Další články

Baník Ostrava prodloužil smlouvy s trojicí hráčů

Vedení Baníku Ostrava prodloužilo smlouvy s trojicí fotbalistů. Útočník Ondřej Šašinka a záložník Filip Kaloč podepsali nové kontrakty na čtyři roky, středopolař Milan Jirásek získal smlouvu na další sezonu s opcí.

Bohemians udrželi kádr pohromadě. Chtějí navázat na úspěšný podzim

Pražští Bohemians po podzimu kádr nijak výrazně nezměnili, což dává kouči Haškovi možnost dál s týmem koncepčně pracovat. Kam až Klokani na jaře doskočí?

Baník v zimě posiloval na všech frontách. Budou milionové posily stačit na záchranu?

Nadšení, které obklopovalo fotbalový Baník po letním návratu do ligy, je pryč. Tradiční klub však před jarem mohutně zbrojí. Budou hvězdné posily stačit na záchranu?

Další posilou Baníku Ostrava se stal Jirásek

Milan Jirásek přestoupil z Bohemians 1905 do Ostravy. Pětadvacetiletý záložník už dnes za slezský klub zasáhl do přípravného utkání s Valašským Meziříčím a po něm v Baníku podepsal smlouvu na dva a půl roku.

Jirásek: Musíme se chytit nějakým ušmudlaným gólem

Záložník Bohemians 1905 Milan Jirásek přiznal, že pražský tým hodně trápí šňůra bez vstřelené ligové branky, která se domácí porážkou 0:1 s mistrovskou Plzní protáhla už na 716 minut. Čtyřiadvacetiletý fotbalista by vzal zavděk i nějakým ušmudlaným gólem, kdyby to mělo znamenat, že se "Klokani" konečně chytí.

Bohemians 1905 prodloužili smlouvy s Jiráskem a Krchem

Bohemians 1905 prodloužili smlouvy se záložníkem Milanem Jiráskem a obráncem Danielem Krchem. Oba čtyřiadvacetiletí hráči jsou v pražském klubu vázáni do 30. června 2019, původní kontrakty jim končily po této sezoně.

Jirásek první brankou v české lize obral o body Mladou Boleslav

Přes tři roky musel Milan Jirásek čekat na to, až se od debutu v české lize bude moci radovat z gólu. Povedlo se mu to v 29. utkání, když na hřišti Mladé Boleslavi vystřelil Bohemians Praha 1905 cennou remízu 1:1.

Jirásek odehraje jaro v Baníku Ostrava

Milan Jirásek zvládl herní zkoušku v Ostravě a stal se další posilou Baníku. Dvaadvacetiletý kmenový záložník Sparty, jehož posledním působištěm byly Teplice, bude ve slezském klubu hostovat v jarní části soutěže.

Baník Ostrava by mohl posílit záložník Jirásek

Baník Ostrava by po Mateji Sivričovi a Víctoru Zapatovi mohl posílit také záložník Milan Jirásek. Dvacetiletý záložník, který v minulosti působil v Interu Milán, se podle internetových stránek pátého klubu první Synot ligy ve středu zapojí do přípravy.

Sparťanský záložník Jirásek bude rok hostovat v Senici

Milan Jirásek odchází ze Sparty Praha na roční hostování do Senice. Letenský celek si však ve smlouvě vyhradil právo stáhnout dvacetiletého záložníka ze Slovenska už v létě. Sparta o tom informovala na svém oficiálním webu.

Do Sparty se z Interu Milán vrací záložník Jirásek

Sparta Praha pokračuje v získávání nadějných českých juniorů. Z Interu Milán se na Letnou vrací devatenáctiletý Milan Jirásek, který odmítl nabídku na prodloužení kontraktu v italském klubu a raději podepsal tříletou smlouvu v klubu, v němž vyrůstal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele