Özil popřel, že by se s Werderem dohodl na nové smlouvě

12.04.2010, 13:07
Aktuality
Fanoušci Werderu Brémy začínají být trochu netrpěliví, Mesut Özil totiž stále nepodepsal novou smlouvu. Mladý německý záložník má v klubu kontrakt ještě pro příští sezonu a vzhledem k současnému vývoji se spekuluje o tom, že by ho Werder mohl v létě prodat...

"Sice se o tom píše v novinách, ale není to pravda," reagoval Özil na spekulace, podle nichž se na nové smlouvě již dohodl.

"Stále jednáme a uvidíme, s čím přijde klub," dodal.

21letý záložník přišel do Werderu ze Schalke, jehož vedení jistě lituje, jak snadno se hráče zbavilo. Özil se propracoval do německé reprezentace a má i několik nápadníků. V Německu se začíná mluvit o tom, že by ho Werder v případě neúspěšných jednání o nové smlouvě mohl zpeněžit.

"Bylo by skvělé, kdybychom již našli společnou řeč, ale to se zatím nepovedlo. Dlouho jsme neúspěšně hledali řešení, snad se nám to brzy podaří," řekl sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
j_mrazik

Je fakt tenhle Moorhuhn tak dobrej?

Reagovat
smazaný uživatel

Moorhuhn

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut podle mě odejde do Anglie(Tottenham,Arsenal,Man.Utd.) nebo do Španělska(Sevilla,Valencia,Atletico Madrid)

Reagovat
terry

To si jen střelil. Pokud vím, snad o žádném klubu se zatím nemluvilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o Arsenalu, v souvislosti s "jasným odchodem Fabregase do Barcy". Jenže už ten předpoklad, že Fabregas odchází byl úplně mimo, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

To máš sice pravdu,ale pro tyto kluby si myslím že by byl vhodnou posilou a pokud vím tak Arsenal o něj opravdu usiluje i Sevilla

Reagovat
Swarley

zájemci??

Reagovat
Virtuos

tipnem si, že skončí v Bayerne

Reagovat
milan78

v rámci německa by asi víš jít nemohl.., ale taky si tipnu, pokud odejde bude to mimo germánii

Reagovat
Virtuos

ok, ja som myslel Bayern kvôli tomu, ako nakupovali v lete, ale teraz som si uvedomil, že ešte majú na hosťovačke Kroosa takže asi nie

Reagovat
terry

Tam už se nevejde, v současné situaci by udělal špatně. Pokud chce výš, musí mimo Německo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VojtovaChelsea

do Bayernu bych ho koupil jen kdyby odešel Ribéry

Reagovat
kubys

Mesute neblbni!

Reagovat
terry

Reagovat
VojtovaChelsea

do Chelsea místo Ballacka

Reagovat
terry

Tohle nevidím pro Werder dobře. Nová smlouva se řeší už moc dlouho a hádám, že pokud přijde nějaká pro Özila lákavá nabídka, odejde. Mohl by aspoň Brémám prokázat to laskavost a prodloužit smlouvu, aby za něj dostali aspoň nějaký peníze. Hlavně, ať neudělá blbost jako Diego a nejde někam, kam vůbec nepatří.

Reagovat
Arne

Snad prodlouží po MS, jestli hned neodejde, ale neměl by... Každopádně v sobotu hrál, jako kdyby už podepsáno měl.

Reagovat
terry

MS nejspíš rozhodne. Pokud podá dobré výkony, nabídky se pohrnou a Werder nebude v pozici, kdy si bude moct diktovat podmínky, ale jinak podle mě (snad) rád prodlouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi čeká na to MS (doufám)... Jinak souhlasim s tim, že až jednou odejde (dřív nebo pozdějc), tak ať jde aspoň někam, kde mu to bude sedět, tzn. do útočnýho týmu...

Reagovat
VojtovaChelsea

chelsea už tě čeká

Reagovat
smazaný uživatel

Idealně se tam hodi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele