O Stocha se zajímá Dinamo Moskva a Machačkala

04.10.2012, 11:49
Aktuality
Rýchlonohý slovenský reprezentant Miroslav Stoch, ktorý momentálne oblieka dres tureckého Fenerbahce Istanbul, by sa mohol sťahovať do Ruska. Záujem o jeho služby totiž prejavili hneď dva kluby; Dinamo Moskva a bohatá Machačkala...

Hráčov agent Milan Lednický ale prípadné odstupné, ktoré je podľa denníka Izvestija 12 miliónov eur, nepovažuje za dostatočný argument na to, aby nitriansky odchovanec klub z krajiny polmesiaca opustil: "Klub Fenerbahce i samotný hráč sú spokojní s doterajšou spoluprácou. Miňo by určite rád dodržal platný kontrakt s tureckým vicemajstrom a až potom by si prípadne hľadal nový klub," uviedol, no jedným dychom dodal: "Na druhej strane v prípade mimoriadne lákavej ponuky, s ktorou by súhlasili všetci zainteresovaní, by mohol Stoch opustiť súčasný klub."

Prestup by tak nebol až tak nereálny, navyše, nedávno sa objavili informácie o problémoch v klube vicemajstra z minulej sezóny. Po nich skončil v mužstve opora Alex a pokutu vraj mal dostať aj Stoch. Napokon však tieto veci ohľadom Slováka potvrdené neboli, ale atmosféra je po prehre s Kasimpasou zrejme viac, než dusná. Machačkala už mala záujem o Stocha skôr, no pre uzavretie prestupového termínu sa trasnfer nekonal. V tom zimnom by ale zverenci trénera Guusa Hidinka nového spoluhráča privítať mohli. V hre je aj Dinamo Moskva: "Potvrdzujem interes Anži i Dinama, ide o vážnu ponuku. O Stocha je však záujem aj z iných klubov zo západnej Európy. Výber a selekciu si urobí sám hráč. Finančná otázka v súčasnosti nie je až taká dôležitá. Miňo uprednostňuje futbalové napredovanie, napríklad účinkovanie v tíme, ktorý hrá v Lige majstrov," vyjadril sa ďalej agent Lednický.

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jdi na západ !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi rýchly a veľmi dobry technický hrač ktory zvesil krásne góly.. Určite nech nejde ešte Ruska .. Sedela by mu taka Sevilla,Leverkusen alebo ešte taký Hamburg ..

Reagovat
smazaný uživatel

A klidně to vidím na ještě lepší týmy např. Everton. Ale uplně původně mě napadlo, že by mohl být náhrada za Reuse. Tam by se skvěle hodil, ale asi by tam psychicky "neuspěl"

Reagovat
smazaný uživatel

podle me je Anzi, minimalne na stejny urovni jako tyhle kluby. Ale spis vyssi a jeslti ne, tak do 1-2 let je predbehne 100%.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Neuro

snad budeme mít brzo taky takové mladé hvězdy jako Stoch a Hamšík

Reagovat
Neuro

a jestli tu na mě zase někdo bude blít že melu hovna a že máme Jiráčka tak v jeho letech už Rosa prošel Dortmundem a zakotvil v Arsenalu, to samé Nedvěd tak Jiráčka neberu jako hvězdu

Reagovat
smazaný uživatel

Má na viac ako tureckú ligu, ale musí si to dať v hlave do poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Se svojí morálkou bude hrát spíš někde v arábii....

Reagovat
smazaný uživatel

Ted na víc nemá. Potřebuje čas. Vždyt i v turecku se jen tak tak dostane do zákl. sestavy.

Reagovat
Elliasson

Přál bych si Anži. Pravděpodobně by hrál v základní sestavě a v týmu útočící na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude mít lepší morálku a nebude chodit v noci po barech, tak má na to se prosadit skoro v jakymkoli klubu. Ale jenom jeho blbostí to tak není....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě bych chtěl říct, že nikam neodejde. Fenerbahce ho neprodá...

Reagovat
smazaný uživatel

skor bi som mu doporučil dinamo tam bi mohol nabrať druhy dych a hviezdiť tam ako v minulej sezone v fenerbahce ked dal 12 krasnych golov a bol tam najlepšim hračom teraz po prichode Krasiča Kuyta či Meirelesa je podcenovani no podla mna keby dostal teraz trocha viac priestoru tiez by hviezdil

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jenze Anzi je prvni a Dinamo 14.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele