Střelec Slovácka Došek podstoupil operaci kolena

Útočník Libor Došek ze Slovácka podstoupil operaci menisku. Koleno si poranil koncem července, kdy si na tréninku natrhl postranní vazy. Do ligy se pak vrátil po dvouměsíční přestávce, ale během zbytku podzimní sezony se objevily další potíže.

Hráčem měsíce října se stane Došek, Blažek, nebo Ščuk

V nominaci na Hráče měsíce první ligy za říjen jsou útočník Libor Došek ze Slovácka, brankář Jihlavy Jaromír Blažek a Bosňan Jasmin Ščuk z Mladé Boleslavi. Mezi trenéry v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) kandidují Vítězslav Lavička ze Sparty, Miroslav Koubek ze Slavie a znojemský Leoš Kalvoda.

Došek se dvěma góly proti Liberci prostřílel do Klubu kanonýrů

Útočník Slovácka Libor Došek se stal 63. členem Klubu ligových kanonýrů. Pouhých deset minut potřeboval ke vstřelení posledních dvou branek, které mu chyběly k vytoužené stovce branek. Kromě prestižního ocenění se mohl radovat i z výhry 4:2 nad Libercem.

Zraněný Došek se pokusí stihnout závěr podzimní části ligy

Zraněný útočník Slovácka Libor Došek, který si v pátek na tréninku natrhl postranní vazy v koleně, se pokusí stihnout podzimní závěr ligy. Nyní má nejlepší střelec Slovácka uplynulého ročníku na noze ortézu a při chůzi používá berle. Měl by mít šest až osm týdnů nohu v klidu.

Útočník Slovácka Došek zklamal zbytek své brněnské rodiny

Brněnský odchovanec Libor Došek přispěl jedním gólem k vítězství Slovácka nad Zbrojovkou 3:1. Výsledek ukončil téměř jedenáctiletý komplex Slovácka, které ve čtrnácti předcházejících vzájemných ligových zápasech nezvítězilo. Libor Došek byl tentokrát ve zvláštní roli, protože v brněnském klubu vyrostl.

Došek se přiblížil Klubu ligových kanonýrů

Dnešními dvěma trefami do sítě Baníku Ostrava se útočník Slovácka Libor Došek přiblížil vstupu do Klubu ligových kanonýrů. V české nejvyšší soutěži nastřílel už 94 gólů, další tři přidal při svém krátkém působení v řecké Škodě Xanthi.

Útočník Došek málem chytl Horváthovi penaltu

Nejlepší střelec Slovácka Libor Došek si v dnešním ligovém duelu s Viktorií Plzeň vyzkoušel roli brankáře a chybělo málo a mohl se proslavit. Poté co v závěru nahradil mezi tyčemi vyloučeného Milana Heču, postavil se tváří v tvář exekutorovi penalty Pavlu Horváthovi a na jeho umístěnou střelu si sáhl.

Hrdina Slovácka Daníček tušil, že by mohl dát první ligový gól

V sedmém ligovém zápase se dvacetiletý obránce Vlastimil Daníček dočkal svého prvního gólu, kterým rozhodl o cenném vítězství Slovácka nad Jabloncem 1:0. Skóroval v 73. minutě po individuální akci Libora Doška. Branku mohl už dříve, ale tehdy ještě šanci nevyužil.

Útok Slovácka posílí zkušený Libor Došek, obranu vyztuží Trousil

Fotbalisty prvoligového Slovácka posílí třiatřicetiletý útočník Libor Došek, který podepsal dvouletou smlouvu. Vedení klubu také uzavřelo kontrakt s pětatřicetiletým obráncem Janem Trousilem, jenž zamířil do Slovácka po sedmi sezonách strávených v Brně.

Libor Došek míří z Teplic do Slovácka

Útočník Libor Došek změní dres v rámci české ligy a přestoupí z Teplic do Slovácka. Vytáhlý střelec, který v nejvyšší soutěži zaznamenal v pěti klubech už 73 branek, by měl podle svého agenta Ondřeje Chovance v jihomoravském klubu v nejbližší době podepsat dvouletou smlouvu.

Teplicím pomůže v boji o titul útočník Libor Došek

Fotbalisté Teplic získali před jarními boji o ligový titul posilu do útoku. Z pražské Sparty přichází vytáhlý střelec Libor Došek, který se na Letné stal nepotřebným hráčem a dnes podepsal se Severočechy dvouletou smlouvu. ČTK to řekli teplický ředitel František Hrdlička a hráčův manažer Ondřej Chovanec.

Došek se v Řecku uvedl hattrickem

Hattrickem se blýskl při své premiéře v řecké lize útočník Libor Došek, který v lednu odešel z fotbalové Sparty jako nepotřebný hráč. Při svém debutu v dresu Škody Xanthi poslal vedení letenského klubu výmluvnou vizitku. Hlavně díky třem Doškovým brankám dnes Xanthi vyhrálo nad Levadiakosem 4:0.

Sparta letí do Hongkongu bez Kisela, Voříška, Doška, Hada a Kroba

Trenér fotbalové Sparty Praha Jozef Chovanec nezařadil do dvacetičlenné nominace na turnaj do Hongkongu bývalé opory Karola Kisela, Petra Voříška či Libora Doška. Naopak se do výběru dostali všichni noví hráči, letí i mladíček Václav Kadlec. Překvapením je neúčast Jana Kroba.

Libor Došek bude zřejmě hostovat na Žižkově

Libor Došek by se už koncem týdne mohl zapojit do přípravy Viktorie Žižkov, kam by měl zamířit na půlroční hostování ze Sparty Praha. Podle zákulisních informací se už sblížily názory obou klubů a v nejbližších dnech by mohlo dojít také k dohodě mezi hráčem a jeho novým zaměstnavatelem.

Vedení Sparty chystá zimní zemětřesení

Sparta Praha zažívá příšerný podzim, který prozatím vyvrcholil ostudnou porážkou s Bohemians Praha. V zimě má proto na Letné proběhnout velká čistka kádru, podle deníku Sport může odejít až deset hráčů.

18.11.2008 Aktuality 332 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele