Juliš si pojistil vedení mezi střelci, i když hrál s bolestmi

03.10.2020, 22:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bůh chraň... bez něj by moje ACS šla do pytle. Kozák přišel a byl jako 12. hráč Jablonce. Hložek vedle něj chudák... spolupráce nula. Juliš je klíčový hráč momentálně.

Reagovat
cerwi

Reagovat
cerwi

Reagovat
sajmon10

Sice nefandim Spartě, ale líbí se mi, že narozdil od jiných v Česku přešla zase na dva útočníky a daří se jim. Doufám, že julis bude dál střílet góly a bude to super konkurence do repre pro schicka, krmencika, vydru a spol do útoku. Je mu teprve 26 (nebo bude za chvíli). Jestli se mu bude dařit dal, tak by si ho Sparta měla pojistit dobrou smlouvou a nepouštět ho nikam, protože takového útočníka nenajde a může mít následujících 5 let kanonyra a jen k němu někoho hledat s kým si sedne, když odejde Hložek..

Reagovat
Pablos

Reagovat
cr7sux

Přeju mu to, už jen kvůli tomu, jak byl odepisovaný

Reagovat
Kucka

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Dodnes jsem nepochopil kdo a proc ho vlastne ze Sparty tehdy odepsal, kdyz byl mlady a a byl schopny dat alespon 10 golu za sezonu.

Reagovat
atlee

Ten istý, kto odpísal Pulkraba.

Reagovat
kilobyte

Takový elegantní pán, co mluvil italsky. Pak to měl těžké a nepřijít do áčka Kotal, který ho vedl v béčku, tak těžko říct, kde by teď byl.

Reagovat
r.mrazik

ten samy,co odepsal karavajeva a vsadil na zahustela

Reagovat
Pablos

svým způsobem Ščasný tím, že ho rval na křídlo a fans Sparty

Reagovat
7kaka7

Protože tehdy taky žádný extra kanonýr nebyl (taky protože ho dávali na křídlo, zranění atd)....za poslední půl sezónu dal o 5 ligových gólů víc než za celou kariéru před tim dohromady....

Pro mě to byl fotbalista co nevynikal v žádné herní činnosti, o to víc mu teď přeju, když všem vytírá zrak.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
mario23

bohužel ta hra je zoufalá i když 3 body máme,

Reagovat
dondinho

No je legrační jakou tu dostával sodu ještě donedávna jaký je o nekopa přitom jednu dobu ve Spartě se mu dařilo a bylo vidět že v něm něco je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele