Latka: Musíme makat dál, je to o jednom vítězství

Slávisté neprožívají ideální start do nové sezony. Ani ve čtvrtém ligovém kole v Mladé Boleslavi nezlomili čekání na premiérovou výhru a po porážce 0:1 dokonce poprvé vyšli naprázdno. Zkušený stoper Martin Latka ale chmurné náladě nepropadá a věří, že Pražané sérii neúspěchů rychle prolomí.

Latka: Řekové nemají tak silnou obranu jako v roce 2004

Řekové mají podle obránce Martina Latky slabší a méně zkušenou obranu než před osmi lety, kdy v památném semifinále mistrovství Evropy vyřadili po prodloužení český tým a posléze získali senzační zlato. Nynější stoper Slavie, který v letech 2009 až 2011 působil v Panioniosu Atény.

Bochum se prý dohodla s Latkou, Slavia o něm s nikým nejednala

Německá druholigová Bochum se dohodla s českým obráncem Martinem Latkou, přestup prý ale komplikuje Slavia, která svého klíčového hráče nechce pustit. Napsal to dnes německý magazín RevierSport. Pražský klub informaci popřel a tvrdí, že s ním o Latkovi nikdo nejednal.

Druholigová Bochum se zajímá o slávistického obránce Latku

Německý druholigový klub VfL Bochum se zajímá o obránce Slavie Martina Latku. Napsal to časopis RevierSport, podle něhož sedmadvacetiletého fotbalistu v Praze několikrát pozorovali členové vedení týmu. Asistent trenéra Bochumi Karsten Neitzel ho sledoval i v posledním ligovém kole, v němž Slavia v sobotu porazila Bohemians 1905 3:1.

Latka měl pro Jarošíka příbor, nakonec ho nechal na lavičce

Martin Latka nejlepším možným způsobem odpověděl na hecování ze strany svého kamaráda sparťana Jiřího Jarošíka, který před pražským derby v žertu prohlásil, že slávistického stopera učil během společného působení v anglickém Birminghamu jíst příborem. Latka ve šlágru 22. kola v Edenu otevřel po čtrnácti minutách skóre a přispěl k remíze 1:1.

Učil jsem ho jíst příborem, hecuje Jarošík kamaráda Latku

Sobotní pražské derby mezi Slavií a Spartou nebude jen bitvou nesmiřitelných rivalů, ale také soubojem dvou velkých kamarádů. Obránce červenobílých Martin Latka a letenský bek Jiří Jarošík spolu před šesti lety působili v anglickém Birminghamu a mají k sobě velmi blízko.

Latka nastoupil za Slavii, přestože riskoval zdraví

Velkou osobní odvahu prokázala staronová posila Slavie Martin Latka. Do utkání s Olomoucí nastoupil i přesto, že mu hrozilo zhoršení zdravotního stavu po operaci ledviny a další herní pauza. Při komplikacích se složením sestavy však přišel za trenérem Michalem Petroušem a sám se nabídl, že půjde do hry.

Slavia definitivně získala obránce Latku

Slavia na závěr letního přestupového období definitivně získala obránce Martina Latku, který se do Edenu vrací po dvou a půl letech. Pražané zaregistrovali jeho transferkartu a podepsali s ním smlouvu do 31. prosince 2012.

Latka se dohodl na podmínkách působení ve Slavii

Obránce Martin Latka se po dvou a půl letech vrátí do pražské Slavie. S vedením klubu se již dohodl na podmínkách angažmá v Edenu a v nejbližší době by měl být jeho příchod do vršovického celku zpečetěn.

Latka už trénuje ve Slavii, ve středu by měl jednat o smlouvě

Obránce Martin Latka, který se zotavuje po chirurgickém zákroku, začal individuálně trénovat s pražskou Slavií, kam by se měl po dvou a půl letech vrátit. Ve středu bude s vedením klubu jednat o podmínkách působení v týmu z Edenu. ČTK to řekl tiskový mluvčí Slavie Ondřej Zlámal.

Latka u soudu ukončil smlouvu s Panionisem

Český obránce Martin Latka už není hráčem aténského Panioniosu a vyhlíží nové angažmá. Latka ukončil své spojení s Panioniosem soudní cestou, protože byl od února bez výplat. Šestadvacetiletý zadák se tak zároveň stal volným hráčem a může do nového působiště odejít zdarma.

Dál žijeme v nejistotě, lituje obránce Latka z Panioniosu

Martin Latka dál s obavami sleduje boj svého Panioniosu Atény, který má kvůli velkým finančním problémům administrativně sestoupit do druhé ligy. Šestadvacetiletý obránce se ale na dnešním tréninku dozvěděl, že prý situace Panioniosu ještě není úplně beznadějná. O osudu tradičního klubu má být definitivně jasno v pondělí.

Svěrkošův a Latkův Panionios byl kvůli dluhům přeřazen do 2. ligy

Čeští fotbalisté Václav Svěrkoš a Martin Latka budou muset v létě řešit svou budoucnost. Jejich klub Panionios Atény byl totiž kvůli finančním problémům přeřazen do druhé řecké ligy. Podobný osud potkal také Iraklis Soluň a Panserraikos, který spadne dokonce až do třetí ligy.

Latka přestoupil ze Slavie do Panioniosu Atény

Čtyřiadvacetiletý fotbalista Martin Latka přestoupil ze Slavie Praha do Panioniosu Atény. S šestým celkem řecké ligy dnes podepsal stoper či defenzivní záložník českého mistra smlouvu na čtyři roky. Latka to řekl ČTK v telefonickém rozhovoru z řecké metropole.

Slávista Latka by mohl přestoupit do Záhřebu

Pohyb v hráčském kádru fotbalové Slavie Praha může pokračovat, neboť o stopera či defenzivního záložníka Martina Latku má zájem Dinamo Záhřeb. Chorvatský klub už v zimní přestávce získal sparťanského útočníka Miroslava Slepičku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele