Další články

Bylo zvláštní hrát tu jako hostující hráč, řekl liberecký Latka

Po letech působení ve Slavii se stoper Martin Latka představil v Edenu nezvykle jako soupeř. Liberecké hráče dokonce vedl do včerejší dohrávky 7. kola první ligy v roli kapitána, ale po zápase neměl příliš důvodů k radosti. Slovan gólem Latkova kamaráda Milana Škody prohrál 0:1 a v tabulce je až čtrnáctý jen dva body nad sestupovými příčkami.

Latka věří, že zvládne zastoupit zraněného kapitána Pokorného

Nedávná posila Martin Latka by měl ve čtvrtečním úvodním utkání základní skupiny Evropské ligy na hřišti Karabachu nahradit v sestavě libereckých fotbalistů zraněného kapitána Lukáše Pokorného. Pokud jednatřicetiletý stoper nastoupí, zahraje si v pohárové soutěži po osmi letech od posledního zápasu ještě v dresu pražské Slavie.

S Libercem odjel na Kypr i Latka, od začátku ale hrát nebude

S Libercem odcestovala k úvodnímu zápasu 4. předkola Evropské ligy na půdě Larnaky i pondělní posila Martin Latka. Že by jednatřicetiletý stoper nastoupil ve čtvrtek na Kypru hned od začátku, je ale téměř vyloučené, neboť po odchodu ze Slavie trénoval přes léto sám. Kouč Jindřich Trpišovský by jej mohl nasadit v průběhu utkání.

Stoper Latka po odchodu ze Slavie posílil Liberec

Obránce Martin Latka po nedávném konci v pražské Slavii posílil Liberec. Jednatřicetiletý stoper dnes podepsal se severočeským klubem roční smlouvu. Slovan o tom informoval na svých sociálních sítích.

Stoper Latka se dohodl na ukončení smlouvy se Slavií

Dlouholetý kapitán a lídr týmu Martin Latka opouští Slavii. Jednatřicetiletý stoper se dohodl s vedením pražského klubu na ukončení smlouvy. Slavia o tom informovala na svých internetových stránkách...

Kapitán Slavie Latka nemá jisté místo v základní sestavě

Přestože je kapitánem, není vůbec jisté, zda se obránce Martin Latka vejde do základní sestavy Slavie při startu ligového jara v sobotním utkání s Brnem. Jednatřicetiletý stoper na herním soustředění ve Španělsku pouze jednou nastoupil od začátku a je možné, že v zahajovací jedenáctce dostanou přednost Simon Deli s Jiřím Bílkem. Ti už při Latkově zranění hráli v závěru podzimu.

Latka: Chtěli jsme potvrdit výhru z derby, ale bod asi bereme

Slávisté chtěli v malém pražském derby s Duklou potvrdit minulou výhru nad Spartou, kapitán Martin Latka ale nakonec bral i remízu 1:1. Červenobílí protáhli neporazitelnost v lize na šest kol, jsou pátí a lídr jejich obrany věří, že se v horní části tabulky udrží co nejdéle.

Latka si chce dát výhrou v derby dárek k pondělním narozeninám

Kapitána Slavie Martina Latku čeká v neděli už třináctý ligový souboj se Spartou, což z něj podle počtu startů udělá nejzkušenějšího hráče nadcházejícího derby. Věří, že červenobílí potvrdí formu z posledních kol a zastaví sérii pěti porážek s letenským rivalem. Výhra by pro něj byla předčasným dárkem k pondělním 31. narozeninám.

Slávisté věří, že proti Spartě zastaví sérii pěti porážek

Slávističtí hráči věří, že v nedělním pražském derby odčiní úterní vypadnutí z poháru s druholigovým Ústím nad Labem a zastaví sérii pěti porážek se Spartou. Červenobílí vstupují do šlágru nejvyšší soutěže v lepším rozpoložení než v minulých letech, protože vyhráli tři z posledních čtyř kol a v zádech mají nové majitele - čínskou finanční a energetickou společnost CEFC a miliardáře Jiřího Šimáněho.

Latka opouštěl Letnou zklamaný a s obnoveným zraněním

Kapitán Slavie Martin Latka se po třech kolech a zranění vrátil v pražském derby proti Spartě na hřiště a dlouho spolehlivým výkonem pomáhal hostům hájit čisté konto. O to víc ho mrzelo, že červenobílí v poslední třetině utkání po trefách Davida Lafaty a Jakuba Brabce dvakrát inkasovali, přišli o vedení 1:0 a opouštěli Letnou s prázdnou.

Dneska nám nešlo prakticky nic, litoval Latka po remíze s Hradcem

Kapitán Slavie Martin Latka neskrýval po dnešní remíze 1:1 s posledním týmem ligové tabulky Hradcem Králové rozladění. Litoval, že Pražané v domácím zápase s nováčkem promarnili šanci posunout se na šesté místo tabulky a splnit bodový cíl od vedení pro posledních šest podzimních kol.

Škoda s Latkou po derby litovali zahozených šancí

Slávista Milan Škoda je v úvodu ligové sezony s šesti brankami nejlepším týmovým střelcem, v dnešním derby se Spartou ale v zakončení selhal. Za stavu 0:1 mohl v druhé půli vyrovnat, sám před brankářem ovšem hlavou mířil vedle a jeho celek nakonec utrpěl porážku 0:2. "Tolik šancí jsme si tady letos asi ještě nevytvořili," smutnil po utkání kapitán Slavie Martin Latka...

Slávista Latka věří, že natáhne úspěšnou bilanci se Spartou

Jen málokterý slávista má ve fotbalovém derby se Spartou tak úspěšnou bilanci jako kapitán Martin Latka. Z deseti ligových soubojů s odvěkým rivalem prohrál jen dva, v předchozích dvou skóroval a zároveň jediným gólem zařídil předloni poslední výhru červenobílých nad letenským sokem. Příznivou sérii nyní chce v sobotu protáhnout...

Latka: Takový start jsem nečekal, ale nelétáme v oblacích

Před startem sezony kapitán Slavie Martin Latka prohlásil, že skládání nového týmu bude běh na delší trať. Proto ho překvapilo, jak dobře červenobílí do ligy odstartovali. V páteční předehrávce proti Ostravě potvrdili výhrou 3:1 tři body ze Slovácka a po pěti letech se dostali do čela tabulky. Latka z toho ale velkou vědu nedělá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele