Další články

Baník získal na hostování s opcí Janoška a Takácse

Fotbalisté Ostravy získali v závěru zimního přestupního termínu na hostování do konce sezony dvě posily. Z Plzně angažoval Baník záložníka Dominika Janoška, ze Slavie pak defenzivního univerzála Ladislava Takácse. Součástí obou dohod je opce na případný přestup. Kluby o transferech informovaly na svých webových stránkách.

Takács se vrátil na marodku, Slavii nepomůže zhruba tři týdny

Střední obránce nebo záložník pražské Slavie Ladislav Takács dnes podstoupil blíže nespecifikovaný operační zákrok a svému týmu nepomůže zhruba tři týdny. Úřadující český šampion to uvedl na svém twitteru.

Zvedáme se, výhry přijdou, věří mladoboleslavský Takács

Přestože Mlada Boleslav protáhla po remíze 1:1 v Jablonci čekaní na ligovou výhru už na 11 utkání, defenzivní univerzál Ladislav Takács cítí, že se tým zvedá. Středočeši dokázali obrat o body dva aspiranty na evropské příčky, v předchozím kole uhráli nerozhodný výsledek i s Plzní. Takács je přesvědčen, že mužstvo brzy opustí sestupovou šestnáctou příčku v tabulce.

Slavia natrvalo získala brankáře Stejskala z Mladé Boleslavi

Jan Stejskal se po podzimním hostování znovu stěhuje z Mladé Boleslavi do Slavie, kam tentokrát zamířil na přestup a podepsal smlouvu do roku 2025. Opačným směrem zamířili na půlroční hostování bez opce Laco Takács a Tomáš Malínský...

Ševčík, Musa a Takács si už do konce podzimu nejspíš nezahrají

Slavisté budou do konce podzimní části sezony ze zdravotních důvodů postrádat další trojici hráčů. Záložník Petr Ševčík a útočník Petar Musa mají vážné zranění ze čtvrtečního utkání Evropské ligy v Leverkusenu a Ladislav Takács si v dnešním ligovém duelu s Libercem zřejmě podvrtnul kotník.

Takács: Nechci říkat, že převládá zklamání, ale dalo se vyhrát

Slavisté po remíze v derby se Spartou 1:1 ztratili na jaře už osm z dvanácti bodů, ale podle obránce Ladislava Takácse je snížení náskok před druhou Plzní v boji o titulu na osm bodů neznervózňuje. Třiadvacetiletá předsezónní posila Pražanů z Mladé Boleslavi se po zranění z přípravy zapojil do soutěžního zápasu poprvé a svedl řadu soubojů s Benjaminem Tettehem.

Slavia uplatnila opci na Takácse

Pražská Slavia natrvalo angažovala defenzivního univerzála Ladislava Takácse, který na podzim v Edenu hostoval z Mladé Boleslavi. Vršovický lídr domácí ligy uplatnil na třiadvacetiletého hráče opci ve smlouvě a za údajných 26 milionů korun ho získal ze středočeského klubu. Informoval o tom server iSport.cz.

Takács se při hymně Ligy mistrů musel smát, mrzel ho jen výsledek

Slávista Ladislav Takács poprvé v kariéře nastoupil v zápase Ligy mistrů v základní sestavě a hned na slavném Vestfálském stadionu v Dortmundu. Připustil, že se chvíli rozkoukával, a utkání 6. kola základní skupiny označil za nejtěžší, ale také nejhezčí v životě. Dojem mu pokazila jen prohra 1:2.

Doufám, že jsem nezklamal, řekl Takács po záskoku za Součka

K nejlepším fotbalistům Slavie v zápase 17. kola první ligy v Olomouci patřil záložník Ladislav Takács, kterému se povedl záskok za nemocného klíčového středopolaře Tomáše Součka. Třiadvacetiletého defenzivního univerzála však mrzely vlastní neproměněné šance a bezbrankovou remízu vnímal jako ztrátu, přestože obhájci titulu na Hané odehráli celý druhý poločas v oslabení bez vyloučeného Lukáše Masopusta.

Slavii posílili na hostování Hora s Takácsem

Pražská Slavia získala další dvě posily. Český šampion a účastník základní skupiny Ligy mistrů angažoval na půlroční hostování s opcí na případný přestup z Mladé Boleslavi obránce či záložníka Ladislava Takácse a z Teplic ofenzivního univerzála Jakuba Horu.

Takács po vyřazení litoval neproměněné stoprocentní šance

Obránce Ladislav Takács po vyřazení fotbalistů Mladé Boleslavi v 3. předkole Evropské ligy s FCSB nejvíce litoval neproměněné šance z úvodní minuty odvety, kdy po rohovém kopu hlavičkoval do tyče. Rumunský celek si postup do závěrečného play off zajistil výhrou 1:0, o které v první minutě nastavení rozhodl Ionut Pantiru.

Nominaci jednadvacítky doplnili Bačo, Vaníček a Hašek

Trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička udělal změny v nominaci na kvalifikační zápasy s Chorvatskem a Řeckem. Místo zraněného Ladislava Takácse povolal Ondřeje Baču ze Zlína a kádr doplní také Antonín Vaníček z Bohemians Praha 1905 a Filip Hašek z Českých Budějovic.

Mladá Boleslav získala z Teplic juniorského reprezentanta Takácse

Po Lukáši Pauschekovi a Tomáši Přikrylovi posílil fotbalisty Mladé Boleslavi také mládežnický reprezentant Ladislav Takács. Vytáhlý defenzivní univerzál přestoupil z Teplic, na podzim přitom hostoval v druholigovém Sokolově. Dnes se již zapojil s novým týmem do přípravy.

Dovalil musel udělat změnu v nominaci, povolán byl Takács

Trenér české reprezentace do 21 let Jakub Dovalil musel udělat změnu v nominaci na přípravné zápasy s Dánskem a Německem. Kvůli zranění mu vypadli kapitán Jakub Brabec ze Sparty a jablonecký záložník Vojtěch Kubista. Místo nich povolal Ladislava Takácse z Teplic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele