Další články

Obránce Hybš odešel z Plzně na hostování do Teplic

Teplice získaly krajního obránce Matěje Hybše na hostování z Plzně. Severočechy těsně před startem nové prvoligové sezony podle klubového webu posílili také slovenský útočník Roman Čerepkai a záložník Adam Čičovský. Teplice rovněž dotáhly příchod senegalského ofenzivního hráče Abdallaha Gninga.

Mrzutý den pro Čechy v Ekstraklase. Sedm hráčů zažilo sestup

Nedělní výsledky polské nejvyšší soutěže byly vůči českým legionářům nekompromisní. Osud Bruk-Bet Termalicy zpečetila už odpolední remíza Śląsku Wrocław, mezitímco Wisła Kraków měla večer vše ve svých rukou i na dobré cestě, ale její kolaps na půdě Radomiaku Radom nakonec znamená také její první propad o patro níž po dlouhých 28 letech...

Obránce Hybš odchází z Plzně na hostování do Niecieczy

Matěj Hybš odchází z Plzně na půlroční hostování do polského týmu Bruk-Bet Termalica Nieciecza. Devětadvacetiletý obránce se v novém angažmá potká s krajany Michalem Bezpalcem a Michalem Hubínkem. Na lavičce jej povede český kouč Radoslav Látal. Viktoria o transferu informovala na svém webu.

Obránce Hybš se těší na víc fanoušků v Plzni a varuje před brejky Brestu

Obránce Matěj Hybš věří, že Plzni může ve čtvrtečním úvodním zápase 2. předkola Evropské konferenční ligy s Dynamem Brest pomoci i větší podpora fanoušků. Ti po rozvolnění opatření proti šíření koronaviru mohou z 50 procent zaplnit kapacitu domácího stadionu. Podle osmadvacetiletého beka jsou největší silou běloruského outsidera ukrajinský útočník Stanislav Bilenkij a rychlé protiútoky.

Plzeň posílí od nové sezony obránce Hybš z Liberce

Plzeň od nové sezony posílí Matěj Hybš. Sedmadvacetiletý krajní obránce Slovanu Liberec podepsal se Západočechy tříletou smlouvu. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Hybš bod se Slavií bral, Liberec ale podle něj měl i na víc

Obránce Matěj Hybš při největší šanci zápasu vykopl míč z brankové čáry a výrazně přispěl Liberci k bezbrankové remíze s vedoucí Slavií. Šestadvacetiletý fotbalista byl však přesvědčený, že Slovan měl proti favoritovi v prvním kole nadstavby o titul na víc.

Jednu z těch dvou šancí prostě musím dát, vyčítal si Hybš

Liberecký obránce Matěj Hybš si po bezbrankové remíze v podještědském derby s Jabloncem vyčítal, že po přestávce neproměnil proti bývalému klubu aspoň jednu ze svých dvou šancí. Jeho celek nevyužil zaváhání Mladé Boleslavi na půdě Bohemians 1905 a tři kola před koncem základní části první ligy dál ztrácí dva body na první šestku, která bude hrát v nadstavbové skupině o titul a poháry.

Obránce Hybš přestoupí ze Sparty do Liberce

Obránce Matěj Hybš odchází ze Sparty do Liberce. Kluby jsou na přestupu domluveny a administrativně bude uzavřen v nejbližších dnech. Čtyřiadvacetiletý fotbalista může ode dneška v novém působišti trénovat.

Do přípravy Sparty se zapojí i Hybš s Březinou

Do zimní přípravy pražské Sparty se zapojí i obránci Matěj Hybš s Davidem Březinou. Letenský celek si oba hráče předčasně stáhnul z hostování. Hybš na podzim působil v Jablonci, Březina nastupoval ve slovenské lize za Senici.

Jablonec získal na hostování obránce Hybše ze Sparty

Jablonec těsně před uzávěrkou přestupů posílil levý obránce Matěj Hybš. Třiadvacetiletý zadák bude na severu Čech rok a půl hostovat z pražské Sparty. Jablonecký klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Hybš má zlomenou očnici, z nemocnice už je ale doma

Dnešní vyšetření v nemocnici potvrdilo, že si sparťanský obránce Matěj Hybš odnesl z nedělního utkání s Bohemians Praha 1905 zlomeninu v oblasti očnice. Operace však není nutná, a tak byl levý bek propuštěn do domácího léčení. Délka jeho absence však není známa. Sparta o tom informuje na svém twitteru.

Hybš utrpěl zlomeninu, hostům se ale zdálo vyloučení přísné

Matěj Hybš utrpěl po faulu Davida Barteka v dnešním duelu 11. kola první ligy s Bohemians 1905 zlomeninu v obličeji. Hostující záložník viděl za zákrok na domácího obránce ve 23. minutě zápasu druhou žlutou kartu a byl vyloučen, což se mu ale zdálo příliš tvrdé. První napomínání v deváté minutě považoval za přísné.

Jedeme si do Řecka pro body, řekl sparťan Hybš

Obránce Matěj Hybš věří, že hráči Sparty před úvodním utkáním základní skupiny Evropské ligy vyřešili problémy s děravou defenzivou. Také je přesvědčen, že letenský celek ve čtvrtek na hřišti Asterasu Tripolis potvrdí roli favorita a vyhraje,

Sparťanský obránce Hybš bude rok hostovat v Jihlavě

Obránce pražské Sparty Matěj Hybš stráví tuto sezonu na hostování v Jihlavě. Reprezentant do 21 let si poprvé vyzkouší angažmá mimo svůj mateřský klub, Vysočině má pomoci z posledního místa první ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele