Další články

Mintála čeká 2. rozlučka s Norimberkem

Bývalého slovenského reprezentanta a legendu německého klubu FC Norimberk, "fantoma" Marka Mintála, čeká další rozloučení. Zítra se na easyCredit-Stadion představí úřadující mistr bundesligy Borussia Dortmund a návrat do struktur klubu rodáka z Bytčice tak dostane status velkolepý. Pozdravit by ho mělo asi 30 000 fanoušků.

Mintál se vrací do Norimbergu

Bývalý slovenský reprezentant Marek Mintál se vrací do místa, kde zažil největší úspěchy ve své kariéře. S klubem z německého Norimberku se dohodl na tříleté spolupráci. Nepůjde však již o angažmá v A-týmu Bundesligy, ale v rezervním mužstvu.

Mintál bude hrát za Rostock

Bývalý nejlepší bundesligový střelec Marek Mintál bude hrát v druhé německé lize za Hansu Rostock. Třiatřicetiletý slovenský fotbalista odchází po osmi letech z Norimberku a s nováčkem druhé bundesligy podepíše podle agentury SID dvouletou smlouvu.

Fantóm Mintál sa lúčil s Norimbergom

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Marek Mintál cez víkend odohral posledný domáci zápas pred fanúšikmi klubu 1. FC Norimberg, kde pôsobil ostatných osem rokov. Stretnutie proti Hoffenheimu jeho zamestnávateľ prehral 1:2 a stratil šancu na účasť v budúcoročnej sezóne Európskej ligy. V tej chvíli však fanúšik plakal nad niečím iným. Nad odchodom legendy.

Mintál v Norimberku pomalu, ale jistě končí

Bývalý slovenský reprezentant a v současnosti hráč hájící barvy 1. FC Norimberk Marek Mintál je pomalu na odchodu z týmu. Někdejšímu nejlepšímu kanonýrovi německé nejvyšší soutěže za několik měsíců končí smlouva a vypadá to, že vedení s ním novou nepodepíše...

Mintál možná zamíří do MLS, zájem má Philadelphia

Slovenský fotbalista Marek Mintál by mohl odejít z Německa do zámořské MLS. O třiatřicetiletého záložníka Norimberku se podle deníku Bild uchází tým Philadelphia Union.

Ještě nehodlám s fotbalem končit, prohlašuje Mintál

Mnoho červenočerných srdcí pláče již nyní - franský idol Marek Mintál má v Norimberku smlouvu jen do konce sezóny a s největší pravděpodobností ji neprodlouží. Třiatřicetiletý slovenský šutér ale kopačky na hřebík ještě nehodlá věšet, podle svých slov chce hrát alespoň ještě dva roky...

Mintál zvažuje návrat do slovenské reprezentace

Slovensko možná získá pro premiérovou účast na mistrovství světa zpět do svých řad jednoho ze svých nejlepších hráčů posledních let. Návrat do reprezentace asi zvažuje ofenzivní záložní Marek Mintál, hráč bundesligového Norimberku.

Mintál se rozloučil se slovenskou reprezentací

Slovenský národní tým přišel o jednoho ze svých dlouholetých členů, reprezentační kopačky na hřebík pověsil fotbalista Norimberku Marek Mintál. 31letý hráč tak již nenastoupí k duelu kvalifikace o postup na MS 2010 proti San Marinu...

Mintál se s Norimberkem dohodl na nové smlouvě

Marek Mintál potvrdil svá nedávná slova o přání ukončit kariéru v Norimberku a se svým zaměstnavatelem se dohodl na podmínkách nové smlouvy. Slovenský reprezentant v nejbližších dnech podepíše kontrakt platný do léta 2011 s opcí...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele