Další články

Realu se po Courtouisovi zranil další brankář Navas

Realu Madrid se po Belgičanovi Thibautu Courtoisovi zranil i druhý brankář Keylor Navas. Vedení španělského klubu dnes oznámilo, že kostarický gólman má problémy s třísly. Jak dlouho bude chybět, zatím není jasné.

Real Madrid potvrdil příchod brankáře Casilly z Espanyolu

Real Madrid prodal do FC Porto Ikera Casillase a dnes oznámil příchod jiného brankáře. Z barcelonského Espanyolu do španělského velkoklubu přestupuje Francisco Casilla, oba týmy to dnes odpoledne potvrdily na svých internetových stránkách...

Casilla chce zůstat v Espanyolu, hodlá prodloužit smlouvu

Touhu zůstat v Espanyolu Barcelona vyjádřil brankář Francisco Casilla. S momentálně devátým celkem Primera División chce podepsat nový kontrakt, ten stávající mu vyprší na konci příští sezóny. Casilla se v posledních dvou sezonách vypracoval v jednoho z klíčových hráčů Espanyolu.

Nejsem hvězda, kredit patří týmu, říká brankář Casilla

Espanyol Barcelona zažívá poměrně klidné časy a jednou za čas vyzraje na nějakého favorita. Naposledy se mu to povedlo v utkání proti Athleticu a ke třem bodům výrazně pomohl také brankář Kiko Casilla. Ten se ale za hvězdu nepovažuje a naopak chválí celý tým.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele