Petržela netuší, co s ním návrat do Plzně udělá

Patrně velmi emotivní zápas má před sebou záložník Milan Petržela. V nedělním duelu 5. ligového kola nastoupí v dresu Slovácka v Plzni proti Viktorii, které pomohl k zisku čtyř titulů a hrál s ní Ligu mistrů a Evropskou ligu. V létě se ale šestatřicetiletý záložník vrátil do klubu, z něhož před třinácti lety zamířil výš.

Petržela chce potrápit Spartu, což by pomohlo Slovácku i Plzni

Pikantní premiéru ve staronovém dresu zažije v prvním kole české ligy Milan Petržela. Po skončení smlouvy v Plzni se bývalý reprezentant vrátil po třinácti letech do Slovácka, které hraje v neděli na Spartě, tedy proti dlouholetému rivalovi Viktorie.

Petržela se po odchodu z Plzně vrací do Slovácka

Bývalý reprezentační záložník Milan Petržela bude po odchodu z Viktorie Plzeň hrát za Slovácko. S moravským klubem, v jehož dresu v minulosti poprvé okusil nejvyšší soutěž, podepsal šestatřicetiletý fotbalista smlouvu na dva roky.

Do plzeňského kádru na soustředění se nevešli Petržela či Pačinda

Do kádru Plzně pro soustředění v Rakousku se nedostali záložníci Milan Petržela s Erikem Pačindou a obránce Tomáš Hájek. Úřadující vicemistr řeší jejich další budoucnost, jasno by mělo být do konce týdne. Viktoria o tom informovala na svém webu.

V Záhřebu chceme postoupit za každou cenu, řekl plzeňský Petržela

Podle záložníka Milana Petržely nebudou plzeňští fotbalisté ve čtvrteční odvetě v Záhřebu pouze bránit ošidnou domácí výhru 2:1, do osmifinále Evropské ligy však chtějí postoupit za každou cenu. Pětatřicetiletý veterán se těší i na očekávanou bouřlivou atmosféru na stadionu Dinama.

Realu jsme byli minimálně rovnocenným soupeřem, těšilo Petrželu

Plzeňský záložník Milan Petržela měl po úterní porážce 1:2 s Realem Madrid ve skupině Ligy mistrů dobrý pocit. Podle pětatřicetiletého fotbalisty Viktoria neudělala na hřišti obhájce trofeje ostudu a favoritovi byla rovnocenným protivníkem.

Real si proti nám bude chtít zastřílet, tuší Petržela

Plzeňští fotbalisté Milan Petržela a Patrik Hrošovský před úterním zápasem Ligy mistrů v Madridu nepovažují za výhodu, že se Real trápí a pět soutěžních utkání nevyhrál. "Bílý balet" oba záložníci stále považují za jeden z nejlepších týmů světa.

Limberský a Petržela prodloužili smlouvy s Plzní do roku 2020

Obránce David Limberský a záložník Milan Petržela prodloužili smlouvy s Plzní. Oba čtyřiatřicetiletí fotbalisté se Viktorii upsali do roku 2020, původní kontrakty jim končily v létě.

Šli jsme si jasně za vítězstvím, těšilo Petrželu po FCSB

Záložník Milan Petržela měl radost, že plzeňští fotbalisté si v domácím zápase s FCSB šli od začátku za vítězstvím a nakonec díky triumfu 2:0 oslavili i postup ze skupiny Evropské ligy. Podle čtyřiatřicetiletého bývalého reprezentanta, který ve 49. minutě otevřel skóre, bylo důležité nepanikařit ani po neproměněných šancích z první půle.

Věděli jsme, že na ně máme, řekl Petržela po výhře nad Beer Ševou

Záložník Milan Petržela druhým soutěžním gólem v sezoně pomohl Plzni k výhře 3:1 nad Beer Ševou. Domácí triumf ve druhém utkání skupiny Evropské ligy ho potěšil, protože cítil, že fotbalisté Viktorie na izraelského soupeře mají a mohou s ním odehrát minimálně vyrovnaný duel.

Petržela si mohl hledat angažmá, pak ale zůstal a v Liberci zazářil

Před měsícem Milan Petržela vypadl z plzeňské sestavy a dokonce měl svolení, že si může najít nové angažmá. I kvůli zranění Václava Pilaře ale nakonec čtyřiatřicetiletý záložník ve Viktorii zůstal, dostal se zpět na hřiště a ve druhém utkání po návratu do zahajovací jedenáctky byl jedním z hlavních strůjců vítězství 3:0 v Liberci...

Petržela doufá, že Plzeň proti FCSB zlomí smůlu s Rumuny

Záložník Milan Petržela doufá, že plzeňští fotbalisté ve třetím předkole Ligy mistrů vyřadí FCSB a zlomí dosavadní nepříznivou bilanci s rumunskými soupeři, které v pohárech ještě nikdy neporazili. Pátý pokus budou mít Západočeši v úterý v Bukurešti.

Petržela se rozhodl ukončit reprezentační kariéru

Plzeňský fotbalista Milan Petržela se rozhodl ve 33 letech ukončit reprezentační kariéru a soustředit se jen na klub. Za národní tým odehrál za posledních šest let 19 zápasů. Naposledy nastoupil v říjnu proti Německu a Ázerbájdžánu.

V Plzni vtipkovali, že Petržela bude v reprezentaci dělat tátu

Záložník Milan Petržela připustil, že ve 33 letech už moc nečekal, že by se ještě mohl podívat do české reprezentace. Díky formě v Plzni se ale po roční odmlce vrátil zpět do národního celku a s mužstvem se dnes začal chystat na zápasy světové kvalifikace v Německu a s Ázerbájdžánem.

Petržela prodloužil v Plzni smlouvu do léta 2017

Milan Petržela prodloužil smlouvu s Viktorií Plzeň do června 2017. Původní kontrakt mu měl vypršet po této sezoně. Klub o tom informoval na svém webu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele