Další články

Dortmund prodloužil s dalším veteránem, po Reusovi zůstává i Hummels

Vedení Borussie Dortmund prodloužilo spolupráci s dalším inventářem své kabiny. Nový jednoletý kontrakt nedávno podepsal Marco Reus, dnes ho pak napodobil Mats Hummels.

Hummels potěšil vlastním gólem proti Francii alespoň malého syna

Vlastnímu gólu obránce Matse Hummelse v úvodním zápase na mistrovství Evropy s Francií zatleskal v Německu alespoň jeden fanoušek - jeho malý syn. Nešťastný zásah dortmundského stopera rozhodl v úterý o porážce německého týmu s úřadujícími světovými šampiony 0:1. Hummelsův tříletý syn Ludwig trefu ocenil, i když mířila do špatné branky.

Hummels litoval po prohře s Francií vlastního gólu, trenér Löw ho hájil

Nepovedený návrat na mezinárodní scénu prožil německý fotbalista Mats Hummels. Zkušený obránce, jehož trenér Joachim Löw zařadil do národního týmu poprvé od podzimu 2018, se stal nechtěným hrdinou úvodního utkání mistrovství Evropy s Francií, když jeho vlastní branka rozhodla o vítězství světových šampionů 1:0.

Ještě jsme neskončili, odveta je stále otevřená, řekl trenér Dortmundu

Trenér Dortmundu Edin Terzić i jeho hráči považují čtvrtfinálovou odvetu Ligy mistrů s favorizovaným Manchesterem City za otevřenou. Anglický celek úterní úvodní zápas vyhrál gólem z 90. minuty 2:1.

Hummels bude hrát do léta 2023, pak zváží další možnosti

Mats Hummels v polovině prosince oslavil své dvaatřicáté narozeniny a hlavou se mu pomalu začínají honit myšlenky na to, kdy uzavře svou úspěšnou kariéru. Německý obránce má ještě na rok a půl smlouvu v Dortmundu a kontrakt chce o jednu sezonu prodloužit, následně bude zvažovat další možnosti...

Ztratili jsme dva body, litoval Hummels po zápase s Barcelonou

Obránce Dortmundu Mats Hummels byl zklamaný z domácí remízy 0:0 s Barcelonou ve "slávistické" skupině Ligy mistrů. Třicetiletý fotbalista cítil, že Borussia ztratila dva body, protože hlavně ve druhém poločase Katalánce přehrála a zahodila několik velkých šancí včetně penalty.

Obránce Hummels opět mění Bayern Mnichov za Borussii Dortmund

Mistr světa Mats Hummels se po třech letech vrací z Bayernu Mnichov do Borussie Dortmund. Ve staronovém působišti podepsal zkušený obránce smlouvu do roku 2022. Podle magazínu Kicker za něj bundesligový vicemistr zaplatí s bonusy až 38 milionů eur (974 milionů korun).

Löw už v nepočítá s mistry světa Müllerem, Boatengem a Hummelsem

V německé reprezentaci skončilo trio mistrů světa z roku 2014 Thomas Müller, Jérôme Boateng a Mats Hummels. Trenér národního týmu Joachim Löw hráčům Bayernu Mnichov sdělil, že už s nimi do budoucna nepočítá.

Rummenigge: Hummels není na odchodu z Bayernu

Bayern Mnichov se bude minimálně ve zbytku sezóny spoléhat na Matse Hummelse. Německý reprezentant se dostal do spojení s možným lednovým odchodem, všechny strany ale něco takového zamítly...

Dobře jsme hráli naposledy loni na podzim, řekl Hummels

Němečtí fotbalisté po senzačním vyřazení už v základní skupině mistrovství světa v Rusku žádné výmluvy nehledali. Obránce Mats Hummels dokonce prohlásil, že obhájci titulu odehráli poslední dobrý zápas loni na podzim.

Představení účastníků MS 2018 - Německo

Obhájci mistrovského titulu. Tým, který od roku 2006 každé dva roky vozí z velkého turnaje medaili. A taky aktéři jednoho už trochu zprofanovaného výroku někdejšího fotbalisty, dnes televizního moderátora a závisláka na sociálních sítích. Němci možná v tipech odborníků či sázkařů nejsou řazeni na první místo. Přece jen, Francie nebo Španělsko mají možná tým hvězdnější a Brazílie je zase vzhledem k dlouhému čekání na cenný kov z MS na velký turnaj více nabuzená...

Pět hráčů se postavilo Ancelottimu, přiznal šéf Bayernu Hoeness

Trenér Carlo Ancelotti skončil v Bayernu Mnichov i kvůli neshodám s klíčovými hráči. Podle prezidenta bavorského velkoklubu Uliho Hoenesse se hned pět fotbalistů obrátilo proti italskému kouči.

Podle Hummelse je českou zbraní Schick, ten ale není v nominaci

Když německá reprezentace dnes po poledni dorazila do hotelu v centru Prahy, kde bude bydlet před pátečním zápasem kvalifikace mistrovství světa v Edenu proti českému celku, rozdal stoper Mats Hummels ochotně podpisy fanouškům a krátce nato chválil soupeřovu hru na tiskové konferenci.

Němci takhle penalty nekopou, řekl po čtvrtfinále ME Hummels

Až do soboty proměnili reprezentanti Německa v penaltových rozstřelech od roku 1982 všech 21 pokusů. V sobotu proti Itálii nedali dokonce hned tři, ale mrzet je to nemuselo, protože i tak postoupili do semifinále mistrovství Evropy. Obránce Mats Hummels přesto vystoupení týmu v Bordeaux zkritizoval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele