Další články

King bude v létě zvažovat konec kariéry

Stoper Tottenhamu Ledley King naznačil, že by kvůli svým nekončícím zdravotním problémům mohl už letos ukončit kariéru. Na White Hart Lane mu končí smlouva, a tak bude muset s vedením prodiskutovat svou budoucnost. V klubu chce nicméně zůstat, klidně v jiné než hráčské pozici...

Anglický obránce King si už na MS zřejmě nezahraje

Pro obránce anglické reprezentace Ledleyho Kinga už zřejmě světový šampionát v Jihoafrické republice skončil. Zranění třísla z prvního sobotního utkání proti USA se ukázalo být vážnější, údajně si vyžádá nejméně třítýdenní léčení.

Redknapp Kingovo chování odsoudil

Harry Redknapp se k situaci kolem Ledleyho Kinga, který byl v neděli nad ránem zatčen, postavil jasně. Podle slov trenéra Tottenhamu se takové chování nebude v týmu akceptovat. Kromě nuceného pobytu na policii tak čeká Kinga zřejmě i klubové potrestání.

King: Musíme se zlepšit, jinak spadneme

Tottenham před sezonou plánoval útok na evropské poháry a pošilhával i po Lize mistrů, místo toho bojuje o setrvání v anglické Premier League. Kohoutům se opět přestalo dařit, včera gólem z nastavení prohráli ve Wiganu a kapitán Ledley King moc dobře ví, že současná situace je vážná...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele