Hummels bude hrát do léta 2023, pak zváží další možnosti

06.01.2021, 17:55
Aktuality
Mats Hummels (© AFP)
Mats Hummels v polovině prosince oslavil své dvaatřicáté narozeniny a hlavou se mu pomalu začínají honit myšlenky na to, kdy uzavře svou úspěšnou kariéru. Německý obránce má ještě na rok a půl smlouvu v Dortmundu a kontrakt chce o jednu sezonu prodloužit, následně bude zvažovat další možnosti...

"Pokud všechno půjde dobře, budu za Dortmund hrát ještě dva a půl roku, v létě 2023 pak uvidím, jak na tom budu po zdravotní stránce. Dovedu si představit všechny varianty, včetně konce kariéry. Hlava tou dobou taky může říct ne," prohlásil Hummels.

Hummels s velkým fotbalem začínal v Bayernu Mnichov a v lednu 2008 byl zapůjčen do Vestfálska, kam o osmnáct měsíců později také přestoupil. Po sedmi letech se vrátil do Bavorska, v červenci předminulého roku ho pak Borussia přivedla zpět a někdejší německý reprezentant znovu rychle zapadl do základní sestavy.

Hummels se v roce 2014 stal mistrem světa a trofeje sbírá i na klubové úrovni, ve své sbírce má šest bundesligových titulů a dvakrát slavil triumf v tamním poháru. V Německu zatím strávil celou kariéru a nikdy si nevyzkoušel zahraniční angažmá.

"Na přestup do zahraničí už je poměrně pozdě, ale abych byl upřímný, tak v jedné fázi kariéry jsem se naučil, že naplánovat si nemůžete vůbec nic," připustil.

Autor: Tomáš Pavlík / sportbild.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
ACSMan

Je to Němec, takže by měl už skončit.

Reagovat
REPLIKATOR

Už se neměl vracet do Dortmundu. Ta obrana pod ním je parodie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ot : Zdravím, má někdo účet na tipsportu nebo fortune? Přemýšlím, že bych si účet u jedny že sázkovek udělal, ale nevím u který, nějaký tipy, zkušenosti někdo? Poté, co říkáte na všechny údaje, co se musí zadat, hlavně rodny číslo? Mám z toho docela strach takovýto údaj někam dávat cizím lidem.

Díky za každý rozumný koment.

Reagovat
VojtovaChelsea

Presel sem od tipu k fortune, maji lepsi nabidku..ale stejne uz tam nejak moc nejsem, jenom jednou za cas zkusit neco na haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som skúšal oboje, aj pár ďalších a asi môžem povedať že fortuna je najlepšia zo všetkých, najlepšia ponuka, veľa streamov, niekedy síce nefunguje poriadne alebo dlho trvá kým vypláca tikety ale je asi všetko také negatívne čo mi tam napadá a čo sa týka osobných údajov tak sa neboj ničoho, keby niekto moc chcel tak si ich nájde aj bez toho aby si mal fortunu v dnešnej dobe :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele