Další články

Expres z Brightonu bez Caiceda nezpomaluje: 2. kolo Premier League v kostce

Už jen tři mužstva zůstala po druhém kole stoprocentní. Úřadující šampioni z Manchesteru City, vicemistři z Arsenalu a Brighton. Zatímco prvně jmenované dvojici aspirantů na titul stačil tentokrát k vítězství jeden gól, Seagulls si na Molineux otevřeli střelnici. Wolverhamptonu nasázeli čtyři branky a navlas zopakovali skóre z minulého týdne. Tottenham si vyšlápl na Manchester United, naopak Chelsea schytala "facku" od West Hamu.

Akanji přestupuje z Dortmundu do Manchesteru City

Manchester City potvrdil zisk Manuela Akanjiho z Borussie Dortmund. Švýcarský reprezentant, jenž ve vestfálském klubu odmítl prodloužit smlouvu, se novému zaměstnavateli upsal do roku 2027...

Obránce Dortmundu Akanji doufá v další domácí výhru nad Bayernem

Obránce Manuel Akanji z Dortmundu doufá, že si jeho tým v úterním šlágru 28. kola německé ligy proti vedoucímu Bayernu Mnichov udrží vítěznou domácí bilanci proti obhájci titulu. Od jeho příchodu do Borussie v lednu 2018 totiž jeho celek doma bavorské mužstvo porazil v obou případech, zatímco na jeho hřišti pokaždé prohrál.

Představení účastníků MS 2018 - Švýcarsko

Švýcaři jsou tradičním černým koněm velkých turnajů. Kompaktní tým s výbornou obranou, to je ve vyřazovací fázi vždycky silný kalibr. V přítomnosti jednoho z největších favoritů už v základní skupině však budou svěřenci Vladimira Petkoviće bojovat prakticky jen o druhé postupové místo za Brazílií. A přestože se jim na světových šampionátech obvykle daří, letos se nad nimi vznáší oblak nejistoty.

Suchý v Basileji přijde o parťáka, Akanjiho kupuje Dortmund

Borussia Dortmund potřetí za necelé dva roky zainvestuje do středního obránce, a tentokrát se přitom vytasí rovnou se svým šestým nejdražším nákupem v historii. Zhruba za 21,5 milionů eur má brzy přijít dvaadvacetiletý stoper Basileje Manuel Akanji, podle sportovního ředitele Michaela Zorca už zbývá doladit pouze detaily...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele