Další články

Brankář Slovácka Daněk si po půldruhém roce zachytal ligu

Nečekaný návrat na prvoligovou scénu zažil brankář Slovácka Michal Daněk, který musel v závěru poločasu dnešního duelu se Slavií (0:2) nahradit zraněného Milana Heču. Dvaatřicetiletý Daněk si v nejvyšší soutěži naposledy zachytal před půldruhým rokem v dresu Českých Budějovic v zápase posledního kola v červnu 2013 na Hané proti Olomouci..

České Budějovice získaly z Plzně nastálo Daňka a Rýdela

Dynamo České Budějovice získalo nastálo brankáře Michala Daňka a záložníka Filipa Rýdela, oba hráči v klubu v minulé sezoně hostovali z Plzně. Zůstat by v jihočeském klubu mohli také Jakub Řezníček z Mladé Boleslavi a trnavský Jaroslav Machovec.

Daněk posílí na hostování České Budějovice

Brankář Michal Daněk stráví jarní část sezony na hostování v Českých Budějovicích, kam odchází z mistrovské Plzně. Informovaly o tom webové stránky Dynama.

Daněk měl prý při penaltách soupeře přečtené, proto uspěl

Ústřední postavou při úspěchu plzeňských fotbalistů v Superpoháru byl brankář Michal Daněk. Během utkání s Mladou Boleslaví zneškodnil několik jasných šancí soupeře a dařilo se mu i v penaltovém rozstřelu, kde vyzrál na Jana Štohanzla a Petra Wojnara. A to i díky tomu, že oba zná ze svých předchozích působišť.

Brankář Daněk se po čtyřech letech vrací z Plzně do Ostravy

Brankář Michal Daněk se stěhuje z Plzně do Ostravy. Šestadvacetiletý člen širšího reprezentačního kádru se do Baníku, za který v nejvyšší soutěži nikdy nechytal, vrací po čtyřech letech.

Limberský s Daňkem kvůli reprezentaci oželeli oslavy po poháru

Plzeňští hráči David Limberský a Michal Daněk museli kvůli reprezentačním povinnostem oželet oslavy úterního triumfu v domácí pohárové soutěži. Příliš smutní z toho ale nebyli, pozvánka k přípravným duelům národního týmu na turné ve Spojených státech amerických jejich zklamání potlačila.

V nominaci reprezentace vystřídal brankář Daněk zraněného Drobného

V nominaci fotbalistů pro zápasy s Tureckem a USA, které se budou hrát v závěru května v amerických městech Harrison a Hartford, udělal trenér Michal Bílek první změnu. Místo brankáře Jaroslava Drobného, který se dnes omluvil kvůli zraněnému kolenu, pocestuje za oceán plzeňský gólman Michal Daněk.

Brankář Daněk bere návrat do Plzně jako nový začátek

Už celý rok čeká brankář Michal Daněk na chvíli, kdy zasáhne do pořádného soutěžního utkání. Pětadvacetiletý gólman odešel vloni v lednu na hostování do tehdy druholigového anglického West Bromwiche a od té doby jen trénuje. Během půlroku na britských ostrovech se mezi tyče nedostal a na svou šanci marně čekal i v Teplicích.

Daněk bude hostovat v Teplicích

Brankář Michal Daněk stráví zbytek podzimní sezony na hostování v Teplicích. Pětadvacetiletý gólman se na přelomu srpna a září vrátil z nevydařeného angažmá v anglickém West Bromwichi do Viktorie Plzeň, ale na západě Čech vydržel jen týden.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele