Frýdek se nemůže dočkat nové sezony a těší se na bouřlivou kulisu

Záložník Martin Frýdek většinu minulé sezony promarodil kvůli zranění kolena a o to víc se nemůže dočkat, až s fotbalisty Sparty ve čtvrtek vstoupí do nového soutěžního ročníku úvodním zápasem 3. předkola Evropské ligy na hřišti Crvené Zvezdy. Pětadvacetiletý univerzál se těší na vyhlášenou atmosféru stadionu Marakana a přál by si, aby Letenští v úvodním duelu udrželi čisté konto.

Se Spartou prodloužil smlouvu i Frýdek

Záložník Martin Frýdek je dalším hráčem, který prodloužil ve Spartě Praha smlouvu do roku 2020. Nedávno tak učinili například Lukáš Mareček či Juraj Chvátal.

Frýdek má za sebou plánovanou druhou operaci kolena

Sparťanský záložník Martin Frýdek absolvoval plánovanou druhou operaci kolena. Čtyřiadvacetiletý univerzál se zranil na začátku října při tréninku s reprezentací. S poškozeným meniskem byl operován hned, potrhaný zkřížený vaz mu lékaři spravili nyní. Pražský klub o tom informoval na twitteru.

Pro Frýdka po zranění kolena skončila sezona

Pro záložníka Martina Frýdka skončila kvůli zranění kolena z úterního tréninku během reprezentačního srazu sezona. Čtyřiadvacetiletý univerzál Sparty se ve středu podrobil operaci menisku a v nejbližších týdnech mu budou muset lékaři spravit potrhané vazy.

Z reprezentace vypadli Frýdek s Drobným, povolán byl Pavlenka

Z reprezentace vypadli před zápasy kvalifikace mistrovství světa v Německu a s Ázerbájdžánem kvůli zranění záložník Martin Frýdek a brankář Jaroslav Drobný. Trenér Karel Jarolím proto povolal gólmana Jiřího Pavlenku ze Slavie, za Frýdka zatím náhradníka nenominoval.

Frýdek otřes mozku nemá, chce hrát už v neděli v Brně

Záložník Martin Frýdek, který kvůli podezření na otřes mozku nedohrál čtvrteční utkání Evropské ligy s Interem Milán, je v pořádku. Čtyřiadvacetiletý fotbalista by tak podle internetových stránek Sparty mohl nastoupit už v nedělním utkání domácí soutěže v Brně.

Reprezentaci bude proti Severním Irům chybět zraněný Frýdek

Českým reprezentantům bude v nedělním úvodním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Severnímu Irsku chybět Martin Frýdek. Sparťanský záložník si přivodil ve středečním přípravném duelu s Arménií lehké svalové zranění, které ho nepustí na hřiště.

Frýdek dal poprvé dva góly, ale věří, že se platbě do kasy vyhne

Záložník Sparty Martin Frýdek dal poprvé během své kariéry dva góly v jednom zápase a zařídil Spartě výhru 2:0 nad Duklou v malém pražském derby. Čtyřiadvacetiletý fotbalista je po pátém ligovém kole hlavně rád za tři body a věří, že ho nečeká platba do týmové kasy.

Sparťan Frýdek po otřesu mozku v Teplicích zůstává v nemocnici

Sparťanský fotbalista Martin Frýdek zůstává v nemocnici po otřesu mozku, který utrpěl v nedělním utkání 27. kola první ligy v Teplicích. Lékaři se rozhodli ponechat si ho na pozorování minimálně do úterý.

Trenér Vrba dodatečně povolal sparťany Frýdka, Marečka a Brabce

Nominaci české reprezentace pro nadcházející přípravné zápasy se Skotskem a ve Švédsku doplnili tři sparťané - univerzál Martin Frýdek, záložník Lukáš Mareček a stoper Jakub Brabec. Poslední dva jmenování byli do národního A-týmu povoláni poprvé.

Můj nejhezčí gól, takhle už to asi netrefím, řekl Frýdek

Martin Frýdek se stává specialistou na zápasy evropských pohárů. Zatímco v české lize ještě od letního návratu do Sparty neskóroval, v Evropské lize se po premiérové trefě v minulém utkání v Krasnodaru trefil i dnes v úvodním osmifinále proti Laziu Řím a přispěl k domácí remíze 1:1. Navíc podle něj šlo o nejhezčí trefu v kariéře.

Postup by byl skvělý, ale titul je víc, řekl Frýdek

Sparťané můžou ve čtvrtek v Krasnodaru poprvé v historii klubu postoupit do osmifinále Evropské ligy, pro univerzála Martina Frýdka je však mnohem důležitější, aby letenský celek získal na konci sezony mistrovský titul.

Frýdka zklamal výsledek i přijetí libereckých fanoušků

Hned dvojí zklamání zažil Martin Frýdek po utkání 14. kola první ligy v Liberci. Nejen, že Letenští prohráli 0:1 a přišli tak o první místo v tabulce, zároveň ho mrzí přijetí fanoušků Slovanu, za který přes dva roky hrával.

Frýdek už by rád měl stabilní post, zatím stále putuje sestavou

V sestavě Sparty už během 16 zápasů této sezony vyzkoušel Martin Frýdek téměř všechny posty. I když ví, že univerzálnost je jeho hlavní předností, přesto by i on sám rád na delší dobu zakotvil na jednom místě. Nejlépe na levé straně sestavy, kde v posledních zápasech nastupoval jako bek...

Vrba doplnil nominaci na závěr kvalifikace o Kopice s Frýdkem

Nominaci české reprezentace před závěrečnými zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Tureckem a v Nizozemsku doplnili záložník Jan Kopic z Plzně a univerzál Martin Frýdek ze Sparty. Dnes to oznámil trenér Pavel Vrba, který tak má k dispozici kompletní kádr 23 hráčů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele