Marián Čišovský Články

Čišovský: Hrajeme pro lidi, proto nechceme náskok jen bránit

Plzenští si uvědomují, že závěr včerejšího utkání s Jabloncem měli zvládnout lépe a nenechat soupeře v závěru srovnat na 1:1. Na druhou stranu ale odmítají, že by se měli pouštět do bránění hubeného vedení. Jejich hlavním cílem je prý bavit lidi, proto se nechávají strhnout ke hře nahoru dolů.

Vrba bere do Chorzówa i Bakoše, aby studoval soupeře

Plzeňský trenér Pavel Vrba se rozhodl na úvodní duel 3. předkola Evropské ligy s Ruchem Chorzów vzít také útočníka Marka Bakoše. A to i přesto, že slovenský útočník stále nemůže nastoupit kvůli trestu. Chce ale, aby si nastudoval soupeře před domácí odvetou, do které už bude moci nastoupit.

Prohra Sparty pro nás byla velká motivace, přiznal Čišovský

Dvěma góly vrátil fotbalisty Plzně do hry o obhajobu mistrovského titulu. Slovenský stoper Viktorie Marian Čišovský se výrazně podílel na vítězství 3:2 v Ostravě.

Čišovský opět zavinil penaltu

Plzeňská Viktoria vstoupila do zápasu Ligy mistrů s Barcelonou nebojácně, její snahu ale z velké části utnula penalta po faulu stopera Mariána Čišovského na Lionela Messiho, ze které faulovaný hráč otevřel skóre.

Plzeň posílí slovenský obránce Čišovský z Temešváru

Fotbalisté Plzně získali před svým premiérovým pokusem probojovat se do Ligy mistrů novou posilu do obrany, kterou se stal slovenský stoper Marián Čišovský. Jednatřicetiletý zadák přichází do týmu českých šampionů z Temešváru, kde strávil poslední tři sezony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele