Brzy budu ve formě, ujišťuje Mario Gomez

25.09.2009, 11:36
Aktuality
Bayern Mnichov udělal v létě z Maria Gomeze nejdražšího hráče bundesligové historie, od německého reprezentanta proto v Bavorsku očekávají velké věci. Gomez začal sezónu dobře, jenže poslední zápasy ho trenér van Gaal brzy střídá. Mladý útočník ujišťuje, že bude brzy zpátky ve formě.

"Myslím, že ti, co se aspoň trochu zajímají o fotbal, rozumějí mé situaci," zamýšlí se Gomez. "První zápasy jsem hrál od začátku, dal několik gólů, jenže najednou se nedaří a trenér na mě tak nesází. A já se sám sebe ptám, proč? Potřebuji podporu a sebevědomí."

Bayern ale začal sezónu matně, trenér Louis van Gaal i z toho důvodu nebere na žádné hráče ohledy a chce za každou cenu postavit nejsilnější tým. Bavoři se také zvedli, už jsou na třetím místě německé ligy.

Van Gaal navíc má z čeho vybírat, mezi útočníky je v Bayernu jedno velké jméno vedle druhého. Vedle Gomeze také Miroslav Klose, Ivica Olič, Luca Toni, výbornými výkony se o své místo hlásí také mladý Thomas Müller.

"Za sestavu je odpovědný trenér. Tady má opravdu široký výběr, což je pro něj skvělá situace. Kádr máme opravdu kvalitní, to je vidět na každém tréninku. Já však vím, že se mi bude brzy znovu dařit," doplnil Gomez.

Mario Gomez fotbalově vyrostl ve Stuttgartu, kde se vypracoval v elitního střelce. VfB opustil v létě s ligovou bilancí 120 zápasů, 63 gólů za rekordních třicet milionů eur. V Bayernu zatím přidal tři branky v šesti zápasech.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufal jsem, že se pro něj najde místo v Anglii, náhrada za Drogbu... Škoda, že skončil v Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ máš Didéra, navyše vo forme a keď skončí, čo nie je môže byť. Inak Gomez, teraz Robben, nezaćínaš fandiť Bavorom?

Reagovat
smazaný uživatel

Štvou mě, skupujou mi moje oblíbené hráče... Ribery, Robben, Gomez... Snad se někdo vymění za Bosingwu příští rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I když Bosingwu asi nemůže Chelsea pustit, protože Johnsona sebral Liverpool... Tak možná Carvalha

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu never. Aj sa mi zdalo podozrivé, že pre jedného z tých troch by si nechal hrať RB Bellettiho s Ferreirom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvním náhradníkem tam je snad Ivanovič... No vidíš, Chelsea jim složí komplet obranu skoro... Ferreira - Carvalho - ???? - Belletti... Jen druhého stopera si musí pořídit jinde a je to...

I když pochybuju, že bude Ancelotti chtít pustit i jediného hráče, byť nepotřebného, protože nemůže získat dalších 11 měsíců náhradu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to máte s hosťovačkami? Stoch, Sinclair, Mancienne, Di Santo - kedy sa kto vracia? Di Santo už v zime? Musím bežať, takě to dokončíme neskôr

P.S.: Ben Sahar bola sakramentská chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám už od té doby, co byl na hostování v Holandsku, že by se měl zapracovávat do kádru a oni ho prodaj...

Myslím, že jej Santo se vrátí v zimě a ostatní si musí počkat do léta. Každopádně očekávám, že pokud se Chelsea odvolá, tak minimálně tohle se zruší, popřípadě se zkrátí možnost přestupů jen na zimu.

Reagovat
j_mrazik

OT: Jak je to dlouho co vyšel FM 2010?

Reagovat
j_mrazik

aha, datum vydání je 30. říjen, ale koupit už se to na netu dá.

Reagovat
smazaný uživatel

měl hrát za španěly

Reagovat
tomasinho

Proč jako? mají snad španělé slabý útok? je to němec? je, tak ať hraje na Německo

Reagovat
smazaný uživatel

aby měli ještě silnější útok

Reagovat
Lorcan

má obě občanství - španělský i německý, ale jinak máš naprostou pravdu, španělé ho nepotřebujou

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Super Mario

Reagovat
smazaný uživatel

Super Mario Bros

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu verim , bude sa mu darit, nevidim dovod preco by sa nemal naplno presadit. Je tam najlepsi utocnik. Olić nie je taky vyhlaseny kanonier aj ked si svoje odohra, Klose uz nie je taky dobry ako byval, Muller nastupuje v zalohe a dari sa mu tam a Toni by mal odist, to uz mal urobit v lete. Gomez sice nema nejaku super techniku, no zato goly dava aj tak : 6/3 v lige nie je na zaciatok zle + 3 goly v nem.pohari (v 2 zapasoch), dokonca aj za to 1 stiredanie v LM ho trener pochvalil .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele