Stoch byl za nadávky vyřazen ze sestavy

Miroslav Stoch si během svého působení v PAOKu Soluň vysloužil chválu od fanoušků a trenéra. Po přelomu roku se sice v lize ještě netrefil, svým spoluhráčům ovšem připravuje spoustu gólových příležitostí. V souvislosti s jeho jménem se ale objevilo jedno ne příliš typické téma, a to vulgarity na adresu trenéra Huuba Stevense. Slovenský záložník se tomuto nařčení brání, kouč ho i tak vyřadil z nominace.

Slovenský záložník Stoch bude z Fenerbahce hostovat v Soluni

Slovenský fotbalista Miroslav Stoch odchází z Fenerbahce do PAOK Soluň. V řeckém klubu, kam nedávno přišel i český útočník Tomáš Necid, bude třiadvacetiletý záložník hostovat do konce sezony.

Stoch přijde kvůli nevhodnému chování o prémie za kvalifikaci MS

Vedení slovenského svazu popřelo zprávy, že vyloučilo záložníka Miroslava Stocha z národního týmu. Třiadvacetiletého reprezentanta však za nevhodné chování potrestalo odebráním prémií do konce kvalifikace o postup na mistrovství světa v roce 2014.

Stoch: Splnil sa mi sen

Slovenský reprezentant Miroslav Stoch získal v pondelok na galavečeri v Zürichu prestížne ocenenie Ferenca Puskása za najkrajší gól roku 2012. Dvadsaťtriročný krídelník Fenerbahce Istanbul si tento úspech užíva a navyše priznal, že sa mu splnil sen.

Rekordman Messi získal počtvrté v řadě Zlatý míč

Zlatý míč FIFA pro nejlepšího fotbalistu za rok 2012 získal argentinský útočník Barcelony Lionel Messi. Autor rekordních 91 branek za uplynulý rok vyhrál anketu už počtvrté v kariéře, čímž vytvořil nový rekord. Navíc všechny čtyři výhry si připsal za sebou, čímž překonal i Michela Platiniho, který v letech 1983-85 vyhrál třikrát po sobě.

Miroslav Stoch má dnes šancu na trofej za gól roka 2012

Dnes sa v Zürichu a teda na galavečere vo švajčiarskom sídle FIFA rozhodne o držiteľovi Zlatej lopty pre rok 2012. Okrem toho sa však bude udeľovať aj cena Ferenca Puskása za najkrajší gól roka. V nominovanej trojici je spolu s Kolumbijčanom Falcaom a Brazílčanom Neymarom aj Miroslav Stoch.

Na nejhezčí gól roku kandidují hvězdy i mexická fotbalistka

V nominaci na Cenu Ference Puskáse za nejhezčí gól jsou hvězdy Lionel Messi, Neymar či Radamel Falcao, ale také jedna fotbalistka. O přízeň fanoušků v internetovém hlasování se uchází i mexická reprezentantka Olivia Jiménezová.

O Stocha se zajímá Dinamo Moskva a Machačkala

Rychlonohý slovenský reprezentant Miroslav Stoch, který momentálně obléká dresu tureckého Fenerbahce Istanbul, by se mohl stěhovat do Ruska. Zájem o jeho služby totiž projevily hned dva kluby - Dinamo Moskva a bohatá Machačkala.

Stoch se poprvé dostal na hřiště a hned skóroval

Poprvé se slovenský reprezentant Miroslav Stoch dostal do dění a také do základní sestavy pro utkání turecké ligy a svému Fenerbahce pomohl jak prvním gólem, tak asistencí. Ve 4. kole tak jeho klub porazil Büyüksehir 4:2.

Stoch slaví titul s Fenerbahce

Turecko má nového mistra, po Bursasporu převzalo mistrovskou korunu Fenerbahce. Z titulu se raduje i slovenský reprezentant Miroslav Stoch.

Stoch se konečně prosadil

Slovenský reprezentant Miroslav Stoch to nemá v této sezóně ve Fenerbahce vůbec snadné a těžko se propracovává do základní sestavy. V poslední době se to zlepšilo a o víkendu se Stoch zapsal mezi střelce, jeho klub tak má i nadále šanci na titul.

Slovenským Fotbalistou roku je opět Hamšík

Nejlepším slovenským fotbalistou za rok 2010 je Marek Hamšík. Třiadvacetiletý záložník Neapole a reprezentační kapitán si po loňském triumfu připsal druhé vítězství.

Cílem Fenerbahce je titul, hlásí Stoch

Loňský vicemistr turecké Super Lig Fenerbahce Istanbul začne o víkendu stíhat vedoucí Trabzonspor, na kterého má manko devíti bodů. Po podzimní části je třetí příčka pro populární a úspěšný klub velmi málo, a tak se dá očekávat tuhý boj o mistrovskou korunu. Dopomoci k titulu bude chtít i slovenský reprezentační záložník Miroslav Stoch.

Slovenský reprezentant Stoch přestupuje do Fenerbahce

Dvacetiletý slovenský záložník Miroslav Stoch přestoupil z Chelsea do Fenerbahce Istanbul. Podle stránek tureckého klubu podepsal v novém působišti čtyřletou smlouvu. Talentovaný hráč je členem reprezentačního kádru, který bude bojovat na mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele