Kalouda: Porážka s CSKA byla pro Spartu hodně krutá

01.10.2010, 15:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pěkně se zakopal ten kluk

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy kdy mu na dveře klepal agent Juventusu .

Reagovat
Aldeano

pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt gólu proti Panathinaikosu a přímaku v derby, vůbec nevím, že naším klubem prošel.

Reagovat
j_mrazik

To se divim, při jeho laxnosti vznikalo tolik šancí, že jsem se divil, že ho tam vůbec dávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohoto pohledu jsem na to nekoukal. Vzpomněl jsem si jen na to pozitivní.

Reagovat
smazaný uživatel

BONY v reprezentaci !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Drogba si už neškrtne . Doufám, že se do Bonyho nezakouká nějaký koště z Premier league a ostatních soutěží a hezkých pár let nám tohoto skvělého útočníka nechá ve Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme rádi, když ho budeme držet ještě rok.. I když mohl by třeba chtít taky jednou hrát se Spartičkou Ligu Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Bude těžký ho udržet. Ale doufám, že třeba trio Vacek, Pamič, Kladrubský zůstane ve Spartě dlouho. Přijde mi totiž, že to jsou výborní hráči, kteří podávají stabilně dobré výkony, ale nejsou to takové ty zářivé hvězdy, takže by západní i východní boháči mohli dát svoje špinavý pracky pryč .

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek hraje takhle dobře asi 4 zápasy, ten snad jen tak neodejde Pamič a Kladrubský u nás ještě asi pobudou. Taky v to doufám, ale to se právě nedá nikdy moc odhadnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechybělo moc a Vacek byl dnes ve Freiburgu. Ten zájem o něj určitě bude

Reagovat
šolim

Ale dostat se do LM, je pro Spartu spíše utopie, jak reálná šance!

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně vzpomínám na ty časy, kdy jsme ho tady se stalingradem strašně vychvalovali a chtěli, aby už konečně postoupil z béčka do áčka.. A všichni tady se nám smáli. Nejlepší je kritik Bakary, kterej ho doteď ještě nepovažuje za fotbalistu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč je vůči němu tak zakomplexovanej

Reagovat
Bakary3

Marty, užijte si to, ale nedávám tomu budoucnost, nechám se překvapit, no..

Jinak v době, kdy jste ho vynášeli do nebes, byl tragickej, teď se hodně zlepšil, takže na mejch předchozích komentářích nevidim nic špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že se zlepšil.. Ale výborně hrál už od začátku, akorát nedával tolik branek..

Reagovat
C-M@ster

Kdyby zustal, mohl hrat pohary s Brnem, ktere s nim a Holkem hralo nejlepsi fotbal v lize. Misto toho je ted v 2. ruske... a Brno v prdeli.

Reagovat
soukup

Holek odešel už před ním

Reagovat
Didier Drogba

ach jo,co to ten Pros udělal s naším fotbalem....měli jsme Mazucha,Holka,Kaloudu,Marečka,Střeštíka ve formě....to byl tým co mohl hrát o titul.Pros ven a ať to prodá rusům

Reagovat
smazaný uživatel

Takových je víc. ten srandista z Liberce nebo jiní. Třeba i náš slavný vůdce. Baník by taky nehrál špatný fotbal, kdyby nebyl automatem na prachy toho lempla co chce každý rok prodávat nejlepší pětku jak v hokeji. Rozdíl mezi námi a světem je, že třeba v anglii se hraje fotbal, kterým se vydělává peníze. U nás se vydělává fotbalem. Proto jsme tam kde jsme- v pr....od klubů až po repre.

Reagovat
soukup

že by se u nás dalo vydělat fotbalem je naprostá utopie, samozřejmě že se musí prodávat hráči, jinak by tu za chvíly žádný kluby ani nebyly...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a továrnama se taky nedá vydělat proto je radši všechny zavřeme a budeme montovat auta aplastová okna To je filozofie toho proč jsme tam kde jsme. Pílí a prací se nevydělá, hned bychom chtěli premier ligue ne? A co se proto dělá ? Jako se vším Velké Topolánkovské KULOVÉ. A pak nějaký zasran Kalousek napíše složenku že dlužíme i za to, že jsme nechodili an fotbal ne?

Reagovat
soukup

nějak nechápu jak si došel od fotbalu ke Kalouskovi, ale asi sem na tebe moc hloupej

já píšu snad něco o tom, že chci mít hned PL? proti tomu aby se v našem fotbale pracovalo na zlepšení nic nemám, ale ať se ti to líbí nebo ne, tak si neumím představit, že se v českým prostředí bude vydělávat fotbalem bez prodeje hráčů, kde jako chceš vzít peníze na provoz? dostaneš je z obřích vysílacích práv jako ve velkých ligách? nedostaneš. Přijde ti na každej zápas 30000 lidí co zaplatí 150kč za lístek? nepřijde. Bude tvůj fanshop narvanej fandama a bude mít milionový obraty? nebude.

Něco pokryjou sponzoři a zbytek se buď musí získat z prodeje hráčů, nebo to dá majitel ze svýho, ale kolik je takových bohatých "mecenášů" v českým fotbale?

Jo a továrnama se vydělat dá, kdyby ne, tak by nejspíš neproběhla průmyslová revoluce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepiš laskavě, že se fotbalem nedá vydělávat tak jako všude jinde. Angličani taky tu slavnou PL nepostavili přes noc. Vydělávat se dá, ale tenhle národ se snad neumí vést sám. Připadá mi že od sportu až po ekonomiku, jsme jako národ banda stánkových kšeftačů v honbě za rychloziskem. Jo a ...Ekonomika jako ekonomika. Čili od Kalouska do pouhý propasti skok

Reagovat
soukup

tak jinak, až se bude dát fotbalem v ČR vydělat (někdy to asi půjde) tak budu mít už vnoučata, pokud se toho vůbec dožiju

Reagovat
smazaný uživatel

To souhlas. Pokud si mocně spoříš na důchod tak s vnoučaty i zajdeš na fotbal Asi na sjednocenou československou ligu. Počítám, že pokud ČR bude existovat tak v osmdesáti pěti se jako čerstvý důchodce dočkáš prosperity i ve fotbale To už ale já tady nebudu mě tady z toho šlehne daleko dřív

Reagovat
soukup

ale tak nedělejme z něj zas takovou zrůdu, ze začátku vedl klub dobře, oddlužil ho, kupovali se posily (třeba právě Střeštík) to jen poslední 2 roky ho klub nezajímá, a co se týče prodejů, tak mu vyčítám leda Marečka a zpětně asi Mazucha, ale mě tenkrát moc dobrej nepřišel, byl dobrej ve vzduchu, ale dost kiksoval a spoustu věcí za něj musel hasit Trousil, nakonec se ale dost vypracoval. Holka sme udrželi v kádru skoro 4 sezóny, skoro až neuvěřitelný na to, jak byl dobrej a Mareček přišel až po něm, rozhodně sme je neměli dohromady ve formě. Kaloudu prodat za 5M euro byl majstrštyk a vůbec mi to nevadí, že měl Střeštík v hlavě nasráno taky není jeho chyba, spíš než ty prodeje z před 3 let bych mu vyčítal to co se děje teď, ten nezájem o klub, spoustu amatérismu v řízení klubu atd...

Reagovat
C-M@ster

Ja bych mu vycital Kaloudu. Penize sice pekny, ale od zacatku bylo jasny, jak to s tim klukem dopadne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele