Kozák doufá, že "fotbalové" Vánoce budou pro Aston Villu úspěšné

Útočník Aston Villy Libor Kozák poprvé slaví Vánoce v Anglii, kde jim tradičně vévodí nabitý program. Čtyřiadvacetiletý reprezentant prý nejhektičtější svátky v dosavadní kariéře přetrpí a doufá, že jeho týmu přinesou co nejvíce bodů do tabulky Premier League.

Kozák by kvůli zlomenému malíčku mohl přijít o šlágr s United

Reprezentační útočník Libor Kozák by kvůli zlomenému malíčku na noze mohl chybět Aston Ville v nedělním utkání anglické ligy s Manchesterem United. Čtyřiadvacetiletý hráč vynechal už nedělní duel s Fulhamem a není jisté, zda se stihne za týden uzdravit.

Kozák: Potřebuji ještě nějaký čas, abych se v Anglii přizpůsobil

Útočník Libor Kozák už dva měsíce slouží v Aston Ville a i během krátké doby se ujistil v tom, že přestup z Lazia Řím byl dobrou volbou. O víkendu zaznamenal proti Cardiffu druhou trefu v Premier League, ale potřebuje prý ještě nějaký čas, aby se v novém angažmá úplně zabydlel. Jinak si ale změnu nemůže vynachválit.

Kozák při šanci moc přemýšlel, proto v zakončení selhal

Libor Kozák mohl v Sofii proti Bulharsku potvrdit, že v něm roste české reprezentaci obávaný kanonýr, jenže ani dvě velké šance mu nestačily k tomu, aby z posledních čtyř startů vstřelil třetí gól. Prý doplatil na to, že měl příliš času na přemýšlení, jaké zvolí zakončení. Jelikož však Češi vyhráli 1:0, příliš mrzet ho to nemuselo.

Kozák se Buffona nebojí, věří v prolomení střeleckého trápení

Přestože se čeští reprezentanti trápí se střílením gólů a v úterý se navíc postaví proti jednomu z nejlepších brankářů moderní historie Gianluigimu Buffonovi, útočník Libor Kozák věří, že tým prolomí střelecké trápení a v Itálii uspěje. Důležité podle něj je Buffona se nebát a věřit, že na hřišti favorita mohou vyhrát.

Útočník Kozák přestoupil z Lazia do Aston Villy

Reprezentační útočník Libor Kozák po pěti letech opustil Lazio a přestoupil do Aston Villy. S účastníkem anglické ligy podepsal čtyřiadvacetiletý český fotbalista podle klubového webu smlouvu na čtyři roky. Přestupovou částku birminghamský celek nezveřejnil, britská média spekulovala o sumě sedm milionů liber (asi 212 milionů korun).

Útočník Kozák má údajně namířeno z Lazia do Aston Villy

Reprezentační útočník Libor Kozák by měl údajně v samém závěru letního přestupového období odejít z Lazia do Aston Villy. Čtyřiadvacetiletého českého fotbalistu si podle webu Birmingham Mail vyhlédl jako posilu kouč patnáctého týmu uplynulého ročníku anglické Premier League Paul Lambert.

Kozákův velký den: první gól v reprezentaci a zájem AC Milán

První vstřelený gól v národním týmu a také zpráva o tom, že o něj údajně stojí slavný AC Milán. Útočník Libor Kozák prožil v Budapešti, kde pomohl české reprezentaci k remíze 1:1 v přípravném utkání s domácím Maďarskem, jedinečný den. Z gólu měl radost, protože z něj prý spadne tíha očekávání.

Kozák: V Laziu kufry nebalím, ale odchod vyloučit nemůžu

Neustálé spekulace o jeho možné změně dresu se staly v posledních letech koloritem každého přestupního termínu a útočník Libor Kozák i nyní žije v nejistotě. Netuší, zda v římském Laziu zahájí šestou sezonu, nebo se postěhuje jinam za větší herní vytížeností.

Kozák by mohl z Lazia zamířit do Besiktase nebo Sunderlandu

Český reprezentační útočník Libor Kozák se ještě v létě bude nejspíš stěhovat z Lazia Řím do Turecka nebo Anglie. Podle serveru football-italia.net mají o služby nejlepšího střelce uplynulého ročníku Evropské ligy zájem Besiktas a Sunderland.

Kozák je na prodej, zájemce ale musí Laziu složit osm milionů eur

Reprezentant Libor Kozák může odejít z Lazia. Šéf klubu z italské metropole Claudio Lotito vzkázal zájemcům o Kozákovy služby, že čtyřiadvacetiletý nejlepší střelec minulého ročníku Evropské ligy bude volný pouze na přestup a za osm milionů eur (208 milionů korun).

Kozák litoval nevyužitých šancí, bod bral jako ztrátu

Jako hráč Lazia měl útočník Libor Kozák v dnešním utkání kvalifikace mistrovství světa proti Italům zvýšenou motivaci, ani on ale nedokázal prolomit trápení českého celku v koncovce. Mrzela ho především druhá šance, ve které v dobré pozici trefil pouze brankáře Gianluigiho Buffona. Vzhledem k vývoji považoval remízu 0:0 za ztrátu.

Kozák si užil zisk Italského poháru a těší se na duel na Letné

Útočník Libor Kozák dorazil na sraz reprezentace před utkáním světové kvalifikace proti Itálii jako čerstvý vítěz Italského poháru. S Laziem Řím slavil zisk trofeje po finálovém triumfu nad městským rivalem AS, trochu ho však mrzelo, že do prestižního souboje nezasáhl.

K reprezentaci se v tréninku připojili i Suchý a Kozák

Část české reprezentace dnes opět trénovala na Strahově před kvalifikačním utkáním s Itálií. K pětici Michal Kadlec, Theo Gebre Selassie, Tomáš Sivok, Tomáš Kalas a Petr Jiráček se přidali také Marek Suchý a Libor Kozák. Kapitán Tomáš Rosický se nadále věnoval především regeneraci.

Kozák má radost, že uhájil kanonýrský trůn v Evropské lize

Ve středu večer při finále Evropské ligy u televize prožíval Libor Kozák nervy a strachoval se, aby nepřišel o pozici nejlepšího kanonýra soutěže. Nakonec si útočník Lazia Řím mohl s úlevou vydechnout: jeho osm branek nikdo nepřekonal a třiadvacetiletý hráč se těší z největšího individuálního úspěchu kariéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele