackera ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn ja myslel zmoulat predkozku kdykoliv bude mit mic

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VdV

Borci má někdo zkušenosti s nákupem repliky dresu United někde z Číny?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, misto repliky prijde original

Reagovat
VdV

Dobrá odpověď, hafo k věci

Reagovat
Freedo

Reagovat
king23

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa písalo, že prestupuje do City, tak do poslednej chvíle som veril, že sa tak nestane (aj keď v dnešnom futbale si už človek nemôže byť ničím istý). Ronaldo je, podľa mňa, človek, ktorý si veľmi zakladá na "imidži" a záleží mu na jeho fanúšikoch. Týmto prestupom by si to riadne pokazil a ešte takto na sklonku kariéry... naozaj by mu to nestálo za to a ten prestup by ani nedával zmysel a ani jeho CV-čko by nevyzeralo pekne, keby mu tam svietilo to City. Popravde, neveril som ani tomu, že by sa vrátil ešte niekedy do United a mám z toho také zmiešané pocity, ale som naňho zvedavý, že čoho je ešte schopný v 36-tich rokoch v Premier League. Tento ročník bude brutálne našlapaný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele