Další články

Stocha oslovil Kozlův zájem, ve Slovanu cítí možná poslední šanci

Za možná poslední šanci označil fotbalista Miroslav Stoch své nové angažmá v Liberci, kam přestoupil v tomto týdnu jako volný hráč. Bývalého slovenského reprezentanta oslovil především zájem trenéra Luboše Kozla a Stoch věří, že se po konci v polském Lublinu vrátí brzy do kondice, aby mohl Slovanu pomoci v ligových bojích. Zároveň se netají, že by ještě rád zabojoval o zahraniční angažmá.

Liberec posílil zkušený slovenský záložník Stoch

Novou posilou Liberce se stal jedenatřicetiletý slovenský záložník Miroslav Stoch. Bývalý hráč pražské Slavie, který naposledy působil v polském klubu Zaglebie Lubin, podepsal ve čtrnáctém celku prvoligové tabulky smlouvu do konce sezony. Slovan o tom informoval na svém webu.

Stoch se bude připravovat se svým bývalým týmem Slavií

Záložník Miroslav Stoch se zapojil do přípravy pražské Slavie, odkud v létě minulého roku odešel do řeckého týmu PAOK Soluň. Slavia o tom informovala na svém webu.

Bývalý slávista Stoch skončil po jedné sezoně v PAOK Soluň

Bývalý fotbalista pražské Slavie Miroslav Stoch se dohodl na předčasném ukončení angažmá v PAOK Soluň. Klub o tom informoval na svém webu. Třicetiletý slovenský reprezentant, jenž musel začátkem srpna kvůli nákaze koronavirem do izolace, by mohl podle řeckých médií zamířit zpět do Edenu.

Bývalý slávistický záložník Stoch se nakazil koronavirem

Bývalý záložník pražské Slavie Miroslav Stoch se nakazil koronavirem. Třicetiletý slovenský reprezentant, jenž od loňska působí v PAOK Soluň, o tom informoval na instagramu.

Stoch podepsal v Soluni dvouletou smlouvu

Miroslav Stoch definitivně přestoupil z pražské Slavie do PAOK Soluň. Devětadvacetiletý slovenský reprezentační záložník dnes s týmem řeckého mistra podepsal dvouletou smlouvu s roční opcí. Informoval o tom hráčův agent Milan Lednický.

Slavia má nabídku na Stocha, příchod Stanciua prý není aktuální

Pražská Slavia má z Řecka nabídku na záložníka Miroslava Stocha. Podle trenéra červenobílých Jindřicha Trpišovského ji vedení zvažuje a záležet bude také na postoji slovenského reprezentanta. Kouč ligového mistra potvrdil, že pražský klub byl v kontaktu s bývalým sparťanem Nicolaem Stanciuem, jeho příchod ze saúdskoarabského Al Ahlí ale nepovažuje za aktuální.

Vypadá to tu stejně, řekl Stoch po návratu na stadion Chelsea

Záložník Miroslav Stoch se s fotbalisty pražské Slavie po devíti letech vrátil na stadion Stamford Bridge. Slovenský středopolař, který v letech 2006 až 2010 patřil Chelsea, byl překvapen, kolik lidí od té doby v londýnském klubu ještě pracuje. Věří, že návrat mu ještě více zpříjemní úspěch ve čtvrteční odvetě čtvrtfinále Evropské ligy.

Čtvrtfinále je velmi blízko i daleko zároveň, řekl slávista Stoch

Záložník Miroslav Stoch si pochvaloval, že si Slavisté odvážejí z úvodního osmifinále Evropské ligy v Seville přesně to, co chtěli - před domácí odvetou za týden reálnou šanci na postup do čtvrtfinále. K nečekané remíze 2:2 přispěl slovenský reprezentant v 25. minutě gólem na 1:1 a poté asistencí.

Pohárový pamětník Stoch věří, že Slavia ukáže vnitřní sílu

Miroslav Stoch už zažil jarní fázi Evropské ligy při třech předchozích angažmá, ale dosud přešel přes úvodní kolo vyřazovací části jen s Fenerbahce. Devětadvacetiletý slovenský reprezentant nyní doufá, že se mu to povede i se Slavií v odvetě proti Genku. Je přesvědčen, že Pražané po nedělní ligové prohře 0:2 v Plzni ukážou vnitřní sílu a v pravý čas zaberou.

Hráčem s nejvyšší tržní hodnotou v lize je Hrošovský

Specializovaný server transfermarkt.de zrevidoval tržní hodnoty hráčů v české nejvyšší soutěži. Nejvyšší aktuální cenu už nemá rumunský záložník Sparty Nicolae Stanciu, ale předstihla ho hned trojice fotbalistů v čele s Patrikem Hrošovským z Plzně.

Stoch podepsal se Slavií novou smlouvu až do léta 2022

Slovenský reprezentant Miroslav Stoch podepsal novou tříletou smlouvu s pražskou Slavií. Devětadvacetiletý záložník tak zůstane v Edenu do léta 2022.

Slavii posílí liberecký Ševčík, Stoch s klubem prodlouží smlouvu

Středopolař Petr Ševčík v zimě zamíří z Liberce do Slavie. Podle předsedy představenstva Pražanů Jaroslava Tvrdíka jsou kluby domluvené. Červenobílí se zároveň dohodli se slovenským záložníkem Miroslavem Stochem na prodloužení smlouvy o další tři roky a s dalším středopolařem Tomášem Součkem, že zůstane minimálně i v jarní části sezony a v následné kvalifikaci Ligy mistrů.

Dát v Edenu gól je velká výzva, řekl před Čechy slávista Stoch

Velmi speciální zápas může v pondělí odehrát Miroslav Stoch. Pokud devětadvacetiletý záložník nastoupí, v dresu slovenské reprezentace se představí v derby proti českému celku na stadionu v Edenu, kde sídlí jeho klub Slavia Praha. Pro Stocha je velkou motivací dát ve své domovské aréně tentokrát v nezvyklé roli hosta gól a pomoci národnímu týmu k výhře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele