Stoch věří, že proti Astaně zlomí čekání na první gól ve Slavii

06.12.2017, 21:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už by mohl ten gól dát, ve většině zápasů byl skvělý a může být i lepší, podle mě doplácí na to, že je technicky dal než kolegové v záloze, myslím že může hrát ještě trochu líp a být určitě nejlepší záložník ligy

Reagovat
Rarášek
Reagovat
smazaný uživatel

Blbec, řekl o Růžičkovi starosta Mělníku.

Reagovat
REPLIKATOR

On ještě nedal ani gól? To je teda posila.

Reagovat
C-M@ster

Střílí furt z dálky, doufaje, že mu tam jednou padne další gól do kompilačky na YouTube...

Reagovat
Nihilister

A kolik jsi Ty udělal kompilaček za leto ?

Reagovat
smazaný uživatel

V zime do Senice na hosťovanie.

Reagovat
ratusek

Reagovat
sk333

Je odchovanec FC Nitra, tak možno si zahrá trebárs o rok za nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice není produktivní, ale aspoň má svůj styl.

Reagovat
REPLIKATOR

MS17

Reagovat
Stannis Baratheon

nejlepší posila pražských 'S' za hodně dlouhou dobu. Dokud budou dávat goly Necid, Škoda nebo Hušbauer, stačí když bude posílat ty svoje jedovatý centry do vápna a unavovat pravou stranu soupeře. (s tím bohužel i sebe)

Reagovat
verv

To vám na nejlepší posilu za hodně dlouhou dobu stačí docela málo. Mě přijde jako takovej Konaté s lepší střelou, hezky se na něj při hře dívá, ale produktivita a přínos pro tým nic moc

Reagovat
Stannis Baratheon

jak nám?

opravdu? srovnat tohoto hráče s Konatém? to už chce krapet fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Konaté dal aspoň pár gólů.

Reagovat
Stannis Baratheon

jak dlouho ve Spartě byl?

Reagovat
verv

promiň, nějak chybně sem si vydedukoval, že seš slávista. ale jinak v čem to nesedí? je rychlej, umí přejít jeden na jednoho, ale produktivita mizerná. gól nedal žádnej a asistence má asi 2.

Reagovat
Stannis Baratheon

nechápu z čeho.

Konaté měl chabou kopací techniku, Stoch ji má fantastickou. Konatému když to nešlo, tak byl nas*anej a po hřišti "běhal" jako živá mrtvola. Stohovi když to nejdem zabere ještě o to víc. Jestli začne dávat branky, pro Slavii to bude terno jako prase.

Reagovat
verv

Jestli začne, zatím nezačal. To, že má super kopací techniku je pěkný, ale k čemu to je, když z toho nejsou góly. něříkám, že na jaře mu to tam nezačne padat, nebo že nepřipraví nějaký větší množství gólů, ale za to co zatím předvedl to není nejlepší posila za hodně dlouhou dobu ani zdaleka.

Reagovat
Stannis Baratheon

dobře, tou dlouhou dobou jsem myslel třeba 3 roky, za tu dobu takovýhle fotbalista do ligy nepřišel, navíc v nejlepším věku. Sledoval jsem hlavně zápasy Slavie v EL, a tam mně to připadalo, že každý jeho prudký centr do vápna a náběh po křídle přidával jeden dílek skládačky k tomu předešlému, a z onoho tlaku Slavia vstřelila gol. V lize jsem viděl asi 4 zápasy Slavie, a tam to bylo úplně samé.

Reagovat
smazaný uživatel

A že Stoch je tam hlavně na góly, třeba jako Iniesta v barce

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele