Petržela bere Euro jako poslední šanci na zahraniční angažmá

Jako poslední šanci na premiérové zahraniční angažmá v životě bere červnové mistrovství Evropy záložník národního týmu Milan Petržela. Na druhou stranu je ale v Plzni spokojený a nechce ji opouštět za každou cenu.

Plzeňský Petržela použil k oslavě dvou gólů svůj nový účes

Reprezentantovi Milanu Petrželovi je často vytýkána zbrklost při zakončení. V dnešním ligovém duelu proti Slavii ale plzeňský záložník nazul střelecké kopačky, při svých šancích zachoval klid a podruhé v kariéře se v nejvyšší soutěži radoval ze dvou branek v jednom utkání. Mohl tak zároveň využít svůj nový účes k netradičním gólovým oslavám.

Petržela: Ještě máme nějakou šanci

Plzeňský fotbalista Milan Petržela byl blízko k tomu, aby teprve podruhé v kariéře vstřelil v jednom ligovém utkání dvě branky. Reprezentační záložník v duelu v Jablonci na konci první půle otevřel skóre a pak se v závěru ocitl ve velké šanci, radost mu ale pokazilo břevno. Petrželu mrzelo, že v utkání proti bývalému klubu neskóroval dvakrát, důležitější jsou ale podle něj tři body.

Petržela odmítá, že by se reprezentanti z Plzně šetřili na baráž

Záložník Milan Petržela odmítá, že by se čtveřice hráčů Plzně, nominovaná do reprezentace, v nedělním utkání proti Slavii šetřila na nadcházející baráž o účast na mistrovství Evropy proti Černé Hoře, jak naznačil kouč Pavel Vrba. Trenér Viktorie po prohře 1:2 v Edenu uvedl, že pro některé hráče je asi důležitější baráž než liga.

Messiho dres získal Petržela

Jeden zápas svedli plzeňští hráči s Barcelonou přímo na hřišti, druhý - pomyslný - pak sami mezi sebou o to, kdo získá výměnou dres některé z hvězd katalánského velkoklubu. Největší zálusk si Plzeňané dělali logicky na nejlepšího hráče světa Lionela Messiho, s nímž se nakonec dohodl záložník Milan Petržela. K mírné lítosti dalšího středopolaře Václava Pilaře, kterému se občas říká právě "český Messi".

Na hbitém plzeňském Petrželovi se Brňané karetně odepsali

Hvězdou zápasu mezi domácí Zbrojovkou Brno a Viktorií Plzeň se stal sedmadvacetiletý středopolař Milan Petržela. Kromě toho, že vstřelil jedinou branku Plzně, tak vybojoval pro svůj tým v 17. minutě pokutový kop, když jej po průniku k soupeřově brance srazil brněnský Přerovský.

Petržela dostal za šlápnutí na protihráče trest na tři zápasy

Plzeňský fotbalista Milan Petržela dostal od disciplinární komise ČMFS trest na tři zápasy za šlápnutí na protihráče Jiřího Poděbradského z Hradce Králové při utkání v 18. ligovém kole.

Sparťanům trest prominut nebyl, Petrželu disciplinárka potrestá

Disciplinární komise ČMFS zamítla žádost sparťanských fotbalistů Václava Kadlece a Tomáše Pekharta o prominutí zbytku dvouzápasového trestu za neoprávněný start během přípravy. Komise zároveň pozastavila činnost záložníkovi Plzně Milanu Petrželovi za to, že v sobotním utkání první ligy šlápl na Jiřího Poděbradského.

Plzeň a Hradec věří, že disciplinárka s Petrželou řízení nezahájí

Kluby z Plzně a Hradce Králové si přejí, aby disciplinární komise nezahajovala řízení se záložníkem Viktorie Milan Petrželou, který v sobotním vzájemném duelu lehce šlápl na hostujícího Jiřího Poděbradského. Oba celky ve společném prohlášení tvrdí, že šlo o neúmyslný zákrok, jakých je běžně v zápase k vidění několik, a proto není důvod incident dále řešit.

Disciplinárka přezkoumá šlápnutí Petržely na soupeře

Disciplinární komise Českomoravského fotbalového svazu bude zkoumat případ plzeňského záložníka Milana Petržely, který v sobotním utkání s Hradcem Králové podle televizních záběrů šlápl na protihráče. Zda si však českého reprezentanta pozve na čtvrteční zasedání, zatím neuvedla. Vyplývá to z vyjádření mluvčího svazu Jaroslava Koláře, podle kterého komise vždy projednává všechny sporné případy.

Reprezentace poletí do Dánska kompletní včetně Limberského

Česká reprezentace odletí ke středečnímu přípravnému utkání do Dánska i s plzeňskými hráči Davidem Limberským a Milanem Petrželou, kteří na dnešní sraz týmu dorazili se zdravotními problémy. Podle trenéra Michala Bílka je pravděpodobné, že do zápasu budou v pořádku.

Z vyhlášeného spalovače šancí Petržely se v Plzni stává střelec

Oběma gólům, které v páteční předehrávce 14. kola první Gambrinus ligy proti Teplicím vstřelil plzeňský záložník Milan Petržela, pomohlo štěstí. Před první trefou k němu míč doputoval před branku po záhadné teči, při druhé zase zaskočil hostujícího gólmana Grigara nečekanou ránou do rohu branky. Z vyhlášeného spalovače šancí se začíná stávat spolehlivý střelec.

Petržela si plní dětský sen, bude rád za každou minutu

Za splněný dětský sen považuje záložník Milan Petržela premiérovou pozvánku do české reprezentace na nadcházející dvojzápas evropské kvalifikace. Jeho nominací nyní žije celá obec Hoštice-Heroltice na Vyškovsku, kde fotbalově vyrostl, a sám plzeňský středopolař si prý ještě naplno nestihl uvědomit, co se mu povedlo.

Petržela zůstane v Plzni, do Sparty se nevrátí

Záložník Milan Petržela se stal definitivně hráčem Viktorie Plzeň, kde už strávil jarní část první ligy na hostování z pražské Sparty. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní hráč se s vedením Viktorie dnes dohodl na tříleté smlouvě. ČTK to řekl tiskový mluvčí Sparty Jakub Otava a uvedly to také internetové stránky plzeňského klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele