Jedno derby sledoval z lavičky, teď už chce Frýdek hrát

Jedno derby už Martin Frýdek v minulosti sledoval z lavičky, před nedělním zápasem v Edenu však sparťanský univerzál věří, že tentokrát už si proti pražskému rivalovi zahraje. A protože v letenském celku nastoupil už prakticky všude kromě branky, je mu také jedno, kde se v sestavě objeví tentokrát.

Frýdek doufá, že se jednou v reprezentaci vyrovná otci

Otec Martina Frýdka odehrál za fotbalovou reprezentaci 37 zápasů a má stříbro z mistrovství Evropy. Z jeho kariéry si třiadvacetiletý záložník pražské Sparty moc nepamatuje, ale po první nominaci do národního týmu doufá, že tátu v budoucnu dožene.

Vrba doplnil nominaci na kvalifikaci o Nováka a debutanta Frýdka

Trenér české reprezentace Pavel Vrba doplnil nominaci na zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Kazachstánem a v Lotyšsku o jabloneckého levého obránce Filipa Nováka, který dnes přestoupil do dánského Midtjyllandu, a sparťanského univerzála Martina Frýdka. Ten se dočkal premiérové pozvánky do dospělého národního týmu.

Sparta získala Frýdka, do Liberce za něj poslala Sýkoru

Martin Frýdek se vrací do Sparty. Její odchovanec dnes přestoupil z Liberce a podepsal tříletou smlouvu. Opačným směrem jde kromě nespecifikované částky také na přestup ofenzivní záložník Jan Sýkora, který naposledy hostoval v Brně.

Frýdek: Ještě není dobojováno a nemusíme se zachránit

Slovan Liberec po dnešním vítězství na Slovácku udělal výrazný skok k záchraně. Pět kol před koncem soutěže má na sestupové příčky náskok sedmi bodů. Střelec vítězné branky Martin Frýdek však optimismus brzdí a zdůrazňuje, že ještě není dobojováno.

Frýdek nastoupil na "otcově" pozici a doufá, že nezklamal

Liberecký Martin Frýdek ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Estorilu ukázal, jak univerzálním fotbalistou je. Pod Ještědem už hrál nalevo obrany a na obou krajích zálohy, proti portugalskému soupeři ale musel zaskočit za potrestaného Sergeje Rybalku ve středu pole.

Frýdek věří, že se po odchodu ze Sparty v Liberci prosadí

Vloni v lednu si v přípravném utkání proti Teplicím vyzkoušel, jaké je to být kapitánem Sparty, o rok později znovu navlékl pásku, ale tentokrát v Liberci. Fotbalista Martin Frýdek prožil rušný rok, během něhož si připsal první ligový start, okusil podzimní hostování ve slovenské Senici a na začátku probíhající zimní přípravy odešel do Liberce.

Sparta získala Váchu, do Liberce jdou Pavelka a Frýdek

Sparta získala ze Slovanu Liberec záložníka Lukáše Váchu. Kluby už se na jeho přestupu dohodly a hráč ve středu podepíše s letenským celkem smlouvu na 3,5 roku a zapojí se do tréninku. Součástí dohody je i kompenzace v podobě Davida Pavelky a Martina Frýdka, kteří přestupují do Liberce.

Erich Brabec po odchodu ze Sparty zamířil na Slovensko do Senice

Obránce Erich Brabec posílí Senicu. Do slovenského celku zamířil jako volný hráč poté, co s ním pražská Sparta neprodloužila smlouvu. Spolu s Brabcem získala Senica ze Sparty na hostování mladého univerzála Martina Frýdka a namířeno tam má i brankář Milan Švenger. Klub o tom informoval na svém webu.

Frýdkovi mladšímu zkazila ligovou premiéru v rodišti porážka

Patnáct let poté, co za Spartu naposledy nastoupil někdejší výtečný záložník Martin Frýdek, oblékl dres letenského klubu v utkání první ligy jeho stejnojmenný syn. Devatenáctiletý talent si odbyl premiéru v nejvyšší soutěži symbolicky v rodném Hradci Králové, debut mu ale pokazil výsledek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele