Další články

Stratil a Fillo budou hostovat z Plzně v Příbrami

Prvoligová Příbram získala krátce po začátku nového ligové sezóny dvě posily. Na půlroční hostování z Viktorie Plzeň zamířili k Litavce útočník Lukáš Stratil a záložník Martin Fillo. Západočeský klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Plzeň získala Stratila, na jaře ještě bude hostovat v Příbrami

Útočník Lukáš Stratil přestupuje z Příbrami do mistrovské Plzně. Dvacetiletý talent podepíše se západočeským celkem v nejbližších dnech smlouvu na tři a půl roku, jarní část sezony ještě stráví na hostování v Příbrami. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Příbram vyrazila na soustředění i s navrátilcem Stratilem

Mužstvo Příbrami dnes zamířilo na herní soustředění do Turecka i s Lukášem Stratilem, který se vrátil do kádru po dvou týdnech strávených na zkoušce ve Viktorii Plzeň. Nyní se už bude naplno připravovat na jaro v Příbrami.

Plzeň testuje příbramského Stratila, vezme ho i na soustředění

Dvacetiletý Lukáš Stratil je na testech ve Viktorii Plzeň. S českým mistrem odcestuje také na soustředění do Turecka. Poté by se vedení klubu mělo rozhodnout, zda reprezentanta do 21 let angažuje, či zda bude jen dál sledovat jeho výkony v Příbrami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele