Marián Čišovský Články

Další články

V Plzni se rozloučili s Čišovským, dorazili i Horváth či Straka

Desítky lidí se v Plzni přišly rozloučit s Mariánem Čišovským, který v neděli zemřel ve 40 letech po šestiletém boji s nevyléčitelnou amyotrofní laterální sklerózou (ALS). Kromě vedení a hráčů Viktorie nechyběli ani bývalý trenér Západočechů Miroslav Koubek, někdejší spoluhráči Pavel Horváth, Martin Fillo a Václav Procházka či majitel hokejové Plzně Martin Straka.

Zemřel Marián Čišovský. Ve 40 letech podlehl nemoci ALS

Bývalý hráč Plzně Marián Čišovský ve 40 letech zemřel. Slovenský obránce a dvojnásobný vítěz české ligy bojoval od roku 2014 s nevyléčitelnou nemocí ALS, tedy amyotrofickou laterální sklerózou. O jeho úmrtí informoval plzeňský klub.

Dresy Dočkala a Škrtela půjdou do dražby na pomoc Čišovskému

Čeští a slovenští reprezentanti v sobotním zápase Ligy národů v Trnavě podpoří vážně nemocného Mariána Čišovského. Kapitáni obou týmů hostující Bořek Dočkal i domácí Martin Škrtel dají do dražby svůj dres z utkání a výtěžek půjde na pomoc bývalému slovenskému reprezentantovi a hráči Viktorie Plzeň, který bojuje s nevyléčitelnou chorobou.

Plzeňské oslavy titulu sledoval z hlediště i Čišovský

Plzeňští hráči díky obhajobě titulu po dnešním utkání s Jabloncem po roce opět převzali pohár pro mistra ligy a korunovaci na stadionu viděl i jejich vážně nemocný spoluhráč Marián Čišovský. Zatímco před rokem slavil slovenský stoper s týmem přímo na improvizovaném pódiu pod hlavní tribunou, tentokrát vše sledoval na tribuně ve VIP lóži.

Hráči dali do dražby na pomoc Čišovskému kopačky, Vrba svetr

Čeští reprezentanti podpořili dražbu, která má pomoci vážně nemocnému hráči Plzně Mariánu Čišovskému a dalším lidem trpícím nevyléčitelnou nemocí ALS. Do dražby dali kopačky, trenér Pavel Vrba pak daroval svetr se sobem, který dostal od plzeňských fotbalistů jako dárek na rozloučenou při odchodu k reprezentaci.

Na pomoc Čišovskému se budou v listopadu dražit slavné kopačky

Na začátku listopadu odstartuje charitativní aukce kopaček na pomoc těžce nemocnému plzeňskému obránci Mariánu Čišovskému. Iniciátorem akce "Kopeme pro Čišu" je organizace Spolek 28, jejímž předsedou je bývalý kapitán a nyní asistent trenéra Viktorie Pavel Horváth.

Čišovský: Šlo o jeden z nejemotivnějších momentů mého života

Vážně nemocný plzeňský fotbalista Marián Čišovský poděkoval za pondělní oslavy mistrovského titulu, který klub symbolicky věnoval jemu. Slovenský stoper po vítězném zápase s Jihlavou přišel mezi spoluhráče na improvizované pódium na hrací ploše a za obrovského potlesku fanoušků se společně radovali z třetího ligového primátu Viktorie v historii.

Plzeňští hráči věnovali titul nemocnému Čišovskému

Hráči Plzně věnovali třetí mistrovský titul vážně nemocnému spoluhráči Mariánu Čišovskému. Slovenský hráč se oslav po utkání s Jihlavou (2:0) ve Štruncových sadech osobně zúčastnil.

Nemocný Čišovský byl dojatý z podpory od plzeňských fanoušků

Plzeňského stopera Mariána Čišovského dojala podpora od fanoušků v dnešním utkání 23. ligového kola s Brnem. Domácí "kotel" v závěru první půle povzbudil slovenského stopera v boji s vážnou nemocí velkým transparentem s podobiznou a nápisem "Bojuj Čišo" a téměř vyprodaná aréna následně přibližně pět minut tleskala.

Čišovskému brání v návratu k fotbalu vážná nemoc

Nespecifikovaná vážná nemoc trápí plzeňského Mariána Čišovského, který už devět měsíců chybí na ligových trávnících. Vedení klubu dnes potvrdilo informace bulvárních médií, že za absencí slovenského stopera není jen zraněné koleno, ale i choroba, jejíž léčbě se Čišovský intenzivně věnuje.

Uzdravený Čišovský je už připraven za Plzeň nastoupit

Od dubna stihl za Plzeň odehrát pouze dva poločasy v přípravě, jinak slovenský stoper Marián Čišovský řešil jen zdravotní problémy s operovaným kolenem. Nyní už je ale naplno připraven k návratu do sestavy.

Plzeň prodloužila smlouvy s Čišovským, Kozáčikem a Wágnerem

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy hned s trojicí hráčů. Stoper Marián Čišovský se Viktorii upsal do června 2016, brankář Matúš Kozáčik s útočníkem Tomášem Wágnerem pak podepsali ještě o rok delší kontrakt.

Čišovský si poranil sval, Plzni bude několik týdnů chybět

Fotbalisté Plzně se zřejmě pár týdnů budou muset obejít bez stopera Mariána Čišovského. Slovenský reprezentant si před dnešním ligovým utkáním s Olomoucí poranil sval na noze. Následné vyšetření odhalilo poškození svalu, které by však nemělo být vážnějšího charakteru.

Čišovský se za hrdinu nepovažuje, míč ho prý jen trefoval

Přestože stoper Marián Čišovský zařídil hned tři góly Plzně při výhře 4:0 v úvodním duelu 3. předkola Ligy mistrů na hřišti Nomme Kalju, za hrdinu se nepovažuje. Míče ho prý jen trefovaly, větší zásluhu na gólech přisuzuje svým spoluhráčům.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele