Chelsea chtěla získat Gomeze. Bayern přestup odmítl

Chelsea v rušném závěru zimního přestupového období získala z Liverpoolu Fernanda Torrese. Londýňané si ale nebyli jisti, že se přestup podaří, a tak zkoušeli získat také Maria Gomeze z Bayernu Mnichov. Němci ale svého nejlepšího střelce neprodali a sám Gomez prohlásil, že by odejít nechtěl.

Gómez nečeká, že hattrickem zavře kritikům ústa

Mario Gómez včera ukončil svoje střelecké trápení ve velkém stylu - útočník Bayernu Mnichov sám zařídil výhru proti Hannoveru. Německý reprezentant cítí, že se dostává do formy, podporu fanoušků si vybojuje jedině dalšími brankami.

Gómez je zklamaný, že nevyšlo hostování v Liverpoolu

Mario Gómez mohl v poslední den přestupového termínu zamířit z Bayernu Mnichov na roční hostování do Liverpoolu. Německý reprezentant o změně dresu vážně přemýšlel, protože chtěl oživit svoji kariéru. Zklamal ho postoj vedení Bayernu, které hostování zatrhnulo.

Gomez: Nikam neodcházím, porvu se o základ

Mario Gomez odmítl, že by mohl ještě tohle léto opustit Bayern Mnichov. Německý útočník hodlá zůstat a poprat se o místo v základní sestavě, ačkoliv je pro trenéra Louise van Gaala v současnosti až čtvrtým útočníkem.

Bayern nabízí Wolfsburgu za Džeka výměnou Gomeze a Timoščuka

Do boje o služby bosenského fotbalisty Edina Džeka se nově vložil Bayern Mnichov. Německý mistr se snaží přetrumfnout nabídku Juventusu Turín a za bývalého hráče Teplic nabízí výměnou německého reprezentanta Maria Gomeze a ukrajinského záložníka Anatolije Timoščuka. Informoval o tom magazín Kicker.

Propadákem bundesligy byly podle hráčů výkony Podolského

Výkony německého reprezentanta Lukase Podolského byly v anketě magazínu Kicker označeny za největší propadák uplynulé bundesligové sezony. V hlasování samotných hráčů dostal negativní podporu 30,9 procenta z nich.

Klose s Podolskim jsou bez formy, Löw jim ale věří

Trenér německé reprezentace Joachim Löw má před zveřejněním nominace na mistrovství světa o čem přemýšlet. Tradiční útočné dvojice Podolski, Klose se nedaří, jen na střídačce bývá další stabilní útočník Gomez. Místo nich střílejí v Bundeslize góly opomíjení Kießling a Kuranyi.

Gomez je odhodlaný vyhrát s Bayernem titul

Bayern Mnichov se připravuje na zahájení druhé poloviny sezony, už příští pátek přivítá na svém stadionu Hoffenheim. Po původních rozpacích se rozehrál také útočník Mario Gomez, který by tým rád dovedl k bundesligovému titulu.

Gomez před dvěma roky odmítl přestup do Juventusu

Přestup Maria Gomeze do Bayernu se toto léto stal nejdražším obchodem v rámci bundesligové historie. Mladý útočník ale mohl změnit dres za velké peníze už před dvěma roky, tehdy o něj usiloval Juventus. Německý reprezentant se ale rozhodl zůstat ve Stuttgartu.

Rummenigge vyzval Gomeze, aby přestal trucovat

Mario Gomez přišel do Bayernu v létě jako velká hvězda, se svou současnou pozicí v týmu ale spokojen není. V posledních utkáních totiž na hřišti nepůsobil celých devadesát minut. Ředitel Bayernu Karl-Heinz Rummenigge ale útočníka upozornil, aby dělal vše jen pro tým.

Brzy budu ve formě, ujišťuje Mario Gomez

Bayern Mnichov udělal v létě z Maria Gomeze nejdražšího hráče bundesligové historie, od německého reprezentanta proto v Bavorsku očekávají velké věci. Gomez začal sezónu dobře, jenže poslední zápasy ho trenér van Gaal brzy střídá. Mladý útočník ujišťuje, že bude brzy zpátky ve formě.

Džeko se stal nejlepším hráčem bundesligy

Mistrovským titulem skvělá sezona pro Edina Džeka nekončí. Prestižní německý magazín Kicker totiž zvolil bosenského útočníka nejlepším hráčem uplynulého ročníku. V hlasování jej do první pozice navrhli další ligoví fotbalisté.

Gomez se loučí se Stuttgartem, bude hrát za Bayern

Německý reprezentační útočník Mario Gomez odchází z VfB Stuttgart do týmu bundesligového vicemistra Bayernu Mnichov. Přestupová suma činí třicet milionů eur. Před pár minutami tuto informaci německým médiím prozradil předseda mnichovského klubu Karl-Heinz Rummenigge.

26.05.2009 Aktuality 226 komentářů
Zaujalo nás

Bayern se pokusí získat kanonýra Gomeze

Vedení Bayernu Mnichov věří, že pro svůj klub získá Maria Gomeze. Vytáhlý kanonýr zatím střílí góly za Stuttgart, Bayern už ale chystá jednání o jeho letním příchodu.

Stuttgart bojuje o titul, Gomez o střeleckou korunu

Závěr letošního ročníku Bundesligy bude mimořádně zajímavý. Velkou zásluhu na tom má Stuttgart, který se dotáhl na čelo. Naposledy přehrál vedoucí Wolfsburg 4:1, když všechny branky VfB zařídil Mario Gomez.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele