Dortmund prodloužil s dalším veteránem, po Reusovi zůstává i Hummels

24.05.2023, 14:38
Aktuality
Mats Hummels (© AFP)

Vedení Borussie Dortmund prodloužilo spolupráci s dalším inventářem své kabiny. Nový jednoletý kontrakt nedávno podepsal Marco Reus, dnes ho pak napodobil Mats Hummels.

"Všichni moc dobře vědí, jak si užívám zápasy na našem stadionu a před bláznivými fanoušky. Rozhodnutí se nerodilo lehce, bylo potřeba vyřešit spoustu věcí a nějaký čas to zabralo. Sezona je u konce a já mohu konečně říct, že za Dortmund budu hrát rovněž v příštím roce," prohlásil nadšený obránce.

Hummels je odchovancem Bayernu Mnichov a do bavorského klubu se v roce 2016 vracel, aby po třech sezonách zamířil zpět do Vestfálska. Na profesionální úrovni odehrál 586 zápasů a ve 468 případech na sobě měl dres BVB.

"Jsem nadšen, že Mats Hummels pokračuje v Borussii Dortmund. Je příkladem toho, co představuje náš klub. BVB a Mats zkrátka patří k sobě," raduje se generální ředitel Hans-Joachim Watzke.

Hummels má ve své sbírce zatím šest německých titulů, o víkendu pak dostane velkou šanci přidat sedmý. Borussia hostí Mainz a jistotu bude představovat výhra, v krajním případě se může spoléhat na ztrátu Bayernu Mnichov na půdě 1. FC Köln.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Martin9719

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele