Další články

Bero se usadil v Trabzonsporu

Zažíva příjemné období. Talentovaný slovenský fotbalista Matúš Bero nejenom že se podílel na postupu slovenské jednadvacítky na mistrovství Evropy, ale usadil se i v týmu tureckého Trabzonsporu. I díky tomu si nyní vysloužil nominaci do seniorské reprezentace.

Trenčín opouští další kanonýr, Bero si plácl s Trabzonsporem

Slovenská Fortuna liga přichází po Lászlóvi Bénesovi (Mönchengladbach) o další velkou naději do budoucna, a po Ginovi van Kesselovi také o dalšího produktivního borce. Teprve 20letý Matúš Bero coby druhý nejlepší střelec minulého ročníku odchází do tureckého Trabzonsporu, detaily transferu však prozatím nejsou známy...

Bero zůstal v Trenčíně, ale není smutný

Mluvilo se o tom, jako o hotové věci, nakonec ale zůstává doma. Talentovaný středopolař Matúš Bero zůstává v AS Trenčín, předpokládaný přestup do zahraničí nevyšel, ale sám mladý záložník z toho není smutný.

O Matúše Bera je zájem v Anglii

Bude se stěhovat do zvučného klubu? Talentovaný Matúš Bero září v AS Trenčín a poutá pozornost zahraničních celků. Zájem o jeho služby je v Anglii a pokud se povede vše realizovat, jednalo by se o jeden z největších přestupů v historii slovenského fotbalu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele