Další články

Kaloudu ze Slovácka čeká operace kolenních vazů

Fotbalisté Slovácka se musejí minimálně v první polovině ligového podzimu obejít bez Luboše Kaloudy, kterého v příštím týdnu čeká operace kolenních vazů. Zranění si osmadvacetiletý Kalouda přivodil v posledním kole uplynulého ligového ročníku na Slavii po srážce se soupeřem.

Kalouda posílil Slovácko, upsal se mu na tři roky

Mužstvo Slovácka posílil záložník Luboš Kalouda. Vicemistr světa do 20 let z roku 2007 dnes podepsal smlouvu na tři roky. Klub, který v uplynulém ročníku české nejvyšší soutěže skončil na šestém místě, o tom informoval na svém webu.

Kalouda se dohodl s Duklou na předčasném ukončení smlouvy

Záložník Luboš Kalouda se překvapivě dohodl s Duklou na předčasném ukončení smlouvy. Šestadvacetiletý fotbalista v pražském klubu působil od léta 2012, kdy podepsal tříletý kontrakt.

Kaloudu potěšili fanoušci, výkon méně

Příjemné překvapení čekalo v dnešním duelu proti Slovácku pětadvacetiletého středopolaře Dukly Praha Luboše Kaloudu. Do Uherského Hradiště jej přijelo povzbudit několik desítek příznivců ze Šaratic, z vesnice, odkud pochází. Kaloudovi příznivci byli v hledišti slyšet.

Kalouda po gólu děkoval spoluhráčům, v Dukle oceňuje práci týmu

Po téměř pěti letech se mohl Luboš Kalouda radovat ze vstřelené branky v první lize. Pětadvacetiletý záložník ve svém třetím zápase po návratu z Ruska pomohl pražskému celku k výhře 4:0 nad Teplicemi. V novém angažmá se mu líbí především výborná práce celého týmu.

Kalouda již patří Dukle, podepsal tříletou smlouvu

Luboš Kalouda dnes stvrdil příchod do pražské Dukly, kde podepsal tříletou smlouvu. Pětadvacetiletý záložník tak definitivně ukončil angažmá v CSKA Moskva, kam odešel před čtyřmi lety z Brna. V šestém týmu minulého ročníku české ligy se pokusí oživit dříve nadějně nastartovanou kariéru.

Kalouda v CSKA Moskva ukončil smlouvu a míří do Dukly

Český fotbalista Luboš Kalouda po čtyřech letech definitivně ukončil smlouvu v CSKA Moskva a je volným hráčem. V nejbližší době by měl podepsat smlouvu v Dukle Praha, s níž už od dubna trénuje.

Kalouda je v Irsku, testuje ho druholigový Limerick

Český záložník Luboš Kalouda by mohl z CSKA Moskva zamířit do irského Limericku. Čtyřiadvacetiletý fotbalista je v druholigovém celku do středy na testech a podle klubového webu by měl zasáhnout do dnešního přípravného utkání proti Sligo Rovers.

Kalouda bude z CSKA Moskva hostovat v Oleksandriji

Český záložník Luboš Kalouda dohraje sezonu v PFC Oleksandrija. Čtyřiadvacetiletý fotbalista přišel do týmu nováčka ukrajinské ligy na hostování z CSKA Moskva.

Kalouda po operaci kolena uspěchal návrat a přišel o konec sezony

Jak smolně začal letošní rok pro Luboše Kaloudu kvůli operaci třísel, tak nevesele pro něj končí i závěr jeho podzimního hostování v druholigové ruské Astrachani, kam přišel vypomoci v srpnu z CSKA Moskva. Kaloudovi pokazily konec angažmá v Astrachani problémy s kolenem, s nímž šel v září na operaci.

Kalouda: Porážka s CSKA byla pro Spartu hodně krutá

Ještě na jaře patřil do kádru pražské Sparty, přesto ve čtvrtečním utkání Evropské ligy fandil Luboš Kalouda spíše fotbalistům CSKA Moskva, odkud hostuje v druholigové Astrachani. Nejraději by však byl, kdyby zápas skončil remízou, ovšem nepovedený závěr přinesl Spartě porážku 0:3. Podle Kaloudy to je výsledek hodně krutý.

Kalouda odchází z CSKA Moskva hostovat do Astrachaně

Český záložník Luboš Kalouda odchází z CSKA Moskva na hostování do druholigové Astrachaně, kde bude působit do konce letošního roku. Uvedl to řekl hráčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest International.

Kalouda je po operaci třísel, do týdne začne s tréninkem

Záložník Sparty Praha Luboš Kalouda se v pondělí v Praze podrobil operaci třísel. Podle lékaře Josefa Maurera, který chirurgický zákrok provedl, by dvaadvacetiletý záložník, který na Letné hostuje z CSKA Moskva, mohl do týdne začít s tréninkem.

Kalouda prohrál

V nabité konkurenci CSKA Moskva se Luboš Kalouda za rok a půl nedokázal prosadit, a tak měl jasno, nejlepší variantou bude hostování v jednom ze skromnějších ruských klubů. O to prapodivnější je pak konečné rozhodnutí brněnského odchovance, odchází hostovat do pražské Sparty...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele