Petržela: Žádný výsledek se nedostaví sám

12.09.2012, 09:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (66)

Přidat komentář
Milan.B

uplne nahovno hra vcera. SR aj CR. Akurat zo stastnym koncom pre nas a stastim pre CR kedze to nebol ostr zapas

Reagovat
smazaný uživatel

ALe ten Stoch to je neskutečný frajer, včera hrál dobře i Weiss, ty křídla máte skvělé, to vám můžeme bohužel jen závidět

Reagovat
Milan.B

WEiss hral velky kkt Stoch hral celkom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se mi zdá asi jen proto, že jsem se díval na čechy a tam žádné křídla nebyly tak se mi asi zdálo, že ti vaši hrajou tak dobře:D

Reagovat
Milan.B

ja som vasich nevidel, ale stoho co tu citam to asi nebola slava. ale podla mna sa chytite na Malte a pojde vam to, hra asi nebude pozeratelna ale body budu

Reagovat
smazaný uživatel

You dont say....

Reagovat
Puskas

Má pavdu, ale že ty řeči přijdou vždy až po utkání, a po dalším zas, atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby sebekritika přišla už po utkání s Dánskem, tak by třeba dneska hráli jinak. Ale tehdy se objevily jenom sebepochvalné komentáře.

Reagovat
Puskas

přišel úspěch na Rusru, stouplo sebevědomí, lidi čekali, co bude dál - bod v Dánsku braný jako úspěch, což je /zápas jsem neviděl, tak nehodntoím/, ale pak jsme se dočkali zas včera. Kecy, že přátelské zápasy nejsou důležité vyhánějí lidi ze stadionů, proč bych tam měl přijít, když to pro borce není důležité a odchodí to jak někde na dědině? Na tě dědině by si to nedovolili, to by dostali po pysku hned v pauze, tady jim projde vše, stačí se jen správn kát. Vždyť to je furt dokola, když jdsem tu nedávno psal ohledně té kritiky článek, jak jsou na i hákkliví, byli borci, co m napadali ze závisti, podjatosti a malosti. A je to tu zas - borcům se nechce makat v repre dresu, bo je to jen přátelák...

Reagovat
Puskas

Rusru = Euru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle alibismus je mi z duše odporný. Vyhraje se a všichni jsou největší borci, prohraje se a je to jenom přátelák a nebo "no a co a chleba stejně levnější nebude". Za tohle bych kopal do prdele. Nechápu tu bezvýhradnou podporu, hráči chodí po trávníku, nesnaží se, v lize by je za tohle vypískali a příště se na ně vykašlali, ale já mám být hrdý? Jenom kvůli dresu co nosí? Ani omylem. Nejsu hrdý na Nečase, i když je to český premiér, nejsu hrdý na českou repre, i když je česká. Tohle si musí zasloužit a včera předvedli, že jim na tom až tak moc nezáleží jestli se jim to povede.

Reagovat
Puskas

Tak, a pak to je o té údajné povinnosti fandit repre - ale jak, když se sní nedokáži ztotožnit? Jen ze setrvačnosti? Z povinnosti? Vždyť ti hráči jsou kolikrát první, kdo jen ze setrvačnosti hrají. Otázka - dívali by se oni na tu hrůzu? Chodili by na stadion v naší pozici? Nadávali by? A my máme být jiní? Aplaudovat vždy a všude, bo to jsou reprezenatnti? Navíc si vůbec neuvědomují, co dělají - nejprve si odhlasují půlku prémii předem a pak takto zahrají, že se nestydí, komedianti...

Reagovat
j_mrazik

To tady bude rozhovor s každým looserem?

Ještě se mohli zeptat maséra nebo Galáska na lavici.

Reagovat
Puskas

všichni musí dostat prostor, aby ukázali, že si jsou vědomi špatného výkonu, a aby řekli, že příště toi bude lepší, a slíbili to divákům. Ještě čekám manažéra repre a nějakého mladíčka, který "patřil k těm lepším".

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Vydra....

Reagovat
j_mrazik

Proč? Ráčkuje? Šlape si na jazyk?

Je ať se naučí mluvit do novin.

Reagovat
smazaný uživatel

Né já to myslel tak, že pro dost lidí nebude jeho výkon dost dobrej. Včera jsem tu tragedii naštěstí neviděl, ale proti dánům nehrál zase tak špatně na to, že to byl první zápas za repre a hned v základu v kvaldě. V něm vidim celkem budoucnost. Mluvit jsem ho snad ještě neslyšel, ale pokud nemluví jak galásek tak nevidim problém

Reagovat
Puskas

Myslím, že za včerejšek mu moc lidí lát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řikal neviděl jsem to, ale nedivil bych se kdyby byl patřil mezi nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

*říkám

Reagovat
smazaný uživatel

looserom ?...HAH omyl, takých hráčov ako Petržela v českej lige nieje ani nebude veľa

Reagovat
smazaný uživatel

Déja vu.14 let člověk po přáteláku poslouchá ty stejný kecy o šahání do svědomí a že to takhle nejde a jak se to musí odjezdit etc a pořád nic.Vys*at se na ty přáteláky a raději je ani nehrát.

Reagovat
Puskas

oni se pak ale ještě diví, že jim lidi nadávají

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně. Lidi mají asi být rádi, že takový persóny vůbec vidí na vlastní oči, co víc by chtěli.......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Je pravda, že tyhle přáteláky jsou pořád stejný už od dob Bergera, Týceho a dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

"Od doby Týceho" .To zní fakt hrozně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo na romana bych uplně zapoměl

Reagovat
Puskas

A jak sji přišel na Týceho v souvislosti s fotbalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za první půlrok ho označili za nejlepší kauf Bundesligy a dal parádní fík ( to je to, co už jsme nedali asi 4 mače) Dánům, ale jinak vážně tragéd.

Reagovat
j_mrazik

Vždycky mě s prominutím sral, stejně jako včera koukání na ten fotbal. A neměl jsem sílu to vypnout.

Reagovat
cetto

Jee Týce, můj oblíbenec, měl sem ho vždycky rád..

Reagovat
icka

Kde jsou ty casy,kdy tam Nedved a spol nechali v tom pratelaku i dusi.

Reagovat
j_mrazik

Mně přijde, že ty časy nikdy nebyly.

Reagovat
partaS

ale jo, taky díky přátelákům jsme byli 2. na světě

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašný jak to během pár let tak strašně kleslo Když si vezmu ty naše primadony co se tam teď snažej hrát fotbal a porovnam to s dobou nedávno minulou tak je to fakt otřesný... Troufnu si říct, že na tom má podíl i socialismus, páč tehdy ty kluci byli vychovávaný prostě v něčem jinym.

Reagovat
iamek

Reagovat
Puskas

za socialismu taky hráči odchodili plno zápasů, jéje

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemluvim o době socialismu jako takový, ale o těch klucích narozenejch kolem roku 75, kdy prostě ty dopady toho socialismu ještě pociťovali víc než ty dnešní co tam hrajou. Drtivá většina těch kluků byla skromná, prakticky nikdo nebyl nějak extra velká nafouknutá primadona. Ale když to porovnam dneska? To je fakt strašný. A nota bene si neumim představit, že by se partička kolem Kollera, Nedvěda, Poborskýho a spol. na letišti sebrala a začla skandovat radek drulák nemá č*ráka.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom má co dělat Bruckner který si je vychoval v U21. Už v Sigmě bylo jeho motto : Nejste žádní zázraci, tak budete makat, nebo budete sedět na tribuně. A tímhle nás dotáhl dvakrát do ligy a do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jásný, ale to pořád ukazuje na tu mentalitu těch lidí. A né na tyhlety s prominutim dobytky

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct mentalitu. Když se na to podíváš z perspektivy nějakého naprosto nezúčastněného člověka, tak ti fotbalisti jsou ve skutečnosti rozmazlovaní kluci kteří ale neměli tradiční dětství protože na sobě museli každý den pořád a pořád makat. Celý jejich život jim někdo tvrdil jak jsou výjimeční, a i s mizerným vzděláním berou několikanásobně víc než je běžný plat. Víkend co víkend se přichází tisíce a nebo desetitisíce lidí podívat na to jak jsou dobří. Tohle psychicky ustojí jenom málokdo, a bez vedení skoro nikdo. Bílek je holt mizerný psycholog a ještě horší rétor. Dokázal to už mockrát. Jo, dá se říct že tu profesionalitu by měli mít v sobě z klubu, ale očividně berou repre jako takový přátelský sraz spojený s fotbalem. A to je špatně.

Reagovat
Puskas

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně. Ale já si myslim, že ti kluci dřív prostě v sobě tu pokoru měli tim v jaký době se žilo. A vzhledem k tomu, že o sobě taky věděli, že jsou výjmeční a spoustě z nich muselo po převratě dojít, že se fotbalem budou živit, ale zůstali de facto skromný. To, že si kupujou drahý baráky apod. neberu za nějakou rozhazovačnost, to dělá prakticky každej bohatej člověk. Ale co se týče vystupování tak to byli profesionálové každým coulem, což se o těhle ''volech'' říct nedá. Čest vyjímkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona to možná ale nebyla ani tak pokora, jako spíš nulové sebevědomí. To byl obecně problém sportovců vyrůstajících v systému, kde se vlastní postoj bral jako projev nepřátelství.

Skvělou ukázkou je tenista Lendl, kterého jeho protihráči měli dlouho za sraba. Trvalo mu několik let, než svůj talent prodal naplno. A Connorse se zdálo, že neporazí nikdy.

Já bych tu dobu "socialismu" radši už vůbec nezmiňoval. To není jako první republika nebo "za císaře pána". Tohle bylo jednoznačně historické temno.

Reagovat
smazaný uživatel

generace Nedvěda a spol nevěděla do dvaceti, že se budou fotbalem živit a vydělávat těžké prachy. I Jankul říkal, že se k manželce nakvartýroval s kartáčkem na zuby, zatímco ona měla byt a auto. V současnosti jsou některé kluby schopné dát 20 000 měsíčně dobrému borcovi z juniorky (v ČR to nemá polovina lidí), Kadlec měl v Bohemce dostat smlouvu na úrovni lepších hráčů v A a bylo mu snad 16. Navíc se každej vidí, že se mu povede půlrok v lize a dostane se do zahraničí a bude vydělávat prachy, což dřív, kdy mohli být 3 cizinci jaksi moc nešlo. Když jsem byl mladší, tak z mládežnických repre se do hlavních zpráv dostala 21, na nižší každej kašlal, dneska ti tady lidi vypisují sestavy repre za 7 let s lidma jako Twardzik a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

"Je to třeba odjezdit, i když se nedaří. Je třeba nechat na hřišti vše, zvlášť když je to za reprezentaci" Přesně o tohle jde, i když je to jenom debilní přátelák, tak je třeba makat a makat. Za včerejší výkon v prvním poločase by aktéři zasloužili zbičovat. Bílek ale ukázal, že ty hráče umí i nějak namotivovat a o poločase asi bylo v kabině peklo. Pokud to za něj neřídil Šmíca nebo Galásek

Reagovat
smazaný uživatel

U don't say!?

Reagovat
Talker
Reagovat
goodbay

Jj, teď už se může nadávat jenom Bílkovi no

Reagovat
RealC.F.

Tyhle zprávy začínají bejt neskutečnej spam

Reagovat
goodbay

Petrželu chválí pomalu nejvíc z celého týmu, ale mě se včera teda vůbec nelíbil. Sice se snažil, ale to bylo tak všechno. Přesnou nahrávku ani centr do vápna se mu nepovedl ani jeden. Nejlepší hráč ČR byl podle mě Jiráček.

Reagovat
partaS

1. poločas byl Jiráček tragickej, na křídle hrát nemůže stejně jako Plašil, včera jsme hráli 1. půlku úplně bez krajů

Reagovat
goodbay

je pravda, že jsem viděl až druhou půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo. Vybavuju si jednu situaci, kdy stál Rajty s balonem u čáry a zoufale se rozhlížel, protože si to neměl s kým dát. To mi ho bylo líto.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem ti to někde psal. Podívej se na ten poločas ještě jednou. Petržela hrál výborně... pak zkazil 2 balóny za sebou + přímák a pak hrál zas dobře. Nesmíš si dělat obrázek podle těch pár minut (balónů) , který se mu nepovedly (ačkoliv to by se mu stávat nemělo, málem z toho byl nebezpečnej brejk)

Reagovat
RMCF

Petržela toho hodně zkazil, ale taky vytvořil... není to ideální, ale lepší než alibisticky nic nezkazit ani nevytvořit...

Reagovat
smazaný uživatel

simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela si zaslouží základ !!! v současné době patří mezi nejlepší české hráče doufám, že ho Bílek postaví proti Maltě i Bulharsku

Reagovat
JacoBee

na místo pilaře,je to podobnej typ a hlavně je křídlo...Jiráčka chci vidět na středu s Hubschmanem...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele