Další články

Sabitzer bleskově opustil Bavorsko, z Bayernu zamířil do konkurenčního Dortmundu

Možná až nečekaně rychle se uskutečnil přesun Marcela Sabitzera z Bayernu do Dortmundu. Sebastian Kehl, sportovní ředitel klubu ze Severního Porýní-Vestfálska, jednal zprvu opatrně, ostatně jak je jeho zvykem, a nedělní večerní schůzka mezi všemi zainteresovanými stranami byla pro dokončení transferu tou zásadní. Rakouský záložník sepsal smlouvu do roku 2027.

Pro Sabitzera skončilo hostování v Manchesteru United kvůli zranění předčasně

Manchesteru United bude v závěru sezony chybět kvůli zranění kolena záložník Marcel Sabitzer. Vedení klubu dnes oznámilo, že rakouský reprezentant má poškozený meniskus a do zbývajících tří kol Premier League už nezasáhne. K dispozici nebude ani na finále Anglického poháru, v němž se United utkají 3. června s městskými rivaly City.

Sabitzer odchází z Bayernu Mnichov na hostování do Manchesteru United

Manchester United posílil rakouský reprezentant Marcel Sabitzer. Osmadvacetiletý záložník přišel na hostování do konce sezony z Bayernu Mnichov. Čtvrtý tým anglické ligy o tom informoval na klubovém webu.

Moje role se hodně změní, uvědomuje si Sabitzer po příchodu do Bayernu

Na novou výzvu se těší Marcel Sabitzer. Rakouský záložník v závěru letního přestupního termínu opustil RB Lipsko a přestoupil do Bayernu Mnichov. S novými spoluhráči už absolvoval první tréninky a několik dnů starý transfer si nemůže vynachválit...

Z Lipska do Bayernu jde i záložník Sabitzer

Německý šampion Bayern Mnichov má už třetí letní posilu z vicemistrovského Lipska. Po trenérovi Julianu Nagelsmannovi a francouzském obránci Dayotu Upamecanovi přišel do bavorského velkoklubu rakouský záložník Marcel Sabitzer. Dosavadní kapitán Lipska podepsal v novém působišti smlouvu na čtyři roky.

Moje budoucnost zůstává otevřená, prohlásil Sabitzer

Marcel Sabitzer má s RB Lipsko smlouvu jenom do konce příští sezóny, proto se spekuluje o budoucnosti 27letého záložníka. Rakouský reprezentant ale na jednání nespěchá...

Ozvěny z Bundesligy: Alaba již není výjimečný. Rakouská horda mohutně zesílila

Dlouho se malá alpská země upínala k jedinému prvotřídnímu hráči, který do své vlasti posílal fotbalovou radost. Za poslední roky se však Rakušané v Bundeslize rozmnožili jako kobylky. V německé nejvyšší soutěži jich působí přes 30 a rozhodně zde nezůstávají pouze do počtu. Očekávaný odchod rakouského věrozvěsta z Bayernu Mnichov tak nezpůsobí těžko hojitelnou ránu. David Alaba totiž do Německa nasměroval nespočet talentovaných následovníků.

Nejsme pod tlakem, reaguje Rangnick na situaci kolem Wernera

Ralf Rangnick před několika dny dostal v RB Lipsko novou smlouvu a v dohledné budoucnosti může mít spoustu práce, aby v týmu udržel klíčové postavy. Sportovní ředitel německého celku bude jednat o novém kontraktu například s útočníkem Timem Wernerem...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele