Návrat Gómeze je blízko, prozradil Heynckes

Výraznou posilu už hodně brzy získá Bayern Mnichov. Bavorský velkoklub se letos zatím nemohl spolehnout na střelecké umění Maria Gómeze, 27letý kanonýr ovšem doléčil zranění kotník a velmi brzy se znovu objeví na hřišti...

Gómez netuší, kdy se po operaci bude moci vrátit na hřiště

Mario Gómez si ještě bude muset nějakou chvíli počkat na svůj návrat na zelené trávníky. Kanonýra Bayernu Mnichov na začátku srpna zastavil poraněný kotník, po němž stále neví, kdy přesně bude moci svým spoluhráčům znovu pomoci...

Gomez začne po úspěšné operaci za tři týdny trénovat

Německý útočník Mario Gomez bude po operaci chybět v tréninku Bayernu Mnichov jen tři týdny. Sedmadvacetiletému fotbalistovi dnes lékaři odstranili úlomky z pravého kotníku.

Bayern přijde o Gómeze, kanonýr musí na operaci s kotníkem

Útočník Bayernu Mnichov a německé reprezentace Mario Gómez se v příštím týdnu tři týdny před startem bundesligy podrobí operaci pravého kotníku. Lékaři mu z něj musejí podle agentury DPA vyjmout úlomky. Jak dlouho pak bude Gómez mimo hru, není ještě jasné.

Německý tisk: Vyřazení v semifinále Eura je Löwova vina

Čtvrteční vyřazení Německa v semifinále evropského šampionátu s Itálií dává německý tisk za vinu trenérovi Joachimu Löwovi, jenž se prý dopustil taktických omylů a nezvolil optimální základní sestavu. Z hráčů to dnes nejvíc schytali Bastian Schweinsteiger, Mario Gomez a Lukas Podolski.

Gomez věří, že po dvou gólech do sítě Nizozemců už kritika ustane

Mario Gomez nastřílel v šesti utkáních evropské kvalifikace šest branek, přesto se na něj před startem šampionátu valila kritika. Útočník Bayernu Mnichov totiž na předešlém mistrovství Evropy i světa nedokázal ani jednou skórovat a fanoušci mu vyčítali, že nemá "zabijácký instinkt" nezbytný pro velké turnaje.

Bayern Mnichov se dohodl na nové smlouvě s kanonýrem Gomezem

Zasloužené odměny za své letošní gólové manévry se dočkal Mario Gomez. Německý útočník svými góly táhne Bayern Mnichov a s vedením bavorského klubu dnes prodloužil kontrakt s platností do června 2016...

Jen Gómeze v Bayernu nenahradí, míní bývalý kapitán Sagnol

S fotbalem sice Willy Sagnol skončil už téměř před třemi roky, ale Bayern, se kterým jsou spojené jeho největší úspěchy, bude mít pořád ve svém srdci. Bývalý francouzský reprezentant nyní prohlásil, že má mnichovský celek nejsilnější kádr v lize a doufá, že v ní zvítězí. Zároveň Sagnol upozornil na důležitost Maria Gómeze...

Müller věří, že Gomez překoná jeho střelecký rekord

Střelecký rekord nejvyšší německé soutěže drží Gerd Müller, který v sezoně 1971/72 dokázal nastřílet čtyřicet branek. V té letošní se zatím výborně daří Mariu Gomezovi a legenda Bayernu Mnichov věří, že jeho následovník dokáže rekord překonat.

Pokud tak budeme pokračovat, vyhrajeme ligu, nepochybuje Gomez

Řádně promazaný stroj připomíná letošní Bayern Mnichov. Bavorský velkoklub disponuje skvělou defenzívou a až na dvě výjimky exceluje i v útoku. Má tak výtečně nakročeno k zisku titulu, čehož si je vědom i útočník Mario Gomez...

Ribéry: Všichni toužíme po finále Ligy mistrů

Bayern Mnichov včera potvrdil svou sílu, když v druhém zápase základních skupin Ligy mistrů porazil Manchester City 2:0, a křídelník Bavorů Franck Ribéry neskrývá, že celý tým sní o finále milionářské soutěže. Zejména kvůli tomu, že finále hostí domácí stánek Bayernu - Allianz Arena.

Gómez se osmi góly v úvodu soutěže zapsal do historie bundesligy

Útočník Mario Gómez z Bayernu Mnichov se osmi góly v pěti úvodních kolech postaral o druhý nejlepší střelecký vstup do bundesligové sezony v historii. Lepší než šestadvacetiletý fotbalista byl pouze Peter Meyer z Mönchladbachu, který v sezoně 1967/68 zaznamenal devět branek.

V bundeslize byl nejlepší Sahin

Nejlepším fotbalistou německou ligy byl v hráčské anketě zvolen záložník Nuri Sahin, jenž pomohl Borussii Dortmund k mistrovskému titulu. Dvaadvacetiletý hráč, kterého koupil Real Madrid za deset milionů eur, získal od svých kolegů v anketě časopisu Kicker 46,1 procenta hlasů a vyhrál s velkou převahou.

Gomez si je jistý, že další góly ještě přidá

Skvělou formou v letošní sezoně disponuje Mario Gomez, který svými góly táhne Bayern Mnichov alespoň za účastí v příštím ročníku Ligy mistrů. Německý reprezentant je nejlepším střelcem celé Bundesligy a podle svých slov ještě rozhodně neřekl poslední slovo...

Své hvězdy prodávat nebudeme, opakuje Rummenigge

Po ukončení lednového přestupního termínu vyplula na povrch zpráva, že se Chelsea snažila na poslední chvíli získat z Bayernu Mnichov za vysokou částku útočníka Maria Gomeze, když nevěděla, zda vyjde tah s Torresem. Kolem Bavorského mužstva kroužili i další zájemci, ale předseda Karl-Heinz Rummenigge důrazně varuje, že se své hvězdy nechystá prodat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele