Další články

Výsledky anket o nejlepší hráče Synot ligy

Anketa o nejlepší hráče první fotbalové ligy Galavečer Synot ligy za sezonu 2015/16:

Útočník Došek si poslední zápas v kariéře proti Brnu užíval

Zvláštní příchuť měl pro fotbalistu Slovácka Libora Doška dnešní vítězný duel proti Brnu. Sedmatřicetiletý útočník ohlásil s předstihem po této sezoně konec kariéry, a tak naposledy nastoupil proti klubu, kde fotbalově vyrůstal a má k němu i rodinné vazby. Na sekretariátu Zbrojovky pracují dlouhá léta jeho maminka i bratr.

Útočník Došek neplánuje velkolepé loučení

Libor Došek ze Slovácka, který po této sezoně ukončí kariéru, žádnou velkolepou rozlučku neplánuje. Člen Klubu ligových kanonýrů, jenž dosud v české lize odehrál 396 zápasů a nastřílel 123 branek, má pouze jasno v tom, že by chtěl u fotbalu zůstat. O trenérské roli ale neuvažuje.

Útočník Došek po sezoně ukončí profesionální kariéru

Libor Došek ze Slovácka po sezoně ukončí profesionální kariéru. Vedení celku z Uherského Hradiště sedmatřicetiletému kanonýrovi a kapitánovi týmu nabídlo, aby poté v klubu dál působil. Zatím není jasné, v jaké roli.

Došek potvrdil hned v úvodu ligy hattrickem střeleckou formu

Sedmatřicetiletý kanonýr Slovácka Libor Došek třemi góly hned v úvodním kole naznačil, že by se ještě chtěl poprat o korunu krále střelců. Naposledy se mu podařilo dát hattrick před rokem na domácí půdě také proti Dukle. V české lize dal tři góly v jednom zápase celkem pětkrát.

Ztratili jsme zbytečně další body, zlobil se po duelu s Brnem Došek

Slovácko remizovalo v předehrávce 27. kola první ligy se Zbrojovkou Brno 1:1. Domácí poslal v 55. minutě do vedení z penalty Libor Došek, nejlepší střelec týmu se trefil počtrnácté v sezoně. Brnu se podařilo po zlepšení v závěru vyrovnat v 78. minutě po střele svého kapitána Pavla Zavadila z trestného kopu.

Došek: Na jaře je pro mě branka zakletá, jsem jako Petr Ton

Kapitán a nejlepší střelec Slovácka Libor Došek v dnešním ligovém utkání s Duklou Praha (0:0) dvakrát trefil brankovou konstrukci, jeden gól mu nebyl uznán pro ofsajd a potvrdil, že se mu na jaře nedaří skórovat jako v první polovině sezony. Šestatřicetiletý fotbalista momentálně považuje soupeřovu branku za zakletou.

Došek se vrátil do sestavy Slovácka a pomohl k důležitým bodům

Poslední dva zápasy nastoupilo Slovácko bez svého nejlepšího střelce Libora Doška a prohrálo. V dnešním závěrečném utkání podzimu na hřišti Bohemians Praha 1905 se šestatřicetiletý útočník vrátil po problémech se zády do základní sestavy a hned gólem pomohl k důležité výhře 2:1.

Došek byl zvolen nejlepším hráčem ligy za září, Ščasný trenérem

Nejlepším hráčem první ligy za září byl zvolen útočník Slovácka Libor Došek. Dočkal se na třetí pokus, předchozí dvě nominace pro něj skončily neúspěšně. Tentokrát však v hlasování fanoušků těsně porazil sparťana Davida Lafatu a Nivalda z Teplic. Cenu pro trenéra měsíce získal teplický kouč Zdeněk Ščasný.

O hráče měsíce se v lize ucházejí Došek, Lafata a Nivaldo

V nominaci na cenu pro hráče měsíce září v české nejvyšší soutěži jsou Libor Došek ze Slovácka, David Lafata ze Sparty a Nivaldo z Teplic. Mezi trenéry kandidují Roman Pivarník z Bohemians, teplický Zdeněk Ščasný a Pavel Tobiáš z Příbrami.

Habanec by se nedivil, kdyby byl Došek povolán do reprezentace

Útočník Slovácka Libor Došek se v dnešním duelu proti Dukle blýskl čtvrtým ligovým hattrickem v kariéře, celkově dal v tomto ročníku už devět gólů a trenér týmu z Uherského Hradiště Svatopluk Habanec by se vůbec nedivil, pokud by ho skvělá forma vynesla do reprezentace.

Na hráče měsíce Synot ligy kandidují Škoda, Došek a Pilař

O první cenu pro hráče měsíce v nové sezoně se ucházejí Milan Škoda ze Slavie, Libor Došek ze Slovácka a Václav Pilař z Plzně. Mezi trenéry za srpen kandidují Miroslav Beránek ze Slavie, Luboš Kozel z Dukly a Svatopluk Habanec ze Slovácka. Rozhodla o tom nově složená komise novinářů.

Došek a Šumulikoski prodloužili smlouvy ve Slovácku

Vedení prvoligového Slovácka prodloužilo do konce června 2016 smlouvy se středopolařem Veličem Šumulikoskim a útočníkem Liborem Doškem. Oba tvoří osu týmu a vedení klubu se k tomuto kroku rozhodlo v rámci stabilizace kádru.

Došek je rád, že ukončil čekání na stý gól v české lize

Libor Došek ze Slovácka má za sebou příjemný týden. Ve čtvrtek oslavil zkušený útočník 36. narozeniny a dnes proti Olomouci ukončil čekání na stý gól v české lize. Jubilejní trefa ho mohla těšit o to víc, že byla vítězná. Jeho celku vynesla v nastaveném čase vedení 2:1, nakonec Slovácko vyhrálo 3:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele