Další články

Ve Slavii končí sedm hráčů, mezi nimi Lička či Ritchie

Ve Slavii končí sedm hráčů. Klub už nepočítá se záložníkem Mariem Ličkou, Jihoafričanem Keeganem Ritchiem či Slovákem Matúšem Čonkou. Smlouva vypršela také čtyřicetiletému brankáři Radku Černému, který by měl v klubu začít působit u mládeže.

Lička se podrobil artroskopii kolene, za dva týdny začne trénovat

Slávistický fotbalista Mario Lička se dnes podrobil artroskopii kolena. Chirurgický zákrok dopadl dobře a jednatřicetiletý záložník by se měl podle všeho do čtrnácti dnů vrátit k tréninku.

Lička po prohře: Je to rána, ale musíme už hledět k derby

Záložník Mario Lička si úplně jinak vysnil svoji premiéru v sešívaném dresu Slavie, která podlehla 1:2 v Jablonci brankou ze čtvrté minuty nastaveného času. Lička netajil své zklamání a uvědomuje si složitou situaci slavného pražského klubu, který je po devíti odehraných kolech předposlední.

Slavii posílí bývalý reprezentační záložník Lička

Pražskou Slavii posílí bývalý reprezentační záložník Mario Lička. S třináctým klubem první ligy podepíše smlouvu do 30. června 2015. Jednatřicetiletý záložník naposledy působil ve francouzském Brestu, kde mu na konci června vypršel kontrakt.

Lička vede s Brestem francouzskou ligu, ale euforii zatím krotí

Záložník Mario Lička prožívá po červnovém přestupu z Ostravy do Brestu jedno z nejvydařenějších období v kariéře. S nováčkem francouzské ligy po neúplném jedenáctém kole senzačně vede tabulku a k posunu na první místo sám výrazně přispěl vítězným gólem v sobotním duelu se St. Etienne.

Mičola s Ličkou přestoupili z Ostravy do Brestu

Ostravští hráči Tomáš Mičola a Mario Lička jsou s konečnou platností novými posilami celku Stade Brest. Jednadvacetiletý útočník Mičola podle svého hráčského zástupce Pavla Pasky z agentury ISM podepsal s nováčkem francouzské ligy smlouvu na čtyři roky, osmadvacetiletý záložník Lička má kontrakt o rok kratší.

Ostrava začala bez posil, Koubek už si škrtl Mičolu a Ličku

Bez posil zahájili letní přípravu fotbalisté Ostravy. Trenér třetího celku uplynulé sezony a účastníka Evropské ligy Miroslav Koubek se už ale vzdal naděje, že by v kádru udržel oba nejlepší střelce Maria Ličku s Tomášem Mičolou, kteří mají nakročeno do francouzského Brestu.

Francouzský ligový nováček z Brestu láká Mičolu s Ličkou

Nováček francouzské ligy Stade Brest má enormní zájem angažovat ostravského záložníka Tomáše Mičolu, spolu s ním chce klub z Francie získat i jeho spoluhráče Maria Ličku. Podle agenta Pavla Pasky, který fotbalisty zastupuje, probíhá mezi oběma kluby jednání, zájem francouzské strany potvrdil také ostravský mluvčí Igor Bruzl.

Neuwirth má zřejmě natržený sval, Lička otřes mozku

Fotbalisté Ostravy budou v posledním kole na půdě Příbrami, kde budou ještě na dálku bojovat o titul se Spartou, postrádat hned dvě opory. Stoper Aleš Neuwirth si v dnešním utkání proti Mladé Boleslavi zřejmě natrhl stehenní sval, záložník Mario Lička zase utrpěl otřes mozku.

Sparta jednou klopýtne, věří ostravský Mario Lička

Ostravský záložník Mario Lička otevřel ostravským fotbalistům svým osmým gólem v sezoně cestu k hladkému vítězství 3:0 na hřišti Kladna, po němž Baník dál bodově drží krok se Spartou. Osmadvacetiletý středopolař nepočítal s tím, že by dnes Letenští mohli proti Slovácku zaváhat.

Ostravské vedení neuvolní Ličku do francouzských Met

Vedení ostravských fotbalistů zamítlo nabídku francouzských Met, které projevily zájem o záložníka Maria Ličku. Podle oficiálních internetových stránek Baníku nebyl návrh šestého celku druhé francouzské ligy pro klub finančně zajímavý.

Baník oddálil hrozbu odpočtu, Slovácku doplatí za Ličku v lednu

Klub 1. FC Slovácko se dohodl s Ostravou, že mu Baník doplatí částku kolem pěti milionů korun za přestup záložníka Maria Ličky do Southamptonu do 21. ledna příštího roku. Baník tak oddálil hrozbu odpočtu bodů, čímž mu minulý čtvrtek pohrozila svazová disciplinární komise.

Lička svým sedmým gólem potvrdil vydařený podzim Ostravy

Především sedmý gól záložníka Maria Ličky utnul spanilou jízdu fotbalistů Olomouce a nasměroval Baník Ostrava za výhrou 2:0. Do jarní části soutěže proto Baník vkročí z třetího místa ligové tabulky a Lička z třetího místa pořadí střelců.

Slovácko se obrátilo na FIFA

Vedení druholigového Slovácka podalo podnět k disciplinárnímu řízení u mezinárodní fotbalové federace FIFA v kauze Maria Ličky, v níž má Baník Ostrava uhradit neoprávněně vyplacenou náhradu ve výši přibližně šest milionů korun.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele