Real Madrid potvrdil příchod brankáře Casilly z Espanyolu

17.07.2015, 15:15
Aktuality
Real Madrid prodal do FC Porto Ikera Casillase a dnes oznámil příchod jiného brankáře. Z barcelonského Espanyolu do španělského velkoklubu přestupuje Francisco Casilla, oba týmy to dnes odpoledne potvrdily na svých internetových stránkách...

"Real Madrid a RCD Espanyol se dohodly na přestupu Kika Casilly, jehož čeká zdravotní prohlídka. Hráč bude v klubu působit pět sezon," stojí v prohlášení Bílého baletu.

28letý Casilla v prvním týmu Espanyolu debutoval v sezoně 2007/2008, jedničkou se pak stal v prosinci roku 2012. Real Madrid před několika dny neúspěšně nabídl čtyři miliony eur, nyní byla barcelonskou stranou akceptována druhá nabídka, která podle médií činí šest milionů eur.

Prodejem Casillase a nákupem Casilly by brankářské pohyby v Realu Madrid nemusely skončit. Klub má stále zájem o Davida de Geu z Manchesteru United, pokud uspěje, předznamená to odchod Keylora Navase.

Autor: Tomáš Pavlík / realmadrid.com

Komentáře (452)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele