Další články

V PSG odkládají oslavy, po obhajobě titulu chtějí i druhý pohár

V sezoně 2011/2012 mu francouzský titul ještě vyfoukl Montpellier, od té doby ovšem Paris Saint-Germain dominuje scéně Ligue 1 a včera završilo mistrovský hattrick. Zisk třetího titulu v řadě stvrdilo výhrou 2:1 právě na půdě Montpellieru...

Maxwell se zabydlel v PSG, chce dodržet smlouvu

Maxwell v loňské sezoně pravidelně nastupoval v základní sestavě Paris Saint-Germain a za francouzský klub chce hrát i nadále. Brazilský obránce hodlá dodržet svůj kontrakt platný do června 2015 a nic na tom nemění fakt, že by mu vedení rádo přivedlo konkurenta v osobě Lucase Digneho z Lille...

Maxwell je blízko přestupu z Barcelony do Paříže

Brazilec Maxwell brzy posílí Paris Saint-Germain. Barcelona potvrdila, že je s francouzkým klubem dohodnuta na odstupném, hráči dovolila odletět na lékařskou prohlídku. Maxwell ještě musí doladit smlouvu s PSG.

První letní posilou Barcelony se stane obránce Maxwell

Barcelona brzy získá první letní posilu. S Interem Milán se dohodla na přestupu obránce Maxwella, za kterého zaplatí až pět milionů eur. Pro 27letého Brazilce je připravena pětiletá smlouva.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele