Stoch je rád, že góly pomáhá Slavii a těší se na reprezentaci

Slovenský záložník Miroslav Stoch měl po zápase 15. prvoligového kola se Zlínem radost, že jeho dva góly Pražanům pomohly k vítězství 3:1 a udržení prvního místa v tabulce. Devětadvacetiletý křídelník se už hodně těší na návrat do reprezentace a speciální derby ČR - Slovensko, které se hraje v "jeho" Edenu.

Stoch se stal hráčem října. Trenérům vládl Trpišovský

Pražská Slavia ovládla oceňování v nejvyšší české soutěži za měsíc říjen. Nejlepším hráčem FORTUNA:LIGY za uplynulý měsíc byl v anketě Ligové fotbalové asociace zvolen záložník Miroslav Stoch, mezi trenéry dostal nejvíce hlasů Jindřich Trpišovský.

Stoch svou gólovou potenci vysvětluje pohodou v týmu

Záložník Slavie Miroslav Stoch se dostal do velké střelecké pohody a po dvou gólech do sítě Dukly se dělí se sedmi trefami o třetí místo v tabulce střelců. Sám si neumí vysvětlit, proč se mu nyní tak daří, jde však podle něj o důsledek dobrého rozpoložení celého týmu z Edenu.

Stoch: S takovými výkony se můžeme vyrovnat top týmům v Evropě

Slavisté sice v druhém utkání skupiny Evropské ligy v Petrohradu neproměnili řadu šancí a smolně prohráli 0:1, podle záložníka Miroslava Stocha ale ukázali, že jdou správnou cestou. Slovenský středopolař, který v první půli trefil břevno, je přesvědčen, že s podobnými výkony se červenobílí klidně mohou měřit s nejlepšími v Evropě.

Slávista Stoch se v Petrohradu potká s dvěma bývalými spoluhráči

Slávistu Miroslava Stocha čeká ve čtvrtek v 2. kole Evropské ligy v Petrohradu souboj s dvěma bývalými spoluhráči. Osmadvacetiletý záložník v minulosti působil v londýnské Chelsea s obráncem Zenitu Branislavem Ivanovičem a se středopolařem Róbertem Makem zase hrával ve slovenské reprezentaci. Stoch by byl na hřišti Zenitu spokojený s remízou.

Super výsledek na úvod sezony, cení si Stoch výhry v Olomouci

Slavisté si hodně cenili toho, že do sezony vstoupili jasnou výhrou 3:0 na hřišti čtvrtého celku minulé sezony Olomouce, kde navíc deset let nevyhráli. Radost měli i z toho, že se jim do utkání povedlo přenést prvky hry, na které se zaměřili v letní přípravě.

Slávista Stoch věří, že bude v gólovém probuzení pokračovat

Miroslav Stoch věří, že dvěma brankami v předehrávce 24. ligového kola s Karvinou konečně zlomil své střelecké trápení od letního příchodu do pražské Slavie z Fenerbahce Istanbul. Slovenský záložník v předchozím průběhu sezony skóroval jen jednou, dnes ale zařídil obrat a výhru 3:2 a rád by v gólovém probuzení pokračoval.

Stoch věří, že proti Astaně zlomí čekání na první gól ve Slavii

Při remíze 1:1 v prvním vzájemném utkání v Astaně na konci září měl slávistický fotbalista Miroslav Stoch blízko ke gólu, jeho dalekonosnou ránu z přímého kopu ale zastavilo břevno. Slovenská letní posila červenobílých se zatím střelecky neprosadila ani v žádném z dalších podzimních zápasů.

Disciplinárka bude řešit Stochovo skandování při děkovačce

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zahájila řízení se záložníkem Slavie Miroslavem Stochem kvůli urážlivému chování po středečním zápase domácího poháru MOL Cupu s Třincem. Slovenská letní posila Pražanů při závěrečné děkovačce s diváky v Edenu skandovala "smrt Spartě".

Možná zlý začátek a dobrý konec, řekl Stoch po premiéře za Slavii

V pátek přestoupil do Slavie z Fenerbahce a s novým týmem stihl jen tři tréninky. Přesto slovenský fotbalista Miroslav Stoch naskočil při zranění hvězdné posily Dannyho do základní sestavy vršovického týmu v úvodním utkání 4. předkola Ligy mistrů na půdě APOELu Nikósie. Na premiéru nebude vzpomínat po porážce 0:2 v nejlepším.

Slavia dopsala na soupisku pro LM s APOELem Stocha

Slovenský fotbalista Miroslav Stoch v pátek přestoupil z Fenerbahce do Slavie a v úterý nakonec bude moci zasáhnout do úvodního utkání 4. předkola Ligy mistrů na půdě APOELu Nikósie. Nedlouho před půlnoční uzávěrkou se podařilo vyřídit veškeré formality transferu z turecké strany a pražský klub mohl křídelního záložníka doplnit na soupisku pro kvalifikaci prestižní soutěže.

Stoch přestoupil z Fenerbahçe do Slavie, upsal se jí na dva roky

Slavia má další zvučnou akvizici. Český šampion získal slovenského křídelního záložníka a někdejšího reprezentanta Miroslava Stocha, který do Edenu přestoupil z Fenerbahçe. Pražané s ním podepsali smlouvu na dva roky.

Kozák si neumí představit pokračování Stocha

První nominace Slovenska po mistrovství Evropy ve Francii je známa a trenér Ján Kozák překvapil několika změnami. V týmu chybí Weiss, Hrošovský, Mucha, Saláta či Nemec a ve výběru nefiguruje ani Miroslav Stoch...

Stoch stále nemá místo ve Fenerbahçe, vzal si ho Bursaspor

Slovenský křídelník Miroslav Stoch strávil uplynulou sezonu na Blízkém východě, kde válel v dresu Al Ainu, a nyní se z Istanbulu i po vydařené přípravě dočasně pakuje znovu. Fenerbahçe 25letého fotbalistu tentokrát zapůjčilo jinému tureckému celku, Bursasporu...

Stoch oslavil návrat do Fenerbahçe gólem

Vydařená obnovená premiéra Miroslava Stocha v přípravném utkání Fenerbahçe Intanbul proti Zob Ahan přivedla fanoušky tureckého mužstva do varu. Na adresu odchovance Nitry neváhali skandovat lichotky a není se čemu divit. Stoch se vítězství svého týmu pdílel gólem a asistencí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele