Je to běh na delší trať, řekl kapitán přebudované Slavie Latka

Po delším rozmýšlení se Martin Latka po roce a půl vrátil do pražské Slavie a do nového ligového ročníku povede přebudovaný tým jako kapitán. Věří, že červenobílí dají zapomenout na předchozí nevydařené sezony, je mu ale jasné, že úspěch nemusí přijít hned.

Latka se vrací do Slavie, domluvil se na čtyřleté smlouvě

Slavia Praha získala vytouženou posilu v podobě svého bývalého stopera Martina Latky, který se do Edenu vrací po roce a půl stráveném v Düsseldorfu. S vedením klubu se Latka domluvil na čtyřleté smlouvě a do přípravy se zapojí příští týden ve středu.

Latka neprodlouží smlouvu v Düsseldorfu

Český stoper Martin Latka už v příští sezoně nebude pokračovat v dresu německého Düsseldorfu. Devětadvacetiletý obránce podle klubových internetových stránek v druholigovém celku neprodlouží smlouvu a po roce a půl Fortunu opustí.

Latka je z výsledků Düsseldorfu zklamaný, ale stále věří v postup

Když obránce Martin Latka před rokem odcházel z pražské Slavie do Düsseldorfu, rozhodně si nepředstavoval, že s Fortunou na jaře sestoupí z bundesligy a následně bude po podzimní části druhé německé ligy figurovat až na desátém místě tabulky. Devětadvacetiletý stoper je z výsledků v uplynulém půlroce zklamaný...

Latka: Přijít na Bayernu o remízu úplně na konci, to zamrzí

Ještě dlouho bude obránce Martin Latka litovat, že Düsseldorf nedotáhl zápas na hřišti Bayernu alespoň k remízovému konci. Latka, jehož tým ještě 20 minut před koncem držel senzační vedení, se už těšil na šokující bodový zisk. Ale závěrečný drtivý nápor Bayernu korunovaný vítěznou trefou Boatenga českého stopera rozesmutnily.

Tvrďák, kloní se Němci před Latkou trénujícím bez masky

Tvrďák nebo jako ze železa, takovými přídomky vyzdvihuje německý tisk českého obránce Martina Latku, který se i přes zlomený nos zapojil do tréninku Düsseldorfu, a to bez ochranné masky. Její absenci osmadvacetiletý reprezentant vysvětlil tím, že mu ji nestihli dodat a on nechtěl sedět doma.

Latka: Zlomený nos nevadí, výhra nad vším převážila

Obránci Martinu Latkovi z nosu crčela krev a hlava se mu pořádně točila, když opouštěl jeviště sobotní bundesligové bitvy se Stuttgartem. I když následné vyšetření potvrdilo, že zadák Düsseldorfu má nos zlomený a v pondělí zřejmě dostane speciální ochrannou masku, Latka nad tím jen mávl rukou. Sám to považuje za nicotnou komplikaci.

Latka chce v Düsseldorfu zvýšit své šance na reprezentaci

Bývalý obránce Slavie Martin Latka chce svým angažmá v bundesligovém Düsseldorfu zvýšit své šance na stálé místo v české reprezentaci, za niž zatím odehrál jeden zápas. Řekl to v rozhovoru pro dnešní vydání německého deníku Bild. Vedení klubu si od něj slibuje, že se díky vysoké postavě stane postrachem soupeřových útočníků.

Latka odešel ze Slavie do Düsseldorfu

Obránce Martin Latka přestoupil po vypršení smlouvy se Slavií do německého Düsseldorfu. Člen širšího kádru české reprezentace se upsal třináctému klubu bundesligy na rok a půl.

Plzeň chtěla ještě Latku s Volešákem, ale ti zatím nepřijdou

Po Stanislavu Teclovi a Jan Kovaříkovi se Viktoria Plzeň chtěla posílit také o Martina Latku a Ladislava Volešáka. Jednání však zatím neskončila dohodou a příchody obou hráčů nejsou nyní aktuální. Latka totiž touží po zahraniční, k jednání o Volešákovi by se Plzeň a Slovácko měly vrátit v létě.

Latka zahájí se Slavií přípravu, nabízenou smlouvu stále zvažuje

Obránce Martin Latka zahájí zimní přípravu se Slavií, v níž mu s koncem roku vyprší smlouva. Osmadvacetiletý hráč zatím váhá s prodloužením kontraktu a požádal vedení pražského klubu o prodloužení lhůty na rozmyšlenou do konce ledna. Slavia, která mu nabízí dlouhodobý kontrakt, mu v tom vyšla vstříc.

Reprezentace je třešnička, říká Latka rok po náročné operaci

Když se obránce Martin Latka minulý rok v létě zotavoval z náročné operace ledviny, myslel jen na své zdraví a na to, kdy vůbec se vrátí k fotbalu. Teď si urostlý stoper vychutnává první nominaci do národního týmu. Ve středu bude zadák pražské Slavie doufat, že si v dresu národního týmu připíše premiérový start.

Zraněné Rajtorala a Laštůvku v nominaci nahradili Latka a Grigar

Zraněného Františka Rajtorala nahradí v nominaci české reprezentace pro středeční přípravný zápas se Slovenskem Martin Latka. Trenér Michal Bílek musel dodatečně udělat změnu i na brankářském postu, kde zraněného Jana Laštůvku nahradí Tomáš Grigar z Teplic.

Latka vyhrál první anketu o hráče měsíce, mezi trenéry uspěl Rada

Obránce Slavie Martin Latka vyhrál první anketu o nejlepšího hráče měsíce, kterou začala pořádat Ligová fotbalová asociace (LFA). Mezi trenéry v hlasování fanoušků, kteří hodnotili výkony a výsledky za měsíc září, triumfoval Latkův slávistický kouč Petr Rada.

Oslavenec Latka: Není důvod, aby teď Sparta byla favoritem

Na jaře v posledním pražském derby proti Spartě otevřel slávistický fotbalista Martin Latka v úvodu svým gólem skóre a přispěl k remíze 1:1. V sobotu by si zkušený stoper přál proti letenskému rivalovi podobný průběh, jen s vítězným koncem pro červenobílé. Výhra by pro něj byla dodatečným dárkem ke včerejším 28. narozeninám.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele