V PSG odkládají oslavy, po obhajobě titulu chtějí i druhý pohár

17.05.2015, 17:56
Aktuality
V sezoně 2011/2012 mu francouzský titul ještě vyfoukl Montpellier, od té doby ovšem Paris Saint-Germain dominuje scéně Ligue 1 a včera završilo mistrovský hattrick. Zisk třetího titulu v řadě stvrdilo výhrou 2:1 právě na půdě Montpellieru...

PSG na podzim často ztrácelo body, především v závěrečné čtvrtině sezony ovšem přidalo na kontinuitě výkonů a výsledků a nakonec předčilo druhý Lyon, který kolo před koncem ztrácí osm bodů. Pařížané včera zkompletovali double, jelikož už dříve ukořistili Ligový pohár, úspěšnou sezonu pak mohou korunovat triumfem v Coupe de France, ve finále na ně čeká druholigové Auxerre.

"Byla to dlouhá a po psychické stránce hodně náročná sezona. Ale titul jsme si nakonec zasloužili. Teď musíme ještě získat pohár, můžeme se zapsat do historie," uvědomuje si obránce Maxwell.

"Máme velmi dobrý tým, ale jsem rád, letos to bylo těžší než loni. Chci pogratulovat všem, protože za sebou máme spoustu zápasů. Čtyři soutěže znamenají velkou mentální výzvu," přidává se Maxwellův krajan a kolega z obrany Thiago Silva.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A nechcu porad vyhrat Intertoto alebo PVP

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně budou vyhrávat jen domácí trofeje

Reagovat
waran852

a ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele