Útočník Kozák bude hrát druhou italskou ligu za Bari

Český útočník Libor Kozák se po nepovedeném angažmá v Aston Ville vrátil do Itálie, kde bude působit v Bari. Druholigový klub podle svého webu s osmadvacetiletým fotbalistou podepsal roční smlouvu.

Kozákovo protrápené angažmá v Aston Ville po sezoně skončí

Bývalý reprezentant Libor Kozák po sezoně skončí v Aston Ville, za kterou kvůli zdravotním problémům odehrál za čtyři sezony jen 20 ligových zápasů. O jeho odchodu dnes informoval trenér anglického druholigového celku Steve Bruce. Sedmadvacetiletému útočníkovi vyprší s birminghamským klubem čtyřletá smlouva.

Kozák kvůli další operaci přijde o zbytek sezony

Zdravotní potíže Libora Kozáka neberou konce. Sedmadvacetiletý útočník anglické druholigové Aston Villy musel podstoupit další operaci poraněného kotníku a podle trenéra Steva Bruce si už do konce sezony nezahraje.

Kozák musel na další operaci levého kotníku

Zdravotní potíže Libora Kozáka neberou konce. Šestadvacetiletý reprezentant a útočník anglické Aston Villy musel podstoupit další menší operační zákrok na levém kotníku a do konce sezony už si nezahraje.

Kozák si zlomil kotník a Aston Ville bude asi měsíc chybět

Český útočník Libor Kozák bude Aston Ville kvůli zranění kotníku zhruba měsíc chybět. Šestadvacetiletý fotbalista podle trenéra Rémiho Gardeho utrpěl drobnou zlomeninu.

Kozák se zlepšil a může být hodně platný, řekl trenér Aston Villy

Trenér Aston Villy Rémi Garde po domácí výhře 1:0 nad Crystal Palace chválil českého útočníka Libora Kozáka, který odehrál celý úterní zápas anglické fotbalové ligy. Šestadvacetiletý útočník se podle francouzského kouče zlepšil a pro poslední tým tabulky může být hodně platný.

Kozák dal dva góly za juniorku Aston Villy a prý ho chce Celtic

Český útočník Libor Kozák v Aston Ville stále nastupuje jen za juniorku, kde se mu však daří a naposled v pondělí dvěma góly rozhodl o výhře 2:1 nad Derby. Podle britských médií o šestadvacetiletého fotbalistu znovu usiluje Celtic, jehož manažer Ronny Deila byl Kozáka při zápase rezervních týmů osobně sledovat.

Garde: Kozák se musí zlepšit

Český útočník ve službách Aston Villy, Libor Kozák, je už téměř dva roky bez ligového fotbalu a zřejmě se na tom v nejbližší době nic nezmění. Rémi Garde před sobotním zápasem se Southamptonem pronesl, že by vytáhlý hráč nedokázal přinést zlepšení do současné ofenzivní řady a nemá tak důvod jeho služeb využít.

Kozák se pere o šanci, v přípravě se trefil už třikrát

Český útočník Libor Kozák si v přípravě Aston Villy drží střeleckou formu, v úterý přispěl dvěma góly k remíze 2:2 s Wolverhamptonem. Šestadvacetiletý fotbalista, který se vrací po dlouhém zranění, už v létě skóroval třikrát. První trefu přípravy osminásobný reprezentant zaznamenal hned v úvodním duelu proti Fulhamu.

Uzdravený Kozák chce v Aston Ville navázat tam, kde skončil

Libor Kozák po půldruhém roce zdravotních problémů už zase hraje za první tým Aston Villy, byť zatím jenom v přípravě. Šestadvacetiletý útočník se během dlouhé absence trápil, ale nyní doufá, že se vrátí silnější a v birminghamském klubu naváže tam, kde skončil.

Kozák po roce zase hraje, nastoupil za juniorku Aston Villy

Český reprezentant Libor Kozák po 15 měsících trápení se zraněním konečně nastoupil do soutěžního utkání. Včera odehrál 67 minut za juniorku Aston Villy a pomohl jí k výhře 1:0 nad Wolverhamptonem.

Kozák si poprvé po 13 měsících zatrénoval s áčkem Aston Villy

Český útočník Libor Kozák má za sebou další krok k návratu po dlouhé pauze zaviněné dvěma operacemi zlomené nohy. Pětadvacetiletý fotbalista si v úterý poprvé po třinácti měsících zatrénoval s prvním týmem Aston Villy. Osminásobný reprezentant o tom informoval na sociální síti Twitter.

Kozák byl na další operaci a letos už si zřejmě nezahraje

Libor Kozák z Aston Villy musel podstoupit další operaci nohy a v tomto kalendářním roce se zřejmě už na trávníky nevrátí, jak uvedl manažer birminghamského celku Paul Lambert. Český útočník je mimo hru od začátku ledna, kdy si zlomil nohu při tréninku.

Kozák má v noze titanovou tyč a inspiruje ho Petrov

Titanovou tyč má v noze český fotbalový reprezentant Libor Kozák, aby mu pomáhala v léčbě zlomeniny holenní a lýtkové kosti. Minulý týden útočník Aston Villy úspěšně absolvoval operaci, a i když kvůli zranění přijde o zbytek sezony, věří, že to nepřibrzdí jeho dobře rozjetou kariéru.

Kozák si na tréninku zlomil nohu a skončila mu sezona

Reprezentační útočník Libor Kozák z Aston Villy přijde o zbytek sezony. Čtyřiadvacetiletý fotbalista si na tréninku zlomil nohu a v sobotu ho čeká operace. Informoval o tom oficiální web birminghamského klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele