Další články

Útočník Braithwaite z Barcelony musí s kolenem na operaci

Barcelona se bude muset několik měsíců obejít bez dánského útočníka Martina Braithwaitea, který si v ligovém utkání s Getafe poranil koleno a musí na operaci. Vedení katalánského klubu dnes oznámilo, že zranění si vyžádá chirurgický zákrok.

Braithwaite se z Barcelony nechystá, zůstat chce hodně dlouho

Sebevědomím v těchto dnech překypuje Martin Braithwaite. Dánský útočník v únoru opustil Leganés a stal se dodatečnou posilou Barcelony, která pro severského fotbalistu už nyní hledá kupce. Jiné plány má sám Braithwaite, ten by rád prodloužil svůj kontrakt platný do června 2024...

Leganés za Braithwaitea náhradu přivést nesmí

Vedení Leganés neuspělo u španělského svazu (RFEF) s žádostí o možnost dodatečně přivést náhradu za útočníka Martina Braithwaitea, který zhruba tři týdny po skončení přestupového období odešel do Barcelony. Katalánský celek dostal ke koupi dánského fotbalisty od svazu výjimku s ohledem na dlouhodobé zranění Ousmane Dembélého.

Dodatečnou posilou Barcelony je útočník Braithwaite z Leganésu

Barcelona dostala svolení k realizaci jednoho transferu mimo přestupové okno a onou posilou se dnes stal Martin Braithwaite. Útočník přichází z Leganésu, v Katalánsku podepsal smlouvu na čtyři a půl roku a minimálně ve zbytku sezony nahradí dlouhodobě zraněného Ousmane Dembélého...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele