Trávník se bál o střeleckou formu zbytečně, dočkal se hattricku

Jablonecký Michal Trávník měl před utkáním 12. ligového kola v Příbrami trochu strach, aby ho neopustila střelecká forma, kterou si držel před reprezentační pauzou. Obavy to však byly zcela zbytečné - u Litavky se totiž mezi 51. a 68. minutou dočkal vytouženého premiérového hattricku v nejvyšší soutěži a navrch ještě přidal asistenci. Za posledních šest soutěžních zápasů se trefil sedmkrát.

Z reprezentace vypadli Řezník a Hušbauer, tým doplní čtyři hráči

Z kádru české reprezentace pro nadcházející zápasy Ligy národů na Slovensku a na Ukrajině vypadli zranění obránce Radim Řezník a středopolař Josef Hušbauer. Nový kouč národního týmu Jaroslav Šilhavý na dnešním srazu v Praze místo nich povolal Vladimíra Coufala s Michalem Trávníkem a dodatečně nominoval záložníka Lukáše Masopusta se stoperem Ondřejem Kúdelou.

Trávník řešil způsob zakončení, nakonec zařídil bod podrážkou

Když na Michala Trávníka směřoval v 80. minutě míč, hlavou se jabloneckému středopolaři honilo několik způsobů zakončení. Nakonec zvolil netypický kop podrážkou a byla to dobrá volba, jelikož tím zařídil cennou remízu 2:2 s Dynamem Kyjev ve druhém kole základních skupin Evropské ligy.

Zápas v Rennes nás nakopl, řekl Trávník po výhře nad Plzní

Jablonecký záložník Michal Trávník se výrazně podepsal pod výhru 3:0 nad Plzní, když obhájci titulu v dohrávce 9. ligového kola vstřelil dva góly a třetí připravil pro Jana Chramostu. Podle čtyřiadvacetiletého fotbalisty Severočechy nakopl čtvrteční zápas Evropské ligy v Rennes, který prohráli 1:2 až gólem z penalty v nastavení.

Trávník bude hrát s reprezentací na stadionu, kde vyrůstal

Michal Trávník si jako odchovanec Slovácka dlouhá léta přál, aby se v Uherském Hradišti jednou představil s reprezentací. Sen se mu nyní splní a s národním týmem ho na jeho "domovském" stadionu ve čtvrtek čeká úvodní zápas nové soutěže Ligy národů s Ukrajinou.

Jarolím povolal do reprezentace Trávníka z Jablonce

Trenér české reprezentace Karel Jarolím doplnil nominaci na úvodní zápas Ligy národů s Ukrajinou a následné přípravné utkání v Rusku o záložníka Michala Trávníka z Jablonce. S drobnými zdravotními problémy dorazil na dnešní sraz v Praze obránce Filip Novák, brankář Tomáš Vaclík se stoperem Jakubem Brabcem se k týmu připojí večer.

Budoucnost teď neřeším, říká o přestupových spekulacích Trávník

Český reprezentant Michal Trávník patří mezi nejžádanější hráče v české lize, tvořivého středního záložníka Jablonce by údajně rádi získali v Plzni i Slavii. Sám se však nyní přestupovými spekulacemi nezabývá a soustředí se jen na středeční zápas s Nigérií. Navíc vzhledem k postupu Jablonce do Evropské ligy prý ani není v situaci, kdy by musel odcházet.

Trávník odevzdal pas kvůli vízům, ale pak už s Čínou nepočítal

Jablonec vyhrál na jaře všech šest soutěžních zápasů a záložník Severočechů Michal Trávník si i díky tomu vysloužil premiérovou pozvánku do reprezentačního A-týmu. Třiadvacetiletý středopolař kvůli nutnosti víza pro cestu do Číny už před dvěma týdny odevzdal pas, ale když pak v původní nominaci nebyl ani mezi náhradníky, s dodatečným povoláním přestal počítat.

Z nominace vypadli Vydra a Jankto, Jarolím povolal náhradníky

Trenér reprezentace Karel Jarolím musel udělat výrazné změny v nominaci na přípravný turnaj v Číně. Ze zdravotních důvodů mu budou chybět nejlepší střelec druhé anglické ligy Matěj Vydra a také Jakub Jankto z Udine, který v poslední době pravidelně za národní tým nastupoval.

Jablonec prodloužil smlouvu s Trávníkem do léta 2020

Severočeský Jablonec si pojistil služby záložníka Michala Trávníka. Bývalý kapitán české reprezentace do 21 let prodloužil s klubem smlouvu do 30. června 2020. Jablonec o tom informoval na svém webu.

Jsme trochu naštvaní na systém ME, řekl po vyřazení Trávník

Kapitán Michal Trávník cítil, že česká jednadvacítka má obrovskou sílu, takže litoval, že tým skončil na evropském šampionátu v Polsku po sobotní prohře 2:4 s Dánskem už po základní skupině. Posteskl si nad složitým postupovým klíčem a připustil, že "Lvíčata" přišla o semifinále možná hned v prvním poločase nepovedeného úvodního zápasu s Německem.

Aspoň budeme mít o co hrát, těší kapitána jednadvacítky Trávníka

Kapitán Michal Trávník přispěl úvodní trefou ke středečnímu vítězství jednadvacítky ve druhém utkání na evropském šampionátu nad Itálií 3:1 a byl rád, že jeho tým bude mít v závěrečném duelu skupiny s Dánskem stále o co hrát. "Lvíčata" udržela naděje na postup do semifinále, kam projdou vítězové skupin a nejlepší celek z druhých míst.

Měli jsme Němce na lopatě, řekl pamětník remízy 1:1 Trávník

Při zranění Aleše Čermáka, který po ligové sezoně boural v opilosti, povede fotbalovou jednadvacítku do nedělního úvodního utkání evropského šampionátu v Polsku proti Německu jako kapitán záložník Michal Trávník. Třiadvacetiletý středopolař je jedním z pamětníků předloňského vzájemného duelu na domácím ME, který skončil 1:1.

Odchovance Slovácka Trávníka mrzelo, že si neodvezl tři body

Zvláštní příchuť měl dnešní duel Slovácka s Jabloncem pro pro odchovance hradišťského fotbalu a reprezentanta jednadvacítky Michala Trávníka. Toužil se v bývalém domácím prostředí předvést a hlavně pomoci vybojovat Severočechům tři body. Na vítězství čeká Jablonec už pět zápasů.

Jablonec získal ze Slovácka reprezentanta do 21 let Trávníka

Další posilou Jablonce se stal reprezentant do 21 let Michal Trávník. Dnes byl stvrzen jeho přestup ze Slovácka, Trávník podepsal s třetím týmem uplynulého ligového ročníku smlouvu do roku 2018.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele