První letní posilou Barcelony se stane obránce Maxwell

16.07.2009, 09:12
Aktuality
Barcelona brzy získá první letní posilu. S Interem Milán se dohodla na přestupu obránce Maxwella, za kterého zaplatí až pět milionů eur. Pro 27letého Brazilce je připravena pětiletá smlouva.

"Barcelona a Inter Milán se dohodly na přestupu brazilského hráče Maxwella. Jeho cena by měla být 4,5 milionu eur, s bonusy se může zvýšit o půl milionu," objevilo se včera večer na webu Katalánců.

Maxwell musí v Barceloně projít zdravotní prohlídkou a poté podepsat pětiletou smlouvu. Pokud všechno proběhne bez komplikací, stane se první letní posilou týmu trenéra Guardioly.

Španělští šampioni hledali hráče na levý kraj obrany, jelikož u klubu odešel jiný Brazilec Sylvinho. Původně měl na Nou Camp přijít Felipe z Deportiva, jenže kluby se neshodly na odstupném.

Barcelonu tak posílí mnohem levnější Maxwell, který má herní zkušenosti z Cruzeira nebo Ajaxu Amsterdam. Poslední tři sezóny slavil italské tituly s Interem, v týmu trenéra Joseho Mourinha ale ztratil místo v základní sestavě.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (133)

Přidat komentář
Pinturicchio

Jen tak dál, Internazionale. Mohl mu v letadle dělat společnost i Ibra, ale takové ráno bych taky nemusel přežít.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to sice hezký, kdyby Inter takhle oslabil, ale s ohledem na Serii A si jeho odchod nepřeju...Nakonec by na tom prodělal každý, nejen Inter.

Reagovat
Pinturicchio

S ohledem na úroven soutěže musí určitě zůstat. Bude doufám stačit, pokud už jim nikdo nepřijde, aby scudetto bylo letos naše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se chytí Diego, tak je to dost možné. Problém je v tom, že Bundesliga je nejofensivnější špičková soutěž v Evropě (s nejhoršími obranami) a Serie A je trošku o něčem jiném. Takže Diego to bude mít dost těžký...nehledě k tomu, že je to jeho první velkoklub.

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, ale pokud si alespon trochu pamatuju, tak se prosazoval i poháru Uefa (?). Já mu věřím na 99,99%, podle mě půjde jeho "bundesligová" úroven hry jeste nahoru. Taky proto, že v Juve bude mít kolem sebe kvalitnější spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

No, snad ano...Ale důležitý taky je, jakým stylem bude hrát jeho tým, čili Juve. Werder je superofensivní mužstvo i na německý poměry, Juve je zase defensivní i na italský poměry...ale zas tak často jsem Diega neviděl, takže přestanu házet rozumy a budu doufat s tebou...

Reagovat
Pinturicchio

Ou jéééé, už aby nám to začalo! Forza Juve!

Reagovat
One-Real

Nebudete mi to věřit, ale zrovna dneska se mi zdálo, že Ibra přestupuje do Villarealu

Reagovat
smazaný uživatel

to byla jen noční můra

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec Abidalovi v Barce ?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime , som zvedavy ako sa Maxwell zapracuje a zohra s tymom

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nezdá? Myslíš, že je to pro Inter tak dobře, že brečíš, nebo naopak brečíš, že mohl za tu cenu vytlačovat ze sestavy Molinara?

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, že by do Juve šel za tu samou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako posilování Barcelony za 5 mega mě docela vytáčí, když Juventus dal za dva hráče 50. A navíc samozřejmě za hráče, který je o třídu lepší než náš na tom postu.

Reagovat
Liquid

jeden z momentálně nejlepších krajních obránců, pro Inter ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi nebudeš fanda Interu a Maxwella si v akci za poslední dva roky nevidel. nevyrovnané výkony, časté chyby v defenzivě. Pro Inter nulová stráta, nalevo bude hrát na míle daleko lepší Santon případně Chivu.

Reagovat
Liquid

Chivu je starej a nějakej Santon nikoho nezajímá, Maxwella sem viděl několikrát v LM a patřil mezi nejlepší hráče Interu a špatnej hráč by do Barcy určitě nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si někdy hrát toho NĚJAKÝHO Santona?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Celé léto se těším na Filipeho... Ale Lendoiro se s 20 mil. pos.al, takže je tu Maxwell, přiznám se, že Inter nesleduji, ale přichází jako náhradník a podle mě jím i bude. No aspoň je to za dobrou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

mam na to rovnaky nazor , ale mozno ze prekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

Bude vám sedět víc než Abidal, věřím, že se prosadí do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitativně zhruba stejná úroveň s Abidalem..., s tím rozdílem, že jak je Abidal jalovej v ofenzívě, je Maxwell bídnej v defenzívě a naopak.

Reagovat
Xavi

No právě, ale jelikož máme pravou stranu hodně ofenzivní, tak v levo to bude zas víc defenzivní, proto věřím víc Abidalovi...

Reagovat
soukup

tak zkusil vás pumpnout no, navíc když zůstane a bude hrát dál tak jako letos, tak zaprvé bude šance na evropu, bez Filipeho by to byl střed tabulky a za druhé těch minimálně 20 někdo nabídne za rok

Reagovat
smazaný uživatel

no, můj názor je ten, že pokud chce někdo prodávat, tak by měl prodávat letos. Jsem přesvědčen, že příští rok cenová hladina poklesne a cena vzroste jen tomu, kdo bude mít opravdu vyjímečnou sezonu.

Reagovat
soukup

tak prodávat letos za 14M eur takovýho hráče jako Filipe by nebyl zas takovej extra prodej, o tohle nebude problém si říct ani za rok, když si udrží výkonost, navíc už asi nejsou takový problémy s prachama jako v minulých letech a není teda nutnost ho prodat

Reagovat
smazaný uživatel

ukáže se

Reagovat
smazaný uživatel

Beru

Reagovat
-Kopy-

Jj určo fajne posila, srovnal bych ho s Morettim - své si vždycky ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ho pamätám ešte zo zápasov v ajaxe tam bol fakt jeden z najlepších ale prestup do interu mu vôbec neprospel, zabil tam jednoznačne zbytočne kariéru, dúfam, že v barcelóne to bude ten maxwel, ktorého si pamätám z ajaxu !

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze je Barcelona v nebyvale financni forme a ani nedokaze zaplatit 14 milionu za Filipe Luise, ktereho chtela na prvnim miste. A proto koupi za 5 milionu nahradnika z interu. Ale to asi setri na Villu.

Reagovat
-Kopy-

Depor chtěl Barcu natahnout a ta se nenechala, nic min nic vic

Reagovat
smazaný uživatel

on je Florentino, ten se na prachy nekouká. Rozuměj, on si prostě jen zvýší bankovní úvěrovej rámec a koupí, na koho si ukáže, nějaké vyjednávání, smlouvání, to je pod jeho úroveň. Hlavně, když ukáže, že na to má

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsi vykládal, jak se na něj Kaká a spol i přes ty prachy vysere. Prostě jak se ti to hodí do krámu...Florentino je osoba, která ma ve světě fotbalu neskutečnou váhu, hráči za ním jdou, a že to stojí? To už je jiná písnička, kterou bych nerad znovu opakoval. Zatímco váš Laporta se stává ubrečeným človíčkem, který jen kritizuje. Tak trochu se obrací role z let minulých.

Reagovat
smazaný uživatel

R9, nevíš, o čem plácáš, ale líbí se mi, jak moc tě to vytáčí. Kaká se na Florentina opravdu vysral, ale prostě nemohl za to, že ho vedení AC donutilo k odchodu. Cristiano? Za ten plat by šel asi každej a je pravda, že to je to jediné, na co Florentino hraje (váhu? Každej, kdo má tak nabitou kešeňu má ve fotbale váhu). Co jinýho napsat? Snad jen, že si opravdu přeju, abys prozřel a přestal Florentina tak žrát, ale je to tvoje právo a neberu ti ho. Dost možná vás to bude stát víc, než jste ochotní si připustit (dluhy jako kráva, období krize, další slovíčka si doplň sám)

Laporta to někdy přehání, o tom žádná, ale na druhou stranu nechápu, proč by se nemohl ozvat, když se mu něco nelíbí - Perez vtrhl z vypůjčenýma penězma na trh a totálně ho dokurvil a to Laportu a jeho obchody samozřejmě limituje nebo úplně kazí. Má zůstat sticha s rukama v klíně? Ne, ne každej je jak fandové Realu Madrid ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak uz jsem konecne pochopil, co tak vsem vadi na Perezove politice a proc by mel Real skodit fotbalu. Prvne se vsak zamyslim, proc viceprezident Katalancu v tom prohlaseni, ze se maji dobre jako nikdy rika, ze se stavaji i duveryhodnejsimi pro bankovni domy. Asi si taky pujcuji, pujcovali a pujcovat budou. To pisu jen kvuli tomu, jak jsi utocil, ze vtrhl na trh s pujcenymi penezy. A ze Real kazi obchody Barcelone? To mi v tom pripade, jako fanouskovi vubec nevadi. A taky nevim, proc by mel Real doku.vovat trh. konecne ho rozyhbal, protoze byl jiz nekolik let pomerne strnuly. Napumpoval do fotbalu akorat dalsi miliony, ktere pokud nebudou teamy hloupe, pouziji ke svemu rozvoji a k rozvoji fotbalu. Takze nic objektivniho na tom, ze Real skodi fotbalove realite neni. To me uklidnuje, ze to jsou jen obavy nekterych Katalancu, ze prijdou o sve vysostne postaveni. Oni si to proste nemuzou, anebo nechteji dovolit, a proto kritizuji Real, ze dela spatnou vec. Ale ve skutecnosti se boji, ze se na ne Real dotahne. Kdyby se tohoto nebali, tak se prestupove politice jen smeji a jsou radi, ze se tak Real chova, protoze se dostane do potizi kvuli dluhum...

Reagovat
smazaný uživatel

jo a teď jsem si všimnul té poslední věty. Tu rozveď. Jaká role se otáčí, to mě zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o vystupování na veřejnosti, Florentino vystupuje s veškerou noblesou, hodnou prezidenta královského klubu. Nepadali tady loni z tvých úst, jak je bezva, že se pan Laporta zajímá jen a jen o svůj klub a o Real ze svých rozhovorů vynechává? V tomhle se to docela otáčí. Pak že já nevím o čem mluvím.

Mimochodem je krásné, jak znáš názory Kaká, seděl jsi s ním včera v hospodě či co? Pokud si pamatuji, už před lety tvrdil, že Real Madrid byl klubem, kde by chtěl jednou hrát. To samozřejmě nemění nic na jeho lásce k Milánu, kde fotbalově vyrostl. Ale je odvážné tvrdit, že se na Fliorentina "vysral". Hold to spíš vypadá tak, že nemůžeš skousnout, že je Real Madrid opět týmem, jehož chtějí být světoví hráči součástí. Jeho projhekt je prostě lákadlo, ať se ti to líbí nebo ne.

A to s tím žraním Florentina a nějakým prozřením, jsi docela na omylu. Mě jako fanouškovi nezbývá, než mu věřit, že mu to po té ekonomické stránce vyjde. Já opravdu neznám informace ze zákulisí, nejsem ekonom, čili jen věřím, jako správný fanoušek. Ovšem v tvém případě je to, jak to vypadá, naopak, jakoby si sežral všechnu moudrost světa a měl k dispozici věšteckou kouli. Hold asi se v tom vyznáš lépe nežli Florentino, škoda, že nevedeš světový klub ty, to by byla panečku podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to vystupování na veřejnosti, když Florentino nazval všechny jeho kritiky ... Jakže? To bylo opravdu dokonalé . Že se do něj obouvá Laporta, už jsem hodnotil - přehání to, ale na druhou stranu to zvyšuje cenu hráčů, co on chtěl a tak ho to a Barcu poškozuje. Proč by si neměl dovolit někoho oprávněně zkritizovat?

Názory Kaká? No, tak nějak vyšlo najevo, že Kaká se z ACM moc nechtělo. Pokud jsi to nezachytil, jsi nahluchlý ...

Vidíš to a já ekonom jsem. Žádná kapacita, ale dokážu si dát dohromady dvě a dvě a když mi to vyjde víc než 6 (jako Florentinovi), něco mi nesedí. Vést fotbalový klub? Jak který, ale jsem si jist, že bych to zvládnul. Možná líp, než mnozí již tam sedící .

Jestli je váš projekt pro fotbalisty lákavý? Evidentně. Vyvozuji ho od toho, že u něj chtějí být i ti nový, ale i ti staří, kteří se neosvědčili. A teď vyvstává otázka, zda je toto jejich konání způsobeno tímto projektem nebo ještě nějakým neviditelným ale hodně citelným dolarovo-eurovým kolotočem, co Real Madrid roztočil a Florentino ještě o pár rychlostí zrychlil ...

Reagovat
smazaný uživatel

noví

Reagovat
smazaný uživatel

1. odstavec: Bavím se o tvém názoru na tohle kritizování, o změně tvého pohlůedu na věc.

2. Spekulace, víš o jeho názoru opět H.

3. Jsi srandovní. Plná huba keců. Můžeš ho pak po jeho (tebou zmiňovaném asi již jistém kolapsu) vystřídat.

4. Peníze byly v Realu vždy, i za Calderóna a každej na něj sral, protože to byl pablb, kterej své práci absolutně nerozuměl a poradce na věci sportovní měl snad ještě většího blbce než byl on sám. Za Florentinem jdou, protože má vizi, prestiž, samozřejmě moc (=prachy) a lidi, kteří právě sportovní stránce rozumí. V tomhle vidím "nahluchlého" právě tebe.

Ale ono bude asi těžké debatovat o tomhle s člověkem, kterej žije ve svým ideálním světě za monitorem, čte články na netu a myslí si, že je ve středu dění a dokonce ví o ekonomice více než světoznámej obchodní magnát. To se pak nediv, že na tebe koukám jako na blázna.

Podívej Jirko, mě ani tak nevadí, že kritizuješ, od toho rivalita a diskuze je, ale když člověk nezná a ani nemůže znát podrobnosti objektu kritiky, kritizuje se v rovině spekulativní, ne formou jako to děláš ty ("Floretnino, člověk, kterej se v centru toho dění pohybuje=hlupák...já, sedící za monitorem=pravej opak).

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že to neunášíš. Já napsal svůj názor na tuhle věc a sám jsem napsal, že nejsem žádná kapacita, tudíš tvoje rádobyzesměšňující kecy (které jen umocňují můj pocit z tebe, že už vážně nevíš, kudy kam) jsou zase výstřelem do tmy.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a mimochodem, R9, když je teda Florentino takovej ekonomicko-finanční mág, tak mi vysvětlíš, kam za jeho éry zmizelo těch 600 mega za tréninkové centrum

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že mi to vysvětlíš ty. Jak píšu, opravdu do těchto finančních aktivit klubu nevidím, neznám podrobnosti obchodů, zajímám se především o sportovní stránku, jen mě udivuje, jak kritizuješ obchodní schopnosti jednoho z nejbohatších klubů na světě někde za obrazovkou monitoru, aniž by jsi se v tom dění pohyboval. Toť vše.

Mimochodem opravdu nechápu tvé kecy o tom, že to neunáším, urážím tě snad někde, mám hysterické výlevy? Jen slušně reaguju an tvou kritiku a jako ten, kdo neví kudy kam, mi připadáš spíše ty. Můžeš tedy rozvést to o Florentinovi a počtech.

Pokud budeš chtít opět reagovat svými hluchými psychologickými dedukcemi na mou osobu, radši se o to ani nepokoušej.

Reagovat
smazaný uživatel

dedukce si tím pádem nechám pro sebe, leč mé kritiky budou pokračovat. Jak už jsem napsal: 1 a 1 není 6 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím o rozvedení.

Reagovat
smazaný uživatel

zvýšení příjmů z TV práv, která už jsou ale prodaná, zvýšení vstupného, cen triček a cetek v době krize, no a pak samozřejmě i to zpropadené tréninkové centrum, které se prodalo a prachy vyfučely ruku v ruce s Florentinovým prvním veleúspěšným projektem. Je toho víc

Reagovat
smazaný uživatel

Na penize z trenink centra uz jsem reagoval. Televizni prava se prodavaji na nekolik let dopredu a pak se prodavaji znova na dalsi cyklus. Nikde jsem nevidel, ze chce Floren dostat vsechny penize za prestupy hned tuto sezonu. Ale ze mu to celkove vynese. A tak kdyz bude za 2 nebo tri roky prodavat TV prevu znovu, muze jejich cenu zvysit. A co se tyce cetek, nebyly nahodou dresa Ronalda vyprodane hned prvni den, i v dobe krize?

Reagovat
smazaný uživatel

TV práva jsou prodána až do roku 2011 nebo 2012. To máš 2 nebo 3 roky. Takže zane ty fotbalisty splácet až za tuhle dobu? A zadalší: myslíš, že se tenhle efekt, kdy je na Real každý zvědavý a tím pádem se na něj chce dívat bude trvat 2 až 3 roky? Určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

jo a ty dresy - ano, prodaly se za jeden jediný den - 2700 dresů. Na tom staďáku bylo 80 000 lidí zvědavých jen a jen na Ronalda, je naprosto jasné, že se ty dresy vyprodaly krize nekrize. První den - největší poptávka. Jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu. Real uz ma ale ted nejlukrativnejsi kontrakt na svete na TV prava. Z toho mu plynou uz celkem dobre penize. Jasne, ze to nebylo 100 000 000 milionu dresu, co se prodalo, ale jen to svedci, ze o cetky bude zajem. Ted jde o to, jak dlouho to vydrzi. Zaroven, souhlasim s R9, ze nemame informace zevnitr, takze nevim, jake jsou trzby Realu z prodeje cetek v Asii a jinde na svete i za obdobi krize. Perez to vi a snad si to dokazal spocitat. A pocitat umi (374 nejbohatsi clovek na svete).

Snazim se sledovat veci okolo Realu uz pomerne dlouho a nikde jsem v posledni dobe nevidel, ze byl Perez planoval splatit vsechny posily hned pristi sezonu. Budou se splacet treba 2-3 roky, ale tahakem budou porad dal (si myslim). Zaroven Perez nikde nerika, ze koupil Ronalda a Kaka a ze je konec. Ze ted uz vse pujde dobre a vse vyhrajeme. Prave naopak. Myslim, ze to byl Valdano, ktery rikal, ze to je prvni krok, na ktery budou navazovat dalsi, podle toho, jak se behem sezony osvedci a kde se ukazi nedostatky. Je to minimalne strednodoba strategie. Ja budu doufat, ze uspesna.

Reagovat
smazaný uživatel

když dal za posily 200 mega euro, tak na tým bude vyvíjen neskutečný tlak a, ať si říkají, co chtějí, něco by vyhrát měli, jinak je média roztrhají.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu. Kdyby to byl uplny herni propadak, znamenalo by to opet konec Pereze a Real by byl opet na zacatku. Existuje nekolik cest, jak dosahnout vrchlu. Perez se ted jednou vydal a kdyby za rok skoncil a prisel by novy prezident, muselo by se na cestu vydat znova a pak treba zase znova znova...A to by nebylo stastne obdobi...

Reagovat
smazaný uživatel

na konec si rád počkám, ale věřím, že Peréz neodejde. dyž už s tím začal, měl by to dokončit

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, jsou v prdeli, Katalánci jedni

Reagovat
j_mrazik

za chvíli určitě začne výprodej

Reagovat
smazaný uživatel

prvně půjdou nepotřební a překážející hráči, prostě odpad - Iniesta, Messi, Xavi. Možná by z nich v úhrnu mohlo 20 mega kápnout. Ať zamázneme ty nejpalčivější průsery ...

Reagovat
j_mrazik

já se hlavně obávám, aby nebyli nuceni prodat největší hvězdy: Abidala s Gudjohnsenem.

Reagovat
j_mrazik

To by byl totiž teprve hřebík do tý barcelonský strouchnivělý rakve...

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni To bych asi přestal fandit. Taková rána do vazu.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Filipe podle mě není žádná velká výhra, ale z Maxwella šla loni hrůza. Měl jsem ho ve fantě, takže jsem ho dost sledoval. Od 3. kola do konce ligy od Gazzetty nedostal ani jednu nadprůměrnou známku (nejlépe šestku), z pěti možných beků Interu byl určitě nejslabší. Cena je výborná, ale zase se mu to narve do platu, takže se oproti Filipemu stejně neušetří. Navíc podepsat ho teď do jeho téměř 33-ti let, Raiola je holt borec a velký vítěz tohoto přestupu. Maxwellovi však změna určitě prospěje a třeba se stane adekvátní náhradou za Sylvinha.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to optimismu sice nepřidá, ale za tu cenu? Proč to nezkusit

Reagovat
Pinturicchio

No vidíš a něco podobného si (možná) říká Vámi kritizovaný Peréz.

Reagovat
smazaný uživatel

no, teď teda nevím, zda to nebrat jako vtip, ale chápeš rozdíl zkusit něco za 200 mega a za 5 mega?

Reagovat
Pinturicchio

Ano, ten prvotní dojem byl správný. Je to vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jo, omlouvám se

Reagovat
Pinturicchio

v pohoodě

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nelze moc srovnávat. Předraženej byl jak Ronaldo, tak Maxwell, ono to totiž není jen 5 mega za přestup, ale ještě 5x3,7 mega za plat, takže to je 23,5 mega. Když najde příští rok formu a udrží ji aspoň 3 sezóny, bude to adekvátní, když ne, tak to bude sakra drahej špás.

Reagovat
smazaný uživatel

bere dost, to je pravda, ale pořád je to velkej rozdíl. A třeba se chytne a těch 3,7 bude ještě dobrejch, nemůžeš vědět. Každopádně souhlasím, že ten plat tu záležitost dává do jiného světla.

PS: problém platů je obecně v tom, že se u některých hráčů (ne u největších hvězd) ani nedostane do médií, takže se dá jen omezeně zhodnotit, jak moc je Maxwell přeplacený, ale jasné je, že přeplacený je

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl v těch přestupech je, jenže - Ronaldo je holt extratřída, je to pro náctileté modla a marketingově by na něm vydělal každej. Co si budeme nalhávat, něco pro ten Real na hřišti taky odehraje. Ronaldo se může vyplatit, Maxwell jen odpovídat ceně. Problém je, že není nejmladší, jestli se mu nepovede příští sezóna, můžeme shánět někoho dalšího a tuhle investici odepsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty nevěříš na ty pohádky o výhodnosti galacticos, že ne? Ronaldo se možná (ale fakt velké a nepravděpodobné "možná") může zaplatit, ikdyž přestupová částka a hlavně ten neskutečný plat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím snad do toho Florentino jde a veřejně to vyjádřil, chce alespoň vrátit určitou sumu na něj vynaloženou, možná i z něj něco trhnout, kdoví + sportovní výsledek. Mě to tak připadá, že znáš zákulisní informace z jeho přestupu snad víc než samotný Florentino, ty přece nemůžeš o tom vědět ani kulový, nebo ty snad víš, jaký má Real zisky z jeho marketingových aktivit? Hraješ si tu na soudce už měsíc po přestupu, ale přitom ze svého domu někde na Vysočině víš o tom přestupu vlastně velké H.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, třeba to Florentinovi vyjde a třeba líp než v minulým působení, kde svým projektem "projedl" prachy z tréninkového centra

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzdvihl bych první slovo v tvém příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

opět jen snaha bezdůvodně napadnout soupeře. A opět to na mě působí tak, že se prostě za pravdu každý zlobí

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám potřebu tě napadat, mimochodem já se v žádném případě nezlobím, nemám příčinu ke zlobení se. Já se popravdě docela těším, zlobit se budu, třeba v případě, pokud by mu to nevyšlo. V opačném případě se budu zase radovat. Nic složitého. Opravdu nechápu tyto tvé reakce na mě.

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, nechci se poštět do nějakého rozboru, ale ten minulý příspěvek nebyl myšlen, jako urážka? Mě to tak přišlo, pokud ne, tak to můžeme ukončit

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si ja pamutuji, a nerikam, ze to je 100% spravne, tak prodal treninkove centrum, aby splatil dluhy, ktere Real mel, kdyz Florentino nastupoval prvne do sve fce. Tim vysekal Real z dluhu a zacal budovat prvni Galacticos. Koupil Figa, Beckhama, Zidaneho, Owena, Ronalda...A s kazdou koupi si vydelal na dalsi prestup. takze Galacticos 1 nefinancoval z prostredku za tren. centrum.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus jsem zapomnel rict, ze Floren udelal Real nejbohatsim klubem na svete. Tak myslim, ze fotbalove ekonomice rozumi (a ekonomii obecne, kdyz ho Forbes hodnoti jako 374. nejbohatsiho cloveka na svete) a snad se poucil i z fotbalove strategickych chyb. A proto se ostatni rivalove tak boji a kritizuji vsudemozne. Ja to zase tak neprozivam. I kdyz sefoval Calderon, tak jsem realu fandil, ale neslo to. Ted tomu sefuje Perez, zkousi to jinak a snad to vyjde. Jestli ne, prijde zase nekdo jiny a budu i tak fandit dal...Jako uz fandim od 1994...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ale to je právě divné, protože když Florentino přišel, měl Real dluhy, zafinancoval je teda z toho tréninkového centra, pak udělal ten svůj "supervýhodný" projekt Galacticos, odešel a zůstaly po něm dluhy. Nezdá se ti tam něco? Mě taky ne. Jsou tady otázky? Pokud byl projekt Galacticos tak hrozně výhodný a vydělávající, kam se pak poděly ty prachy, co se jím vydělaly? A pak je otázka zcela triviální a dle mě pravdivá: Je opravdu projekt Galacticos tak výhodný a vydělávající? Florentino tvrdí, že ano, já myslím že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s tebou, ze to je ta otazka, jestli to je uspesny projekt. Perez v tom kresle uz jednou sedel a v roce 2006 odesel. Ted je tam znova a sve plany prezentoval dlouho dopredu, takze ve volbach by ho mohl nekdo napadnout, ze Galas 1 byl propadak a Real temer zruinoval. Ale to se nestalo a vsichni pred Perezem kandidaturu vzdali. Ukaze to cas. A je fakt, ze se docela tesim, jak se bude ukazovat, jestli to klape a funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

no, hele co já vim tak dluh realu je 1 000 000 000 EUR!

Reagovat
smazaný uživatel

tolik asi ne, ale psalo se o 400 - 500 mega, teď si půjčil dalších 200 ... I tak dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka, co je ve fotbale návratnost a ještě větší, jak ji spočítat. Ronaldo je velkej výdaj, ale sponzoři za ním jdou jak slepice po flusu. Uvidí se, jestli nedejbože něco vyhrajou. Jakej na tom má podíl jeden hráč těžko přesně vyčíslíš. Real má skvělej marketing, to se jim musí nechat. Nevim jestli se vyplatí, ale pokud udrží formu z posledních let, tak rozhodně zase nemusí být tak drahý. U dalších to hodnotit nechci, primární pro zisky beztak bude C.R. (a kromě Kaká už to zase nebylo až tolik nad rámec toho, co se běžně každý léto otočí).

Reagovat
smazaný uživatel

těch otázek okolo letošních přestupů je víc. Řešilo se to (nejen) tady nesčetněkrát. Můj názor je takový, že se to vyplatit nemůže, ale Florentino má názor jiný, neberu mu ho, ale prostě trhu ublížil, ostatní negativně ovlivnil ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna ovlivnil. Ale co je na tom spatneho? Proc Manchester nepouzil ty penize na prestup? Proc je nepouzil AC Milan? Penize od Realu mohly trh rozybat, nez mu ublizit. Ale hold, ze si ostatni kluby ty penize skudli, ze to nemuze Real. Jen me napada otazka, co by Manchester a AC a dalsi delaly, kdyby ty penize nedostaly. To by jako krachly, kdyz je tak nutne potrebovaly a nic nepouzily? Jen namet na diskusi...

Reagovat
smazaný uživatel

hele, náměte na diskusi. Je naprosto evidentní, že prostě nevidíš, že na trhu jsou kromě Realu, ACM a ManU i jiné kluby a ty prostě odvázané z narušeného trhu nejsou. Jinak máš některé myšlenky dobré, ale dej mi čas. Momentálně dělám v práci to, za co jsem placen (kua )

Reagovat
tomasinho

chtel bych se zeptat, jestli je mata levak nebo pravak,dik.

Reagovat
madridcan

co hras footbal IQ na fife? ale tusim lavak

Reagovat
madridcan

teda kope lavou nohou...ked sa pytas,ktorou rukou pise tak to ti nepomozem

Reagovat
tomasinho

ne mam starsi verzi pes a mata tam jeste neni, tak ho vytvarim

Reagovat
-Kopy-

cistrokrevny levak.

Reagovat
tomasinho

diky

Reagovat
smazaný uživatel

no ale treba DAVIDA VILLU, lebo ja asi v lete odidem

Reagovat
smazaný uživatel

šťastnou cestu a hodně štěstí, Sammy

Reagovat
madridcan

odporucam taskent

Reagovat
smazaný uživatel

to by som potom nemohol svojimi golmi vyradit real vo SF LM

Reagovat
madridcan

sf?

Reagovat
smazaný uživatel

semi finale zrejme myslel

Reagovat
madridcan

no tak to som si najprv pomyslel tiez,ale co by real robil v semifinale LM to neviem a este proti etoovi...ako tento rok z vidinou hrania finale pred vlastnymi fanusikmi dufam,ze to prelomime

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by to pekne finale Real-Barca a skoncilo by to ako posledny zapas na Bernabeu 2:6 krasne finale , bol by som v rozpakoch

Reagovat
madridcan

real-manchester by som chcel finale

Reagovat
smazaný uživatel

mylis ze tie noce posili sa dokazu tak zohrat a utvorit taky kompaktny tim aby sa dostali do finale LM ,vyhrali ligu a popripade aj pohar ?? neverim tomu ..... LM bude zaujimava ako kazdy rok , nechajme as prekvapit kto to dotiahne najdalej

Reagovat
smazaný uživatel

Maxwell se mi v Interu líbil, myslím, že je to dobrej obchod pro FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestup dobrej, obránce je to celkem šikovnej a pod Guardioloupůjde ještě jeho výkonnost nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy Heinze?

Reagovat
madridcan

Heinze je len jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěli náhradu za Sylvinha a získali ho levně, ale pokud bude Abidal zdravý tak bude hrát on.

Reagovat
smazaný uživatel

má ještě čas

Reagovat
Tsigi

Barceloně moc nepomůže si myslím

Interu to jenom prospělo občas je míň víc

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že i tak to asi nebude znamenat základ pro Santona. Vidím to tak, že Chivu půjde nalevo a do středu k Lúciovi Samuel nebo Cordóba.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre maxwella ze bude traged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne malo penez ne?(spickovej obrance)

Reagovat
smazaný uživatel

spickovy ? takych je potom v europe minimalne 200

Reagovat
smazaný uživatel

300

Reagovat
smazaný uživatel

dobre prehovoril si ma

Reagovat
smazaný uživatel

Maxwell? jeho taťka měl továrnu na magnetofonové kazety ne? Ale jinak nic proti

Reagovat
smazaný uživatel

Maxwell

Reagovat
smazaný uživatel

to si povieme az po sezone ci alebo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašné, co to kupuje za sráče!!!

Reagovat
smazaný uživatel

drž už hubu. Tohle se fakt nedá číst.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Realnom svete to nechodi ako vo FIFE alebo PES

Reagovat
smazaný uživatel

José mu nevěří, Maxovi končí za rok smlouva, tak aspoň ještě něco dostanem. Díky Maxi a ať se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tichá voda břehy mele, no . Mnoho štěstí a dík za vše . Jen ta částka je fakt směšná

Reagovat
Antijuve

Maxwella jsem měl vždycky v oblibě.Pokud má formu, tak je to zabiják, ale ta se delší dobu nedostavila.Jinak ta částka je špatný vtip, i v jeho bídné formě má minimálně cenu 8-10.mega.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele