Sparta získala na hostování Kaloudu

Sparta Praha získala na roční hostování záložníka Luboše Kaloudu z CSKA Moskva. ČTK to oznámil sportovní ředitel klubu Jakub Otava. Dvaadvacetiletý Kalouda se na českou scénu vrací po roce a půl - loni v březnu přestoupil z Brna, ale v armádním moskevském klubu se neprosadil.

Zico: Necid má vynikající předpoklady

Luboš Kalouda a Tomáš Necid bojují o místo v sestavě ve hvězdami nabitém CSKA Moskva, v rozhovoru pro ruský sportovní server Sport den za dnem se k českým krajánkům vyjádřil brazilský kormidelník Zico.

Necid do Moskvy s číslem 89, konkurent Janczyk CSKA opouští

Český útočník Tomáš Necid dorazil oficiálně do Moskvy a představil se ve svém novém klubu, kde si vybral dres s číslem 89. Nová čísla do nadcházející sezony si vybrali i další hráči CSKA včetně českého záložníka Luboše Kaloudy. Klub naopak opustí Necidův konkurent David Janczyk.

Kaloudu s Necidem by mohl trénovat Rijkaard

Bývalý kouč nizozemské reprezentace a Barcelony Frank Rijkaard je podle ruských médií kandidátem na post trenéra fotbalistů CSKA Moskva, které v lednu posílí nejlepší střelec české ligy Tomáš Necid ze Slavie Praha. V klubu působí i český záložník Luboš Kalouda.

Kalouda: S odstupem času hodnotím angažmá v CSKA jinak

Talentovaný záložník Luboš Kalouda se pro EuroFotbal rozpovídal o svém angažmá v CSKA Moskva. Vicemistr světa dvacetiletých přiznal, že loňskou sezónu měl dohrát v Brně. "S odstupem času to samozřejmě hodnotím jinak, určitě by pro mě bylo nejlepší, kdybych mohl přestoupit třeba jako Tomáš Necid," řekl.

17.09.2008 Rozhovory 37 komentářů
Zaujalo nás

Kalouda je po operaci třísla, odpočine si přes měsíc

Luboš Kalouda se podrobil v Mnichově operaci poraněného třísla. Jednadvacetiletému záložníkovi CSKA Moskva provedli lékaři plastiku tříselného úponu na pravé noze. Podle informací klubového webu se operace podařila, Kalouda bude mimo hru minimálně čtyři až pět týdnů.

Kalouda nastoupil poprvé v základní sestavě CSKA a zranil se

Dlouho očekávaná premiéra v základní sestavě CSKA Moskva skončila pro českého fotbalistu Luboše Kaloudu smolně. V osmifinále Ruské poháru proti třetiligovému Torpedu Vladimir dnes stihl odehrát jen 19 minut, než musel kvůli zranění třísla vystřídat. I bez něj CSKA vyhrál jasně 4:1 a postoupilo do čtvrtfinále.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele